- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Hm az ÁRA? hazánkban sajna tólsulyos//Drága!!/ a többi mellékes,nem népi átlag ketyere!
-
Mateosz
aktív tag
Nem rossz, de még eshetne az ára...
-
Blyan
félisten
válasz
Set-Comment™ #35 üzenetére
Vagy csak kifog egy nem gyári hibásat
-
legiaap
félisten
Ezt már én is néztem tegnap. Mindjárt veszek is még egyet.
-
xenom0rph
őstag
Aki ilyen oprendszerre adja a fogát, az vagy szereti a szadomazot ,vagy nem próbált mást..
-
pit stop
addikt
Valahogy el kell adni a készleteket...
-
Cyberpunk
félisten
Raktár söprés...
-
Xaels
félisten
Gondolom készülnek az 1020-ra, arra állítólag 735$-os független árat mondtak.
-
Blyan
félisten
válasz
donceleger8 #22 üzenetére
Azért bebaszna, ha csak a 9-es széria kapná meg az Amber frissítést... Kétlem, hogy így lesz.
-
Pirosász
aktív tag
Ja,csak mivel is ad többet egy AtivS,vagy 8X egy Lumia 820-nál?A kijelzőt leszámítva.Így is felfoghatjuk!Mert nem kell az éjszakai fotózás,nem kell a videós teljesítmény,oké.Akkor még mindig vehetsz egy 820-at,és az offline naviról sem kell lemondani,meg a többi Nokiás nyalánkságról.
-
dreamdancer
őstag
Attól, hogy leárazták, nem lett kevésbé drabális, tavaly se kellett, most se, ennyiért se. Inkább lemondok a Drive-ról.
-
Lacces
őstag
válasz
donceleger8 #11 üzenetére
És ezek a GDR2 és Amber frissítések mikor jönnek?
(Azt látom, hogy a 925 megkapta - a kamerás frissítés érdekel)
Illetve az is, hogy ezt csak a 920 kapja meg, vagy az összes lumia wp8-as mobil? -
Knight666
aktív tag
"...egyik legnagyobb problémája a kissé elrugaszkodott tömege lehet..."
Ezen nagyot derültem. Kétszer olvastam vissza, hátha rosszul értelmeztem
. Ha valaki megterhelőnek érzi egy 190g-os mobil eszköz használatát a mindennapokban, ott valami nem stimmel.
-
NGA
addikt
Annyira nehéz, hogy amikor felszállnak az utasok a repülőre, a sztyuvik telefon alapján válogatják szét az utasokat, és a jobb-bal oldalon csak azonos mennyiségű lumia 920 tulaj ülhet. A nemrég leszállás közben lezuhant gépnél is az volt a gond, hogy a gép farában üllt 2 Lumia 920 tulaj, ezért verte oda a seggét.
-
donceleger8
őstag
Csatlakozom. A súlya pedig kifejezetten tetszik nekem. Ezt a telefont még Sosem dobtam le, nem ejtettem le, mert nagyon jó a fogása. A kialakítása is jó, de a súlya is hozzátesz ehhez. Érzem, hogy van valami a kezemben. Hamarosan jön az Amber és a gdr2 frissítés, akkor pedig még jobb lesz.
-
klemo1987
csendes tag
...ezt a "súlyproblémát" én sem értem. Bele kellene már kalkulálni már azt is, hogy ehhez nem extra a Qi-toltést támogató hátlap, hanem bele van integrálva a tekercs (a tobbletsúly nagyját szerintem ez teszi ki, a tobbi az optikai képstabi, és a polikarbonát ház). Bár nem használok 920-ast, tartottam már a kezemben, és bár nem vagyok egy eromuvész, de nem okozott gondot a súlya (feltehetoen nem okozna hosszutavon sem)
-
BoC1ka
senior tag
Vajh magával húzza lefele a többi lumiát is? Örülnék csökkenne egy 10-essel a 720 ára
-
b4zsi-
őstag
Máshol is megtörténik az áresés annak szerintem sokan örülni fognak. Nem biztos, hogy mindenki az 1020-ast választaná.
-
h3lios
addikt
De most komolyan, még mindig a súlyon kell lovagolni ?
Ha nincs mellette egy másik telefon és nem tudod összehasonlítani egy könnyebbel 100%, hogy nem fogod érezni a súlytöbbletet.
Ez olyan, mintha egy autónál azt hoznánk fel ellenérvként, hogy 2%-al, halványabbak a fényszórók, mint a többi autóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest