- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Jah. Amúgy főnök utólagos bevallása szerint "érdekes" volt. Az Ő szemszögéből ez látszott:
- Beérek dolgozni. Félig meddig magamban (de azért kihallatszott) örülök neki, hogy a fordítás megtörtént, nem tört el semmi, mosolyogva megindulok egy reggeli kávé+cigiszünetre (akkor még bagóztam).
- Kb 15p-el később, még mindig mosolyogva visszaülök a gépem elé.
- 10 perccel később már nem őszinte a mosolyom, de nem tudom mi lehet a baj, ezt elmondom a reggeli kivel mivan meetingen is.
- Kb fél órával később, a semmiből, a mellettem ülő srácot jól megijesztve elbődülök, hogy "a kurva életbe! - bocs". 2 perccel később belépek a rendszerbe, beírok magamnak arra a napra 1 órányi munkát, és elkezdek öltözködni.
- Ezen a ponton főnök megkérdezi, hogy wtf, mi a baj, és hova megyek, amire annyit válaszolok, hogy "Megyek haza, mert tegnap elírtam egy tizedesvesszőt".Még az épület túlvégében is hallottam, ahogy röhög az egész csapat. Ok, nem volt nagy épület, mert startup volt, gyak egy nagyobb házban voltunk, de akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest