- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
kabostitanil #283 üzenetére
Van olyan mobilnet is amelytől nem kell félni...nekem 1000 ft 50 mb kb jó 3 hétre elég,úgy h videót nem nézek utána valamelyest lassul..de nincs túlforgalmazásii dijj.tehát 1000 ft a vége akármennyit netezek..
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
Az a led amit ráraknának az annyit érne hogy semmit...én az arenámon egyszer sem használtam...kb másfél méterig hat sötétben,de akkor sem közeliti meg a vakut...ugyh ez nálam nem kizáró ok...az egyedüli xenonos tel ami androidps az egy motorola...de az lényegesen drágább..és rondább is...
-
jooker82
nagyúr
válasz
BenceShearer #245 üzenetére
MINDKETTŐT...TEHÁT LASSABBAN IS TÖLTI FEL ÉS kevésbé hatékonyan....
-
jooker82
nagyúr
válasz
BenceShearer #241 üzenetére
Usb-ról nem tölti fel annyira mint hálózatiról..én már csak tudom...
-
jooker82
nagyúr
Jól látom,hogy itt szinte mindenki az lg-re voksolt??
-
jooker82
nagyúr
Amit itt 1 perc 21- nél látunk az valami 3D-s gps lenne??? Tényleg,van már androidra 3d-s gps??
-
jooker82
nagyúr
itt egy reklám róla
-
jooker82
nagyúr
válasz
BenceShearer #222 üzenetére
Volt benne 2 gigás micro sd kártya??? Gyári fólia rajta van a kijelzőn???szerintem azt ne vedd le,ha rajta van... és a hátulja mennyire birhatja a karcolást??
-
jooker82
nagyúr
Itt már64900 tól is kapható..
és ingyenes kiszállitás... -
jooker82
nagyúr
válasz
BenceShearer #198 üzenetére
Örülök,ha jó a navi
Zene,hogy szól és fülest kaptál hozzá??
Majd ha lesz időd egy 3d-s játékot is kipróbálhatnál....
Valaki leirhatná,hogy melyik a legjobb grafikájú ami elmenne ezen..
Tegnap beszéltem az lg ügyfélszolgálattal és mondták,hogy a chic még nincs a rendszerükbe igy többet nem tudnak róla mondani...én bizom,benne,hogy ide is elér...
az one meg lesz szolgáltatónál hamarosan..valószinű a ténél... -
jooker82
nagyúr
válasz
BenceShearer #188 üzenetére
Grat a telóhoz..ha kell rá gps szólj és segitek benne...
-
jooker82
nagyúr
Ezt én se igazán értettem...vagy háromszor elolvastam azt a kérdést míg továbbléptem,de akkor se tudtam megfejteni h mirefel irták...az utolsó mondatnál meg már teljesen elakadtam..
Pedig a gsm line nem rossz szerintem...ha jól emlékszek ide is szoktak küldeni tesztkészülékeket..
Na, kié lesz az első optimus one??? -
jooker82
nagyúr
És érdekes,hogy a gsm line listájába meg nincs benne...ott csak a Chic szerepel...pedig pár napja mindkettő volt..
67 ér már baráti ár... -
jooker82
nagyúr
Kár,hogy a Chic nem lesz elérhető hazánkban...
Pedig európa más országaiban már elvieg lehet kapni.... -
jooker82
nagyúr
Hol láttad?? és honnan értesültél,hogy nem lehet itthon kapni...én külföldről is simán vennék,ha itthon nem lesz...itthon is szervizelik...
A ZTE mobilról egy képet tudnál linkelni??megtanultam,hogy olyan terméket nem vennék,melynek nincs kiterjedt szervizhálózata magyarországon...jártam már meg nemegyszer...A ZTE igy nekem nem mond semmit....
-
jooker82
nagyúr
Én már most látom előre,hogy ebből decemberbe készlethiányok lesznek..mivel igen keresett készülék lesz mindkettő...A középkategóriában igen jó választás lesz karácsonyra...Gyakorlatilag ezekbe minden benne van,a...és jól is néznek ki...
Néztem a One-ról a videófelvételt...egész jónak igérkezik ahhoz képest,h csak 18 fps..a Chicben pedig 30 fps..
Az one ban és chicben egyforma a rom- ram 512 és 600 mhz-esek..Ha láttok hozzájuk tokot bárhol jelezzétek már..és töréstesztet is várok...
-
jooker82
nagyúr
Itt mind a két telefon kapható lesz...és ők nem szoktak drágák lenni...jövő hét folyamán hátha ár is lesz..
-
jooker82
nagyúr
Csak mindezt ne várjuk el 60 ért....iz igy jó ahogy van...akinek nem tetszik lehet venni jobb mutitouchos iphont 200 ér...
nekem ez tökéletes...és agyártót se nevezem emiatt csórónak....ennyi erővel engem pl a jó kamera is érdekel...én meg szidjam azért őket mert nem raktak bele 12 mp elt??.... -
jooker82
nagyúr
válasz
BenceShearer #90 üzenetére
aZ UTÓBBIAKBAN VALÓSZINŰ MÁSKÉP VAN A MULTITOUCH,DE PL AZ LG-NÉL KÖZÉPRŐL KIFELE HÚZÁSSAL TÖRTÉNIK A NAGYITÁS...És ez igy helyes ahogy a telefon csinálta...
Az iphone nál megint máhogy történik a nagyitás.... -
jooker82
nagyúr
válasz
BenceShearer #87 üzenetére
Ez nem hiba..A Multitouch a képek és weboldalak nagyitására szolgál...Ha odaképzelsz egy képet akkor logikusan látszik,hogy amint a kijelző feléhez ér a gömb onnantóól nem megy tovább átlósan,mivel igy a kép összecsavarását eredményezné..tehát,ha onnan továbbmenne akkor a kép egyik felét áthúznánk a másikra...ha erre a tesztelő nem jött rá akkor elégé analfabéta... Mit mond közbe?? mert no angol...
-
jooker82
nagyúr
Itt egy videó...szerintem veszett gyors teló...igy a gt540-hez viszonyitva sokkal gyorsabb,bár ez se mondható lassúnak...
Az Chic nekem jobban bejön amúgy...azt euróbában lehet már több országban is kapni?? -
jooker82
nagyúr
válasz
BenceShearer #74 üzenetére
Hol látod a gt540 et e ténél??mert én sehol
akk valószinű,hogy kinn kb 15%-al olcsóbbak a mobiilok...
Bár kérdés,hogy milyen árfolyamon kell ezt számolni... -
jooker82
nagyúr
Namost úgy meglehetne tudni az árát,hogy azon a német meg cseh oldalon ahol 60 ér néztétek,megnézni a többi hasonló árú teló /Spica,galaxy3,gt540 / árát és összevetni azokat az itthoni újmobilok.hu gsm line áraival...hogy kb hány százalákos lefele v felfele az eltérés és akkor a 60 hoz képest annyi lesz ez az one is...
-
jooker82
nagyúr
Végülis a gt540 is 70-en felül kezdett,de ez még nem hinném,hogy a hvatalos magyarországi forgalmazás árazása lenne...
-
jooker82
nagyúr
A 2.2 egyébként mivel tud többet mint a 2.1??Remélem jövő hét végefele már lehet kapni...igen erős gépnek fog tünni mindkettő..és megfelelő kijelzőméret+ kapacitiv..
-
jooker82
nagyúr
Akkor már megkérdezhetted volna a chicet is...
ja meg,h szolgáltatónál lesz-e...nem értem,egyébként a ledet mért hagyták ki ezekből a készülékekből...
„Az okostelefonok gyors előretörésének, illetve a több tartalom és kifinomultabb szolgáltatások iránti fokozott igénynek köszönhetően ismét forradalmi változások előtt áll a mobil iparág – mondta Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. – 2010-ben újabb mérföldkövek kapcsolódnak majd nevünkhöz, annak érdekében, hogy továbbra is iránymutató szerepet töltsünk be az iparágban, és 2012-re a világ két legjelentősebb gyártója közé kerüljünk.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest