Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Két új Motorola Edge 60 a láthatáron
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackyy_
csendes tag
Hello! A telóra lehet kitenni különféle háttereket v. csak az alap képernyők vannak?
-
-
Flash86
tag
Én szeretnék kiállni a répatorta mellett, ugyanis baromi finom sütemény! Sokáig irtóztam már a nevétől is, amíg egyszer meg nem kóstoltatták velem és azóta imádom. Amúgy a répa tud elég édes lenni, gondolj csak a répacukorra (tudom azfőleg cukorrépából készül, de akkor is). Apropó paradicsomból készült süteményt ettél e már? Pedig a paradicsom gyümölcs...
És ez most nem off volt
-
kokyt
senior tag
Nagyon rosszul tudod. 200Mhz és nincs GPU. Nem is értem hogyan emlékezhetsz ilyenre, mikor a topic-ban ez év elejétől kb 2 hetente tisztáztuk a dolgokat (ennyi idő kellett ahhoz, hogy valaki újra megtalálja az "android on arena" projectet
).
Javaslom böngészd át ezt.Szerk.:
Egész pontosan:
AMD IMAGEON A250 (ARM1176JZ-S Processor combined with 2D/VG Graphics) -
leeate
senior tag
Imádom az LG elnevezéseit. Chocolate, Cookie, szinte összefut a nyál a számban
gondolom a marketingesek szándéka is ez volt.
De most úgy ennék egy kis olyan amerikai muffin sütit ajjjjjj -
RaveForce
veterán
válasz
bluespirit #50 üzenetére
hát ha te a fentebb linklelt kép után is azt mondod h nem szép, akk nálad már tényleg baj lehet
-
Zayl01
tag
Mikorra varhato az LG Optimus One P500 tesztje? Az utan dontok hogy meyik telot vegyem...
-
SzTomcat
csendes tag
Az első oldalon a "GS290" linkje a "LG KP500"-hez visz.
-
zsoltyyy
senior tag
am 45ért már arena-t lehet venni jobb kijelzővel, kamerával, wifivel, gps-el, 8gb belső memóriával, fém házzal és valódi 3d-s s-classal....
-
DjKoxi
senior tag
Engem ez a KM 550-re emlékeztet, csak abban van WiFi.
-
jooker82
nagyúr
-
Prymus X.
tag
Nem értem ez a külső miért tetszik az embereknek. Miben nyilvánul meg, hogy a tervezők kitettek magukért. Nem értem. A hátlap pofás, de az előlapot valaki magyarázza meg nekem, ha van rá energiája.
-
zsoltyyy
senior tag
-
Thome
veterán
"Jobb oldalt található a hangerőszabályozó gomb, valamint a microUSB kimenet"
Ezek szerintem baloldalt lesznek, és az exponáló gomb van jobb oldalt.
Egyébként egész korrektnek tűnik eddig, szabványosodás figyelhető meg, örömteli.
-
Brutális eb
addikt
Ez egy felesleges és felejthető készülék.
Hiányos,elavúlt,kicsit drága. -
.bableWes
őstag
látom a kamera szenved a tipikus LG-s betegségben. ha jobbak lettek volna a viszonyok, biztos jobb a kép. bár ez minden telefonra igaz reméljük ez is olyan sikeres lesz mint az elödök
-
unyadavid
senior tag
Hangzásról, lehetett volna írni egy zenetelefonnál szerintem. Amúgy én ezt nem is nevezném s-class-nak csak wvga (vagy nagyobb) és kapacitív kijelző esetén....
jahh és autofocus biztos van benne?? XD(I'M OUTRAGEOUS - ez jó
)
-
zdanee
őstag
Egyfelol a kijelzo 240x400, ez a kepernyokepeken is latszik. Masfelol a menu "filmes" s-class szeru viselkedesre is kepes a beallitasok kepernyo menuje alatt talalod. Ja, es a menuben a sorrend allithato, nyomva kell tartani az ikont es elmozdithatod a sajat "filmszalagjan" belul.
-
mrlujoak
veterán
Ajj, az az AutoFocus-os kamera botrányos.
Életlen, homályos, zajos, fátyolos, beégett képek készültek.pzzzzzzz... Botrááányos.
(The Cleveland show - Böszme Mama)
-
jooker82
nagyúr
Ezt nemrég tapiztam a médiába és minemondjak,gyönyörű telefon,de nem feltétlen ebbe a szinbe..én egy kékes szint láttam és az nagyon szép....az arenát külsőben simán veri..
A belső tényleg nem a leggyorsabb,de nem is azok fogják venni akiknek ezelőtt okostelefonjuk volt...hanem akik meglátják és elsőre beleszeretnek... -
amanoba
őstag
legjobban a telefonkönyv puritánsága lepett meg, nem lehet, hogy csak valami beállítás hiányzott, vagy nem stimmelt ez esetben?
-
JanFe
aktív tag
Nem igazan sikerult model. Hasznalhato, hasznalhato, de nem az igazi...
-
Probber
őstag
Szerintem nagyon gyenge telefon, de jól követi a Cookie széria hagyományait, illik a sorba, valószínű, hogy a célzott vásárlóközönség ugyanúgy rá fog ugrani ha lejjebb megy az ára, mint ahogy az elődeire.
-
scyllarus
veterán
"Nem így van ez a névjegyzék esetében, amit nem komplikáltak túl: a név és telefonszám megadásán kívül nem rendelhetünk egyéb adatot a partnereinkhez, még képet sem, ez azért komoly hiányosság. "
Ezt egyszerűen nem hiszem el egy "új" típusnál. Nem lehet, hogy a belső memóriát nem érte el valamilyen szoftveres probléma miatt, és csak a SIM-kártya névjegyzékét kezelte? -
EczkE
veterán
Erről a volt Arénám jutott eszembe, de ez elég gyenge eresztés.
-
Land
veterán
Már várom azt az időt, amikor az olcsó telefonok is kapacitív lesznek. Ezek az olcsó telefonok a szerényebb pénztárcájú emberek számára csak elrettentésnek jók az érintőkijelző ellen...
-
korogyi
csendes tag
Nem is értem azokat, akik egy ilyen mobilra ruháznak be (pedig biztos lesz pár). 37-ért már Montét lehet kapni függetlenül, ami kapacitív, wifi, gps, és az egész rendszer gyorsabb.
-
koxos:8]
senior tag
Jó teszt lett, a teló lehetne olcsóbb is.
-
b4ndee
csendes tag
Sőt, szerintem az telefon "eleje" egyértelműen KM900 dizájn, csak firssítve/butítva.
Nem értem egyébként az LG-t. Nem lenne rossz dolog ez az S-Class, ha valaki nem vágyik androidra, de amióta kitalálták, sorozatosan olyan telefonokra rakják, amik hardveresen egyszerűen kevesek a meghajtásához. Akkor már mennyivel lenne egyszerűbb adni az Androidnak egy S-Class szerű dizájnt, mint ahogy azt a Samu is tette a badás kinézetű androidos gépein, és máris ugyan ezzel a hardverrel, kezelhető és nem idegtépő telefonokat árulhatnának.
Az s-class első példánya, a KM900, ami nem is egy mai darab, hardveresen bőven elég lenne az android használható futtatásához, ehhez képest az a sok szerencsétlen aki akkor beruházott rá 100k körüli forintot, szinte kivétel nélkül gyűlöli, mert rémálom rajta minden böngészés, görgetés, a legegyszerűbb JAVA játékokkal is meggyűlik a baja..stb stb, csak hogy lehessen egy csodaszép forgatható kocka, és egy teljesen zárt oprendszer.
Nem értem az LG-t. -
petymeg2033
tag
Lehet, hogy a képek tükrözöttek, de nekem a képek és a leírás olvasása során eléggé zavart, hogy a gombok felsorolásánál minden gomb a másik oldalon van, mint ahogy látszik a képeken.
Vagy persze lehet, hogy a hátlap leírása után úgy is maradt a kézben a telefon (hátával a szerző felé), és ezért. Csak eddig inkább szemből történt a leírás. -
DemonDani
addikt
Nem rossz eresztés de picit lehetne olcsóbb, de én úgy tudom hogy a Tetszet plecsninél amúgy az ártól nagyjából el szoktatok vonatkoztatni... 35ért már inkább Ajánlott lenne, ha megnézzük mik vannak 30ért... (S5230)
-
VD
őstag
Az kizárt, hogy ez egy 320x240-es kijelző.
És a gyártó szerint sem az:
Felbontás: 240x400, színmélység: 262 000, Méret: 3" -
Lotusomega
senior tag
Kívülrőlr tetszik, az ára is tetszik, jó kis süti
DE, nem az első cikk már, ahol megint kihagyásra került(főleg ciki ez egy zenemobilnál) a kihangosító hangszórók, és a hangzással kapcsolatos tesztelés és vélemény leírása
Vagy ezek tényelg ennyire nem fontos szempontok a mai vásárlóknál?
(Csak emrt nálam pl az) -
vans?
őstag
Szerintem gyenge, es csunya is.
-
littlelion21
addikt
Első oldalon a GS290 és a GS500 linkje nem működik, van a végükön egy felesleges "
-
frenetik
tag
akkumlátor!
-
roti86
őstag
Nem tudom, de néha úgy érzem, hogy visszafelé halad a technika... 320x240, no wifi, gps, lassú működés.. 40K-ért. Erre nem cserélném le a mostani telefonom, pedig az sem egy csúcsmodell...
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
Quasi_modo #4 üzenetére
Igazad van, kösz hogy szóltál, mellé kattintottam feltöltéskor, már át is helyeztem
-
hemaka
nagyúr
Elég gyenge telefon, főleg hogy még lassú is.
-
Permet Elek
senior tag
Szerintem meg nem újdonság a telefon. Már lassan 1éve lehet kapni sok helyen függetlenül. Ezért nem érződik rajta az újítás. Hisz ugyan az van benne mint az elődökbe. A régi megmaradt alkatrészek és menü egy új köntösbe csomagolva. (Ami nem is olyan új). Hogy az LG most adta oda a szerkesztőségnek,meg most akarja bevezetni a szolgáltatóknál, az csak a saját marketingje.
-
Quasi_modo
nagyúr
A telefonon az LG saját zárt rendszere, az S-Class fut
Akkor ez most hogy került az okostelefonok közé ? -
-
Ceree
senior tag
Ha már "zenetelefonról" van szó, a hangminőségről is lehetett volna néhány szót ejteni.
A teszt jó lett, a készülék a videón iszonyatosan lassúnak tűnt. Nem emellett szeretnék megöregedni.
-
RaveForce
veterán
enyhe arena utánérzés
viszont sztem lesz ez még olcsóbb is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG elérkezettnek látta az időt, hogy tovább bővítse a Cookie szériát. Terítéken a legfrisebb süti.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest