- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazan23
aktív tag
Sziasztok, Nougattal a gyári kamerának nincs video felvétel lehetősége, nincs ikon sem, csak fotó/expo "gomb". Más app (pl.: Camera MX) teszi a dolgát. Nem tudom, hogy volt-e valakinek ilyen...
-
alolamkrem
csendes tag
Sziasztok!
2 nap alatt meghalt a wifim a G4-en. Először eldobta, kikapcsolta a wifit magától, majd később már nem látja a hálózatokat. Service menuben is a wifire fail eredményt kapok. Volt úraindítás factory reset, de ugyanaz a hiba fennáll. Az a kérdésem,hogy ez az alaplapi szériahibával van összefüggésben vagy wifi adapter javítható külön is? (1 hónapja járt le a gari próbálkozhatok a váci úti szerviznél garis javítással?) Köszönöm a válaszotokat előre is -
DaDa
senior tag
válasz alolamkrem #46654 üzenetére
Azt nem tudom, hogy külön cserélhető e de mindenképp érdemes egy kört futni a Váci úti szervizben. Szavatosságban lehet, hogy tudod érvényesíteni.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Mikemend
senior tag
válasz gixxergabi #46648 üzenetére
Már csak az a kérdés, vajon az EUR telefonokhoz mikor adnak ki újat? Mert például a VDH-sok már az m-esnél tartanak, de az EUR még a g-nél...
-
Mikemend
senior tag
A biztonsági javítási szint nekem 2016-07-01-en maradt a frissítés után is. Egyelőre most mintha kicsit jobban merülne a cucc, de szerintem végzek egy Google szolgáltatások pucolást is, úgy tűnik, a cache nem volt elég. Viszont ami érdekes: az új rendszer telepítése után több lett a helyem.
-
Abus2
tag
Most már megdolgozott a telóm az újraindításért. Több mint 2400 órát ment problémamentesen nugát alatt. Talán az akku fogyasztás nőtt meg a vége felé. A következő újraindítás majd ha megjön az új akkum. Remélem az nem lesz további 100 nap.
Sörhassal nem lehet születni. Azért meg kell dolgozni!
-
zsoltip
őstag
válasz gixxergabi #46648 üzenetére
Van egy Hungary is. Azt melyik ROM kapta meg? Telenor, Voda, T, Független?
Más:
Visszakanyarodva sokak és jómagam problémájához, a hosszú, 10-15 perces indítási inicializáláshoz.
Mi okozhatja vajon ezt? Mivel lehet összefüggésben? Miért pont a G4 issza meg a levét? (Félre értés ne essék, nem összeesküvés elméletet gyártok hanem a hardveres, vagy szoftveres okokat keresem.)Más-más alkalmazás eltávolítása oldotta meg a problémát az egyes készülékeinken. Így nem igazán értem mi lehet a gond.
Valakinél ugyanúgy jól működnek az ominózus appok, amik nálunk hibát okoztak?[ Szerkesztve ]
-
MiniXD55
tag
Sziasztok, nekem is megérkezett a frissítés , független, T-mobilos kártyával használom. Akkor ez most a legfrissebb verzió?
[ Szerkesztve ]
"Hard work, dedication. I'm a one man army."- Floyd Mayweather
-
MiniXD55
tag
----
[ Szerkesztve ]
"Hard work, dedication. I'm a one man army."- Floyd Mayweather
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Nekem is megjött ez az új 20p-s frissítés (szintén független, T-Mobile-os vagyok, mint a fenti kolléga)
A kérdésem az lenne -bocs, de ehhez abszolúte nem értek- , ez most egy szimpla kis frissítés, vagy egy újabb Androidos op rendszer frissítés?
Van több olyan külső alkalmazásom, ami biztos, hogy nem menne az "újabb" 7x/8x rendszeren.
Thx -
Sentinel80
aktív tag
Én LG g2 ről jöttem át rá, mert amíg tudtam használtam. Szerettem az LG g2-t, mert sok olyan dolog volt rajta, amitől könnyebb volt használni. Az pecsételte meg a sorsát, hogy a youtube videók már akadtak, csak akkor maradt abba, ha letöltötte a teljes videót
Néztem, hogy azóta repkedtek a G k, már van G6 is, de jókat olvastam a telefonról, leszámítva a bootlop problémát és azt mondtam, akkor legyen G4.
Szeretem, mert sok dologban nyilván jobb, mint a g2, de ami rögtön hiányzott az a g2 telefon fájlmegosztásos, featureje, azaz elérhettük könnyen a telefonon pl a fotókat minden extra szoftver nélkül, egy ip címmel usernévvel és jelszóval. Itt azonban ez már nincs, az LG bridge telepítését javasolta sok oldal, amihez fel akar rakni usb drivereket, de ezt kivételesen nagyon szerencsétlennek érzem és pár órás vacakolás után feladtam, nem akart működni, nem ismerte fel, olvastam bug ról is az USB nél és a Win 10 hez is fel kell rakni egy media packet, de inkább felöltöm a képet google drive ba és leszedem onnan.
Aztán kb 1 hónap használat után ma rezeg és csipog, hogy jött ugye ez a mások által is látott ,,biztonsági" frissítés ami 50 MB. na mondom nyomjunk rá, nem lesz ezzel gond, újraindul és 1% után telepítési hiba, amit nagyon sajnál és újraindult Jó, szedjük le első körben, majd a telefonról telepítem: újra hiba. Jó, ha már javasolja dobjuk fel az LG frissítő appját Win re, mikor az is elkezdet USB meghajtó progit rakni, éreztem ennek is az lesz a sorsa mint a Bridge nek és igen...újra és újra az USB meghajtót akarja csak felrakni, mindegy, hogy már felraktam, nem enged tovább. Mit tegyen az ember, ha az lg nem képes win10 kompatibilis usb meghajtót kiadni?
Adtam 1 órát a dolognak, próbálkoztam, de aztán a következő lépésben kikapcsoltam a frissítések keresését és annak auto telepítését. a halál fog frissíteni, még lehet hibát is okozna, ha ilyen megbízhatóan működik az update és a driver.
-
gixxergabi
senior tag
válasz Sentinel80 #46668 üzenetére
Én Ftp servert telepítettem playből, és pc-n totalcommanderrel csatlakozok ip cím jelszó, ahogy írtad, így tudok egyszerűen kábel nélkül másolgatni...
-
mate0314
aktív tag
Kezdek csalódni a G4-ben....
2 éve vettem vodánál, hibéatlan volt, imádtam. Erre processzor hiba előjött. Remek, cserélték 1az1-ben a telefont. Azzal jöttek a szoftveres hibák, meg a hardveres is. (Szoftver: nem lehetett lerakni a hívást Hardveres: Kamera nem fókuszált, Kijelző beégett)
Visszavittem, kicserélték.Mostanival a hibák: Kamera éveket késik. Előveszem lövök egy gyors képet, elrakom. Amikor megnézem utólag a zsebemet látom kb lefényképezve. Sötétben fényképezek, akkor lekési a vakut. Feketeség van a képen.
Indítás 15 perc volt, de Opera törése helyrehozta. Új hiba: ~15% akku alatt megbízhatatlan, Újraindul, amikor még van szufla benne, Nem használom, megnézem órát, látom hogy akku 5% majd LG logo. Friss: Zedge appot 30 perc alatt rakta fel.Custom romon filózok, javíthat a dolgon?
-
Gabesz77
senior tag
Urak, ha tavaly nyáron alaplapcserén esett a telefon, akkor utána a garancia újraindul vagy esetleg hosszabbodik valamennyit?
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Technoman
őstag
válasz Technoman #46666 üzenetére
Most beszéltem az LG ügyfélszolgálattal.
Sajnos nem tudják garantálni azt, hogy ha felteszem ezt az új biztonsági frissítést, minden progim működni fog.A hezitálásomnak az az oka, hogy van egy nagyon fontos "kiránduló navis" appom (Navitel), amit külsőleg telepítettem és erre a már tudtommal nincs támogatás.
[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
válasz mate0314 #46671 üzenetére
Tegyél egy próbát a Google (színes Google logós) app frissítéseinek törlésével, a frissítéseinek letiltásával a Playben, a Google szolgáltatások tárterületének törlésével, majd egy újraindulással. Nekem egyszer ez akadt be hasonlóan, ahogy leírtad. Utána lőn csoda, megoldódott minden akadozásom. Aztán rá egy hónapra mertem ismét lefrissíteni ezt, és azóta lekopogom, nincs bajom vele.
-
senior tag
Sziasztok, sajnos a recovery inditás a gombokkal nem boldogultam. Van rá más megoldás? Kb 30x próbáltam egyszer se sikerült. G2-nél meg egyből beadja. Fizikai gombok jók. Köszönöm ha segítetek.
-
Technoman
őstag
válasz GeorgeF #46676 üzenetére
Köszi srácok!
GeorgeF:
Jól emlékszem, hogy a Locus főleg Online és nehézkes ill. limitált a mo.-i térképet letölteni hozzá?
Sajnos vannak olyan helyek, ahol nincs mobilnet.sajby
Igazából semmibajom nincs vele. Ha ez idáig -cca 2 évig- nem törték fel a telót, szerintem nem is fogják
(a vicc az egészben az, hogy az egyik kollégámnak pont a napokban tettem fel egy friss IGO-t az S7-esére, erre tegnap lefrissítette 8.00-ra, arra viszont a feltett IGO benyögte az unalmast . Kutyafuttában kellett neki "szereznem" egy másik navit, amivel már jó volt. Mindezt 1 nappal a külföldi nyaralása előtt
Nem akarok így járni) -
-
szokelaszlo
tag
válasz mate0314 #46671 üzenetére
Mintha a saját problémámat írtam volna le!
"Mostanival a hibák: Kamera éveket késik. Előveszem lövök egy gyors képet, elrakom. Amikor megnézem utólag a zsebemet látom kb lefényképezve. Sötétben fényképezek, akkor lekési a vakut. Feketeség van a képen."
Új hiba: ~15% akku alatt megbízhatatlan, Újraindul, amikor még van szufla benne, Nem használom, -
Sentinel80
aktív tag
Update: hiába bármi, rejtett menüben kikapcsolás stb, az update, ahogy wifi re téved az ember, pár percen belül felugrik, de leszedés után ugye 4% nál error 0x1123004 és ennyi.
Van olyan akinek felment ez a 50 megás update vagy volt hasonló tapasztalata és rájött, hogyan lehet megoldani a hibát? mert most kénytelen vagyok állandóan megszakítani , hogy eltűnjön.
-
tipuka
addikt
ti mostanában milyen üvegfóliát szoktatok venni, ami bevált? (ebay) - olcsóbbakat néztem főleg párszáz forintért, de drágább is jöhet. - alig találok valamit már ebay-en.
-
dkovizoli
addikt
Még szerencse, hogy a v29a-val semmi gond. Igaz nem jött rá még frissítés, így is 2017.07.havi a security patch.
-
takcslajos1
tag
Sziasztok,
bár nem voltam túl aktív a fórumban, nemsokára búcsúzom, bár megmarad tartaléktelefonnak a G4, ugyanis sem szívem nincs eladni, mert eléggé a szívemhez nőtt azért a 28 hónap alatt, sem pedig értelmes okom, mert normális összegért már amúgy sem lehetne.
Mik voltak amúgy a bajaim vele, ha érdekel valakit:
- játékok a Marshmallow óta folyamatosan laggoltak rajta, bár ezt a problémát megoldottam úgy, hogy lemondtam arról, hogy játszom rajta. (Nougat-al picit jobb lett, de nem lett "jó", bár lehet, hogy ezen már LP-vel sem lenne az, mert alaplapcserés volt, és olvastam, hogy a 602-esnél újabb alaplapok azért is halnak meg kisebb eséllyel, mert a proci/GPU teljesítményből vissza van véve)
- kijelzőidő az elmúlt 2-3 hónapban 3-4ről másfél-2 és fél órára csökkent, nem szeretnék már új akksit venni bele
- már sima böngészéstől is néha "tojássütő" feelingje van a telefonnak, ha épp ilyen "kedve van", fél óra alatt esik az akksija 35%-ot (újraindítás után amúgy egy ideig jó, valamilyen app beakadhat, bár ilyen szerintem lesz az S9+ -on is (ami amúgy Media Marktban 310 helyett 260 ezer június 30-ig, ha interneten veszed, szóval inkább ez a 2 év hivatalos garival, mint 29 ezerrel olcsóbban a szürkeimportos laptopszalon 1 év, bizonytalanabb garival)
- microUSB-n összesen 1 kábel tölti, de az is csak akkor, ha egy picit sem mozdítod meg a telefont közben (családban a J5 2016-ot bármelyik kábel simán tölti, szóval nem a kábelek a rosszak ) - ez a probléma 1 hónapja kezdett el előjönni, kiszedtem belőle a port és megtisztítottam alkohollal, ahogy írták, de jó nem lett, csak egy picivel jobb - utólag is köszönöm a tippet.
- vettem bluetooth-os fejhallgatót, amin eléggé rendszeresen belaggol a zene - kipróbáltuk itthon másik telefonnal (J5 2016, Elephone P9000), mindkettőről atomstabilan jött a hang, szóval nem a fejhallgatóval van a baj
- kamerája is egyre lassabb, váltás szelfi-hátlapi kamera között jó 5-10 másodperc, hátlapi nagyon sokszor 2-3 másodperc késleltetéssel fotóz, csináltam FR-t kb. 3 hónapja, frissen utána is ezt csinálta, de máshol is sokszor észlelhető erős lassulás
- most ezek jutottak eszembe, mindezekkel együtt egyébként még mindig simán használható, de a használata már nem okoz "örömet", és nekem egy telefonnál ez eléggé erős szempont, ebben én eléggé igényes vagyok, ez van.[ Szerkesztve ]
-
magus217
tag
Bevallom én egy újratevés után letiltom a google filmeket, könyvet, ujságost, zenét, hangoutot, google+ szóval így nagyon sok mindent!
-
gixxergabi
senior tag
válasz Motion_Blur #46689 üzenetére
Tegnap kijött kdz-ben is TMH(Europe/HU/Hungary) H81520i_00_0518.kdz, ha esetleg sima updattel felrakod...
-
kazan23
aktív tag
válasz takcslajos1 #46665 üzenetére
Ott a pont! Való igaz, csak "manuálisan" használom. MM-nél is csak auto-ban volt videó? (Nem így rémlett.)
[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
válasz kazan23 #46694 üzenetére
MMben meg LPben is
Kivéve ha MMben volt V10 camera apkd de ott is úgy volt, csak volt pluszban manual videó módod (ami nougatban már nem működik (1080p@60fps)).Talán ha megkértek valakit akinek V10e és Nougatja van hogy feltöltse a camera apkját valahova, hátha...
Vagy portolni kéne valahogy azt az apkt, amihez még nem értek -
Mikemend
senior tag
No az előbb egy érdekes jelenségnek lettem tanúja: hívtak, és a kijelző alja (konkrétan a 2x3-as telefonos gombsor egyben) fekete lett.Még jó, hogy "vakon" is fel lehetett venni a hívást. Miután letettem és a kép váltott, ismét minden rendben lett.
Ilyennel találkozott valaki? -
tknof1871
őstag
válasz takcslajos1 #46691 üzenetére
Üdv! Tehát ez egy érzelmi döntés volt. Racionális hozzáállással kb. hány évig lesz még használható a G4?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Motion_Blur
félisten
válasz takcslajos1 #46691 üzenetére
Én is hasnoló nehéz döntés előtt állok, pedig nekem nincsenek ilyen komoly gondjaim mint neked.
Hetek óta keresem az utódot, de nem találom.. nekem nagyon fontos a kamera, és bő 3 évvel a megjelenés után még mindig ott tartunk a G4 készíti a legjobb minőségű képeket, ezt bátran ki merem jelenteni. Ilyen színhelyességgel egyetlen telefon szem rendelkezik, ráadásul 16:9 @ 16MP. Egy S9+ ott tart hogy brutálisan túlszaturált és 4:3 12MP. iPhone X dettó. Kabaré.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #46699 üzenetére
En mar tobb mint fel eve es nem talalom
Szolj ha talaltal valami alternativat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest