- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
#77081088 #18 üzenetére
Hát most jót kérdeztél,
Gyorsan utánna olvasva ezt találtam.
The 5.5-inch 1080p IPS display on the Redmi Note 4 is not protected by Corning’s Gorilla Glass. It is a strengthened 2.5D curved glass that is less prone to scratches, though.Szóval elvileg nem Gorilla, de ettől függetlenül semmilyen karc nincs egyikén sem. Szépen teszi a dolgát mindegyik.
-
válasz
#77081088 #16 üzenetére
Sajnos idő hiányában még nem tudtam az ígért kiegészítők leírását pótolni.
Erről a boltról nem sok jót hallottam.
Jómagam az EUstocknál vásároltam minden kiegészítőt és készülékeket. Rájuk tudom azt mondani tapasztalatból hogy megbízható, kommunikatívak, és szava hihető bolt.
És két napos átfutási idő alatt megrendeléstől + kiszállitásig befolyólag. Magyar garanciával dolgoznak.UI: Akkumulátor százalékos képeket és szöveget próbálom minél hamarabb pótolni.
-
-
Most mindegyike 4/3 fényerőn van. Vasárnapra meg is lesz. Már csak a gondolataimat kell össze vakarni és le írni.
Note 4/64-es változat is nagyon kecsegtető, de inkább a megjelenés előtt álló note 5 jobban piszkálja a fantáziámat. Ha tényleg olyan lesz mint a kém fotókon vagy a rendereken. Na meg a specifikusan is hozza azt akkor muszáj lesz megint az EUstocknál vásárolnom.
-
-
-
Up
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Formula-1
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged