- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajby
senior tag
válasz takcslajos1 #46397 üzenetére
1évig JDi volt benne,dupla kopp megszűnt létezni,cserélték LGDre.
Számomra nem tűnt fel,hogy fú mennyivel másabb lett volna az elméletileg gyengébb panel[ Szerkesztve ]
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Tudna valaki dobni egy linket, gyári vagy bevált utángyártott akksiról? Ebay es is jó.
Köszi -
Nikaré
őstag
Aki vissza akar térni vagy maradi az LG mellett azoknak egy kis előzetes infó.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz berbatov2 #46405 üzenetére
Semmi különös, látszólag egy újabb I majmoló készülék, használhatatlanul kis kávával, felülről belógó szarral, amit valószínűleg sosem fog jól kezelni az Android (a notch-ot nem támogató appokat pl. át kellene vernie, hogy ne használják a notch melletti képpontokat, erre az utolsó infóim szerint nincsen megoldás - még jobb lenne, ha ez a viselkedés apponként állítható lenne, de az túl kényelmes a felhasználók számára, ilyet a Google biztosan nem fog csinálni ). Ha jól kezelné, nekem nem lenne vele bajom, nagyobb a kijelző és az értesítések/státuszok jelzésére pont jó lenne az a kis felület. Viszont van benne jack.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
gixxergabi
senior tag
válasz gixxergabi #46379 üzenetére
security_patch=2018-03-01 de még nem Nougat...
-
dkovizoli
addikt
válasz gixxergabi #46410 üzenetére
Az is valami. Erre már szerintem nem is lesz más. Nekünk marad a v29a.
-
MikeRenton
tag
válasz TTommi #46380 üzenetére
Én már idegbajt kapok tőle. 2 és fél éve van meg, de kétszer volt már szervizben. Ennek ellenére:
- a kamera elmosott képeket csinál több hete.
- brutális módon laggol pár perc használat után.
- forrósodik
- naponta kétszer töltöm.
- szaggat, akadozik a hang átvitele bluetoothon.
- double tap to wake meghalt.Nem tudom mennyire jellemző dolgok ezek, de nem is érdekel. Költeni már nem fogok rá. Eleinte imádtam és papíron a párját ritkítja ez a készülék, szóval akár vehetnék újfent ilyet. De nem, kösz. Ha benne van a pakliban hogy újra laggos idegtépést fogok ki inkább veszek valami mást.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz MikeRenton #46412 üzenetére
Ebből nem szabad általánosítani. Egyértelmű, hogy selejtes készüléket sikerült kifognod, én még ehhez hasonló hibával sem találkoztam, pedig az én telefonom is mindjárt két éves.
A magam részéről annyi a bajom vele, hogy viszonylag gyorsan merül és eléggé melegszik intenzív használat közben.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
ronson
őstag
Egy kis adalek azoknak akik, akik napjainkban gondolkoznak ilyen telefonon, tapasztalat nelkul:
Vettem egy ilyen telefont tartalek telefonnak, mivel flagship model volt. Elvileg. Hat osszesegeben csalodtam benne.
A sebesseg meg most is teljesen jo, a kameraja is nagyon jo. Viszont a kijelzo kritikan aluli egy SAMOLED-hez kepest, az uzemido vicc, arra meg hogy nincs benne fingerprint senor nem is tudok mit mondani, mert szenvedes nelkule telefont hasznalni. Igazabol a Samu S6-nak peldaul, semmilyen tekintetben nem ellenfele.Szoval megfeleloen olcson hasznalhato a telefon (en 31000Ft-nak megfelelo valutaert vettem, ennyiert epp a tureshataron van nalam), de mondjuk egy Samu S6 ellen vicc (nem Samsung fan vagyok, csak azt hasznaltam, igy arra van osszehasonlitasi alapom, de biztos vannak mas korabeli flagship modellek is,amik joval hasznalhatobbak voltak ennel a telefonnal)
-
-
Mikemend
senior tag
Esetleg töröld a Google app frissítéseit (a színes G betűs appét), ugyanis nekem is volt egy ilyen beragadásom talán két hónapja. Töröltem a frissítéseket és lőn, minden megjavult. Persze újra is indítottam, majd manuálisra állítottam a frissítését. Aztán vártam egy hónapot és tettem egy próbát vele, most jól megy.
Szóval néha nem a telefon a hibás, hanem pont a gugli... -
ronson
őstag
válasz Mikemend #46415 üzenetére
Ez a tipikus a jot konnyu megszokni. Nyilvan tudtam, hogy nincs benne amikor megvettem, de most 2 napig elesben hasznaltam a telefont, hat nem tudnam megszokni, hogy nap mint nap a nelkul hasznaljam a telefont.
Ezt csak azert hianyolom, mert javitsatok ki, ha tevedek, de a telefon megjelenese idejeben, az igazi flagship modellek mar tartalmaztak.[ Szerkesztve ]
-
desigo
senior tag
Két éve és egy hónapja használom az enyémet.
Az ELSŐ telefonom amit sose kellett szervizbe vinnem.
Most van lehetőségem cserélni de még mindig hibátlanul kiszolgál.Mit vegyek helyette?
Megnéztem és 52 giga képet és 44 giga videót készítettem vele amit örömmel nézek vissza Google Fotókon.
Kijelző az tényleg komolytalan például egy Samsung Galaxy S7 Edge mellett.
Sose fogom eladni,simán megtartom tartalék telefonnak. -
Nikaré
őstag
Szasztok!
Felraktam a V29a sw -t, igen eddig nem volt rá időm
Már ideje volt maga a teljes gyalu és ez az V29 nekem, így most kicsit azt
az érzetet kelti mintha lenne egy új telóm
Tetszik, hogy már alapból három témát lehet választani és nem kell letölteni.
Kapásból az egyik sötétet választottam.
Eddig nagyon tetszik és tényleg valamivel jobb az akku idő!
Ami nem tetszik, hogy néhol kicsi betűket produkál néhány alkalmazás.
Amiben segítsetek, hogy van pár ikon amit cserélnék, de nem akarok külön
appot telepíteni ezért. Honnan tudok keríteni ikonokat?Ja és még valami.
Nekem érthetetlen vagy ez az új sw sajátossága, hogy a
Hívás beállítások - Hívás blokkolása - Blokkolt számok
itt kiválasztom (eddig ok) majd amikor fel akarom oldani akkor nincs ki/be lehetőség, hanem
törölni lehet csak, majd ismét kikeresni és kezdeni elölről az egészet.
Ez ebben már így van?[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
Nekem csak a képernyő égett be és bootloop hibám volt, más gond nem.
Viszont melegben forró a telefon, merül durván, és ilyenkor borzasztóan be is lassul. Normál körülmények között (pl otthon) korrekt a sebesség. Viszont én egy kirándulás alkalmával 2 óránként töltöm, és úgy érem el esetleg az 1,5 órás SOT-ot.
Már alig várom hogy megvegyem nemsokára az S9+ -t.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Mikemend
senior tag
válasz ronson #46417 üzenetére
Szerintem akkor kezdtek még terjedni és az LG mindig egy évvel lemaradva építi/ette be az újdonságokat, nem annyira kísérletezgetett (akkoriban). Tehát míg pár gyártónál be volt építve, az LG várt vele egy évet. Viszont ezen a modellen még hátul vannak a hangerő szabályozók, amik a G5 után már oldalra kerültek.
Talán nekem azért nem kell az ujjlenyomat-olvasó, mert nem használok zárolást, csak képernyő-sötétítést + elhúzást.[ Szerkesztve ]
-
magus217
tag
Van olyan alkalmazás amivel magától feléled a kijelző értesítésekre?
-
Tóni bácsi
csendes tag
Sziasztok. Mivel nem vagyok nagy telefon mágus, így a segítségeteket kérném. 3 éves a G4-em (alaplapcserés volt ez is ) és gondolkodtam, hogy eladom, de a kamera még mindig kiválóan teszi a dolgát és ez itt tart.
Böngésztem a leírásokat itt, de kicsit elakadtam. Szeretném erre a romra frissíteni a telefont (https://forum.xda-developers.com/g4/development/rom-h-rom-v30-port-t3672567), de nem igazán értem a lépéseket .
Találtam ezt a hozzászólást még (#45449) ami jó leírás lehet nekem is?
Szóval, ha valaki megosztaná a pontos lépéseket (vagy linket, de angolul nem igazán tudok) megköszönném. Köszönöm előre is a segítséget.
Aki a legnagyobb közöttetek, az legyen a többi szolgája. (Mt23,11)
-
kszthly
senior tag
válasz Tóni bácsi #46423 üzenetére
Szia! Az említett hozzászólásbam leírtak nem erre valók!
Neked olyan irányban kellene elindulnod, hogy:
1. Bootloader nyitás,
2. TWRP telepítésA tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
A gyari adatkabelem sajna megadta magàt. Van itthol 1 csomo mas adatkabelem, de egyikkel se tolt ugy a telo, mint, ahogy a gyarival es mind rovidebb is. A kerdesem az lenne , hogy milyen adatkabelt tudtok ajanlani? Esetleg gyari kabelt kapok valahol a vaci uti szervizen kivul? Tehat jo minosegu es a gyarival megegyezo hatekonysagu es hosszu vagy hosszabb kabelt keresnekk! Mit tudtok ajanlani?A valaszokat elore is koszonom!
A masik kerdesem a fentebb linkelt ebayes aksirol van velemeny? Tenyleg eredeti?[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
A G4-emnek van egy olyan hibája, hogy csak akkor lehet használni, ha töltőn van.
Mi lehet a baj? Az akumulátor vagy az alaplap a ludas?
Egy hardresetet megmerjek így kockáztatni?[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
SkiDev
senior tag
válasz gixxergabi #46427 üzenetére
Én is kíváncsi leszek... 2.4 Amperes 2.5m hosszút rendeltem hozzá, hogy fog menni
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
dkovizoli
addikt
válasz takacsbotond #46428 üzenetére
Elsőnek akksira tippelnék.
-
dkovizoli
addikt
Kíváncsiságból feldobtam ezt a H romot. Elsőre pofás, meglátom hogyan teljesít. Azt látom, hogy a qc tokot nem kezeli, sajnos.
-
andreas49
senior tag
Ezt a ROM-ot csak nyított bootloader esetén tudod feltenni. Gyanítom, hogy a Tied még zárva van.
Ajánlom a v29a ROM-ot, mely zárt bootloader esetén is felrakható és több hozzászólás szerint is a legjobb.
[link]
Az angol ellenére is könnyen feltehető, aki nem tud angolul. Ha valamit nem értesz, írj pmHONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Valószinű eladásra menne a G4 em.
Szerintetek mennyi lenne a reális ára?
Amit tudni kell róla. Vodás, másfél éves. 2017 júni hónapban gariban cseréltek alaplap (2016 os) és JDI kijelzőt. Patika állapotú, mint egy új, rajta elejétől üveg, 2 tok, aranyhátlapban QI matrica, fekete bőrhatlap még nem volt rajta. + 2 üvegfólia+ még 1 QI matrica+ 1 gyári bontatlan aksi. Android 7, nincs mókolva. Szerintem a garis csere miatt még garis.
Köszi -
GEIL
addikt
válasz H2o-pok #46434 üzenetére
40-50 körül elmehet....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
zsoltip
őstag
Á... Szerintem nagyon max 40e.
De az is csak a bőséges tartozéklista okán.
Ami azt illeti Hardverapró-t böngészve le ment az ára. De javítsatok ki, ha tévedek.Más. V29a, tehát a hivatalos, ki nem adott, kvázi beta 7.0
ROM ismert hibáit tudnánk szummázni egy posztban?
Magam is gondolkodom a váltáson, ám egyedül kíváncsiság és remélt újdonság miatt. A v20 stabilitása, megbízható működése viszont a "nem-update" mellett szól.
Szívesen meghallgatnám a Pro-Kontra érveket a használóktól.Köszi,
zsoltip -
GEIL
addikt
válasz zsoltip #46437 üzenetére
Igen...hozzáértőnek 40e kb......de olyannak aki eddig közép vagy olcsó kategóriás telót használt, az hasra esik tőle ma is.....az nem az android verziót fogja nézni, full fényerővel tok nélkül a kezébe kell adni és elájul ....szép nagy és éles kijelző, jó kamera...bőr hátlap...stb stb....haver most adott el egyet 50 ért, egyet meg 45 ért.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
kp78
addikt
Vmelyik frissítés megint 8-10 perces újraindulást okoz, és nem tudom melyik...
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
gixxergabi
senior tag
Lehet nektek nem újdonság , de működik a keyplus alkalmazás amivel betudom állítani hogy a hangerő+ dupla nyomásra pl. a zseblámpa jöjjön be... Nekem valamiért úgy rémlett hogy ezen nem működött, vagy root kellett volna neki...
(#46439) kp78 nekem még sosem csinált ilyet, pedig minden este kikapcsolom...
[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz zsoltip #46443 üzenetére
Én csak kettőt tudok... A képernyő feloldó minta előtt még berakja a "húzást" is, ami bosszantó...
A másik is képernyő feloldás, Smart Lock hiába állítom be az otthont helynek, van hogy "elfelejti", aztán lehet eltávolítani-újra hozzá adni-plusz helynek beállítani, aztán megint működik egy darabig... -
magus217
tag
Kamerahiba jött elő nálam.
Olyan mintha folyamatosan belenne lehelve a lencse kb...de nem érte víz se nem pára semmi.
Képek mérete továbbra is 6mb feletti de szarok.. homályos nem éles és égett a kép!
Nem oldotta meg sem hard reset sem refurbish!A fehérvári lg szerviz azt mondta 16k-ba rendelnek hozzá...na mondom az kicsit sok!
Amiket ebayen árulnak lg g4-hez kamerák azok miért kerülnek 2-3k-ba?
Nem az a sony szenzor meg stb van benne?Jófogáson meg nem találok olyan g4et amit ugy adnak alkatrésznek h darabonként vihető:/
Nem tudom mitévő legyek..úgy megtartanám ezt a telefont...nem is tudom mire váltanék..ha ez igy beszart...
P10re szerintetek érdemes váltani esetleg xperia xz-re vagy v20-ra? -
takcslajos1
tag
válasz gixxergabi #46444 üzenetére
Engem nem bosszant, mert így az alul az öt parancsikont már alapból el tudom húzni, MM-on ilyet csak akkor lehetett, ha nem volt biztonságos képernyőzár beállítva. Szóval ízlések és pofonok ^_^
-
balazs1022
őstag
válasz magus217 #46445 üzenetére
Amik ebay-on es aliexpressen vannak azok bontott gyari alkatreszek. En ali-rol többször is rendeltem kamerat mas telefonba. Teljesen jo cuccok, en ajanlom.
Am feltolthetnel egy kepet is h lassuk mi a baj.
(Lehet h csak a kamera uvegen az UV reteg adta meg magat. Akkor polirozni kell, vagy lehet kapni kamera elotti uveget. De az is lehet h kimozdult a fokuszgyuru, es nem talalt elesseget. Akkor csak vissza kell tekerni) -
magus217
tag
válasz balazs1022 #46447 üzenetére
Már leszedtem a takaró plexit (ami a hangerő szabályzó gombokkal van egybe építve) de úgy is ilyenek a képek:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest