- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#36031232 #13 üzenetére
& tomazin:
Igen, szerintem ez a szülő felelőssége. Nekem nincs fb-om, ettől függetlenül nem zavarna, ha a gyerekemnek lenne -amennyiben az nem válna életének aránytalanul fontos részévé. Azon meg nekem kellene ügyesen munkálkodni leginkább, mégpedig főként ideológiai neveléssel. Egyébként szerintem talán ott kezdődik a baj, hogy a gyerekek túlszocializáltak lettek, és túlságosan függ az önbecsülésük másoktól; ezen viszont jó szülők alakíthatnak. A magam részéről inkább szeretnék egy kicsit antiszociális, köpök a többiekre típusú gyereket, mint egy sérót zseléző, instagram pózert. Mivel nekem is van egy aszociális oldalam, azt hiszem, tudok majd hatni a gyerekemre szokatlanabb módokon is. Azoknak persze tényleg nagyon nehéz dolga lehet, akik mindenben a fullra normálist keresik, és a gyereküket egy ideális mintapolgár képére szeretnék formálni. Az én gyerekem inkább legyen iszonyatosan kritikus mindenkivel szemben, legyen egy nagy adag egészséges önzés benne egészséges célokkal karöltve (tudjon leszarni sokakat!), stb.
-
-
A gépek hibrid háborúja az emberiséggel szemben... Még nincs is AI, a legkisebb korosztályt máris függővé tették, leginkább a hülye szülőknek köszönhetően. És ez nem a "romlott nyugat", hanem a "családbarát Mo", ahol az anyukák 3 évet kapnak, hogy a csemetéjüket nevelgessék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest