Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
válasz
blade zte
üzenetére
Nyilván az árától, pozicionálásától is nagyban függ az értéke, de ahogy erdőke is írta a Blédre, fölösleges az FHD kijelző, ha a hardver nem hajccsa' ki!
Egyébként kíváncsi lennék, hogy 4,7"-en, 30cm-ről, videót nézve, esetleg mozgó járművön ki tud különbséget tenni a HD, és a FHD felbontás között...
-
pit stop
addikt
Ilyen kijelzőfelbontással nekem se kéne. Itt az én mobilom: 1 éve mikor vettem középkategóriás volt, majdnem "retina" pixelsűrűséggel - Xperia U. Előtte egy felbontásba gyenge telefonom volt, ami akkura jótékonyan hatott valóban. Viszont annak ellenére, hogy ez a mindenki által agyonszidott sony tft, sokkal szebb és szemnek is kevésbé fárasztó nézni mint egy kisebb ppi-s ipst vagy hyper amoledet.
Ugyanakkor azt is látom hogy társadalom nagy része arra megy rá, hogy telefonbelső nem számít meg sok más sem - lényeg hogy minél olcsóbban minél nagyobb kijelzője legyen, mert a méretet látja többi ember aztán azt hiszi hogy... Egy szó mint száz, ha lesz marketingje venni fogják (s nem lesz nagy szériahibája) -
blade zte
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Tudodmit, most inkább nem ítélkezem, amíg nem látom. Már érdekel, hogy tudják a 4.7 hüvelykes vwga-t a konkurencia telefonjaihoz igazítani, ha ilyet használ (persze lehetséges).
Mert kommunista országokon kívül (és nem kivételével) ugye piaci verseny van. Azt mondom, ha a felbontást nézzük, csak úgy telefontól függetlenül:
Persze elég lenne, de hamár ennyiért mégis van jobb, akkor ez el is dönti a kérdést az egyik szempontból.Ha meg magát az egész telefont kérdezed:
Mint amikor a kínaiak anno 1-1,5 éve ugyanúgy nagy képernyövel jöttek kis felbontáson, és mindent amit csak tudtak minimálisra vettek. Itt is érdekes kezdés a nagy képernyök világában, minden téren az elöírt minimumot hozza. Samsung-féle fabrikácsolás, hogy lefedjék azért ezt a réteget is, de nem akarnak sokat sem dolgozni rajta, és szintén samsung-módon a megfelelö ár felé árazzák. -
MR007RM
addikt
Jó felvetés, de az már régen volt. 360x640 vagy 480x800 szinte ugyanaz. Kapott is a symbi szépen a kijelzőért. Úgy látszik a WP megteheti hogy szó ne érje.

(#46) satz18: Nekem is, mert nem egészen értem ez hogy jön ide. Az már 2010-ben is kevés volt a vásárlók számára többségi értelemben. De ma már 2013-at írunk.
-
Aakisan
senior tag
jó telefon ez .de egy kicsit drága a 620-hoz képest
-
Sztif
aktív tag
végülis ott 4"-on 184ppi - de a 625nek meg 199ppi... érthetetlen.
Azt a sok fanyalgó gúnárnyakut akik lefejelik a telefont, annyira közelről nézik
Értsük már meg hogy ez egy középkategóriás cucc, netre kihegyezve ahogy matec7 fórumtárs is kifejtette. Erősebb procival mint az 520/620/720 hogy FHD felvételt tudjon felvenni. -
blade zte
őstag
Zte blade 3,5 hüvelyk, vwga, 3 éves, most akár 15ezerért is meg lehet szerezni...

-
MR007RM
addikt
Ez is egy tök felesleges kiadás nem kevésért. A kijelző felbontsára meg inkább nem írok semmit.
-
matec7
tag
Nekem úgy tűnik, hogy a Lumia 1020 fotósteló után kihoztak egy internetezőtelefont. Szerintem jó úton jár a Nokia ezekkel a szegmentálásokkal, ez a telefon többet tud egy átlagos, hasonló árú telefonhoz képest egy olyan vásárló kezében, aki facebookozni-netezni-whatsappolni-viberezni szeretne. Nem is beszélve az egyedi appokról (fotó-tömegközlekedés-navi).

-
...biztos szép lesz 4,7"-es képátlón az a felbontás.
Tény, van gyártó, ami túlszárnyalta (pl Galaxy Grand 5"-en)De tegyük túl magunkat a kijelzőn, és nézzük a többit.
Számomra unalmas.
Semmi olyan érzés nem fogott el, hogy hmm, ez kell....de legalább a hátlap puritán...
-
L4mie
veterán
4,7 miért? O.o
rákért nem lehet végre egy normális, kompromisszummentes telefont kiadni 4" on?
O.o ami mellesleg nem úgy néz ki mintha Bill Murray-t megrágott volna egy Hód..... -
afk22
tag
Nem ertem ezt a felbontast mizeriat, szerintem az emberek tobbsege, meg ha nem is ismeri el inkabb olyan kijelzot akar, ami olvashato eros napfenyben, mint hogy mikroszkop alatt is szep sima legyen az A betu szele. Erdekes modon mindenki a felbontason ragodik, nem a kijelzo mindennapi hasznalatban sokkal lenyegesebb parameterein... Raadasul a nagyobb felbontashoz erosebb soc, nagyobb aku kell ugyan olyan teljesitmenyhez, mert kb 2.5x tobb pixel van egy HD kijelzon. Igy az uzemido rovasara tud menni, biztos hogy meger ennyit???
-
Arthuro_Adam
őstag
Biztos nem ugyanannyi a különbség egy jobb felbontású kijelző és a a 4G nélküli lapka között, de sokkal hasznosabb lenne a jobb felbontás ekkore kijelzőn, minthogy 4G-t is tud.
-
Sztif
aktív tag
az ár amit írtam csak egy általam feltételezett ár, adóval és árréssel felfelé kerekítve persze független hivatalos ár. Ha bekerül a szolgáltató(k)hoz, már csak a 4G miatt is biztosra veszem ezt, akkor olyan áron indulhat mint anno a 620as.
Észrevettétek hogy az oldalsó gombok színe azonos a hátlapéval, ez is új.
-
Cruzolka
aktív tag
Szerintem az árnál fontosabb, hogy mikor fog (Ha Megfog) jelenni Szolgáltatóknál hazánkban.
A T -nél a L720, és a L925- nek se híre se hamva... mi van már???Még a magyar Nokia oldalon sem tesznek említést egyik készülékről sem!!!
És ezt várjam??? 
-
eventus
veterán
Életképtelen összeállítás

-
cairojack
aktív tag
A 199 PPI még sztem simán vállalható lenne, de ez az 5 Megapixel... 5 éve itt tart a technika (már ha nem csúcskategóriáról van szó). Annyira szánalmas már, hogy ezen nem képesek túllépni. Amúgy ez nem a Nokiára vonatkozik, hanem úgy kompletten az egész mezőnyre. A Xperia M is itt bukott el nálam.
-
BobTail
őstag
... akkor mégegyszer

€220 = 65 083.7461 Hungarian forints
-
Sztif
aktív tag
Nem lesz rossz ajánlat kb. 80e környékén.
LTE, 4.7", FHD-s videó... -
B1T3
addikt
Egész pofás.
A 620-tól letisztultabbnak tűnik, már csak azért is, mert nem annyira tömzsi. Bár lehet, éppen ez fog rontani a kényelmes tartáson (már ha a 4,7"-es kijelzőhöz társuló nagyobb ház nem ront eléggé ezen a helyzeten
).Én azt mondom, jó telefon ez. Persze ez a véleményem merőben változhat, ha meglátom az árcédulát, és nem olyan lesz, mint amilyet várok.

-
Wa2x_
veterán
-
BobTail
őstag
€220 = 65 083.7461 Hungarian forints
-
stbtamas
aktív tag
Kár ezért a felbontásért.. Egyébként tetszene.. Ha nagyobb felbontást kapott volna és jó árat, lecseréltem volna rá a droidot.
-
meszike91
senior tag
A felbontás elég gyér de legalább ips

-
dokee78
félisten
4.7 inchre 480x800?

-
falijja
őstag
Ez 4.7 a nagy ágyú meg csak 4.5 ..

-
B1T3
addikt
Nincs itt gond a kijelző felbontásával, ha jó áron jön. Ezeken a képeken még a külseje is korrekt. A középkategóriában simán megvan a helye.

(#2) BoC1ka
A Galaxy Nexusom 4,65" mellé 1750 mAh-s akksit kapott (8,9 mm-es házba), nem lesz az vészes.
-
Router
őstag
Ha gyors IPS panelt kap akkor best buy. Nekem volt HTC TITAN-ban ekkora kijelzö, ilyen felbontással. Csak a föképernyö "darálása" volt enyhén zavaró görgetés közepedte és ezt csak a megjelenítö lassúságára tudtam fogni. Ha jó áron adják, benevezek egyre

-
BoC1ka
senior tag
vékonyabbnak tűnik mint a 620, ami jó
nem is néz ki rosszul igazából. Elvérzett ott, hogy ekkora házméretbe csak 2000mAh van,,, -
Wa2x_
veterán
Az alsó közép, ill. középső kategóriában ez bestbuy lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Autós topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert kommunista országokon kívül (és nem kivételével) ugye piaci verseny van. Azt mondom, ha a felbontást nézzük, csak úgy telefontól függetlenül:
Bár nincs vwga felett tapasztalatom, a tabletem is csak annyi, ott már rendesen látni pixeleket, de csak közelröl.

wicked