- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
Amúgy a bootloop akkor is lehet, ha alig használja az emberfia? Tehát nem nyüstölöm egész nap, hanem sokszor pihizik magában. Este kikapcsolva.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
sid87
senior tag
válasz Mezcal #46902 üzenetére
Most már egy ideje elbúcsúztam a G4-től, és az S9+ -t nyüstölöm.
Tapasztalataim a következők:
Fogásra bőven prémiumabb érzés, G4 hozzá képest játéktelefon.
Kijelzőben ezerszer jobb.
Bitang gyors, egy reccenés nem volt még.
A dupla koppos hülyeség (vagy érzékeli vagy nem után) végre a kijelzőt megnyomva könnyedén ébreszthető, nagyon tetszik.
És még sorolhatnám, de nem ócsárolni akartam a G4-et, nagyon szerettem, de nagyon nem bántam meg a váltást.
Apám örömmel használja majd az S3 helyett.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
brd
nagyúr
válasz Mezcal #46902 üzenetére
Nem valószínű (, ill. ha dobálod, lehet ), nekem pl. még mindig az eredeti alaplapos van, ráadásul a hírhedt szériából (505), igaz, ez dual sim-es. Ma már ugyan nem sokat használom, csak backup inkább, de 2 és fél évig éjjel-nappal ment (sosem volt kikapcsolva, ha nem merült le éppen, vagy egyéb, kényszerű ok miatt, pl. rootolás, ilyesmi), most 3 éves és a kijelző időnkénti temporális "beégésén" kívül nincs baja. Pedig bizonyos szempontból kapott sokat, a Hearthstone nevű akkufaló játék legalább másfél, de talán 2 éven keresztül napi szinten volt futtatva, legalább fél órát. Az igazsághoz azt is hozzátartozik, hogy én belenyúltam a CPU governorba (főleg annyit, hogy előbb váltott a CPU fel és le is), (ill. egy ideig 2 mag - 1 nagy, egy kicsi - is le volt tiltva, de aztán azokkal végül arra jutottam, hogy kb. semmit nem számít), a topicban megtalálod a részleteket.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
dkovizoli
addikt
-
sid87
senior tag
válasz Mezcal #46904 üzenetére
Jajj, nem válasz akart lenni.
A bőr hátlapot kihagytam hogy nagyon szerettem és abszolút egyedivé vált a teló.
(árilag én kb ugyan annyiért vettem a kettőt)
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
SkiDev
senior tag
válasz Mezcal #46910 üzenetére
Azt hogy lehet, milyen programmal megnézni, hogy milyen szériából van?
Hátlapot leveszed, aksit ki és alatta, a vonalkód felett van egy S/N serial number hosszú számsor.
Első három karaktere a mérvadó, 5-6-7-tel kell kezdődjön.
Első szám az évet, második-harmadik a hónapot jelöli.
pl. 505 - 2015. május ; 611 - 2016. november[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
zsoltip
őstag
Srácok... Komolyan mondom, hiányoztok.
SGS7 topic gazdája nem egyszerű eset.
Bödőcs Tibor szavaival élve, már már "Bonszáj Cézár".Remélem sikerül ott is megtalálni a hangot. Egyelőre para a hangulat
-
danesz79
csendes tag
Kínából rendelek alaplapot a telefonhoz, lesz vele valami hátrányom?
Arra gondolok ha nem Európai piacra szánt alaplapot kapok.BootLoop óta nem találok alternatívát mi lenne jó helyette nagyon megszerettem ezt a telefont.
Nézem az S9+-ot, de nem az igazi. LG G6,G7-en is töröm a fejem, de az LG-be nagyot csalódtam mert szerintem az összes telefont vissza kellet volna hívniuk ami érintet lehet a BootLoop hibában. -
desigo
senior tag
Én most két év négy hónap után váltottam LG G6-osra.
Pár napja használom de mégis minden nap kezembe veszem a G4-est is és nyomkodom.
Az első telefonom volt a G4 ami soha nem romlott el.Ezért megérdemli az LG,hogy újra azt vegyek.
G6-ost még szokni kell.Ami brutális az az üzemidő.Egyszerűen alig akar lemerülniMennyiért lehet kb eladni a G4-est? Lehet érdemes lenne megtartanom tartalék telónak.
-
Motion_Blur
félisten
válasz desigo #46917 üzenetére
Nem érdemes eladni, 35k-ért inkább maradjon meg tartaléknak vagy fotós telefonnak
Én is így teszek majd, de még nem találtam meg az utódot. (ha lenne szolgáltatónál Pixel 2XL akkor nem lenne kérdés).
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
dkovizoli
addikt
válasz danesz79 #46916 üzenetére
Amelyik bootloopos lett azt tulajdonképpen szó nélkül javították, cserélték az alaplapot. Mivel szinte bármelyik érintett lehet, akár még a 2017-esek is, csak lehet nem telt még le az idő hozzá, az összeset nem hívhatták vissza.
Nekem S8+ van, - na meg az lg-k is megvannak- igen jó készülék ez is, gondolom az s9+ sem rossz. Én inkább a G7-ben gondolkoznék ha ez nem lenne és LG-t akarnék.[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Most akkor a tavalyi G4-ek kevésbé hajlamosak a bootloopra, mint a 2015-2016-os gépezetek? Ezekbe nem olyan alaplapot szereltek, ami már kiküszöböli a hibát? Az lenne a logikus.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
nagyúr
válasz Mezcal #46921 üzenetére
Miért küszöbölnék ki a hibát?
Egy gyártás fejlesztés átállítása és tesztelése, a raktáron lévő régi alaplapok kidobása, a gyártósor foglalása és ezért le nem gyártott új készülékek kiesett haszna többe kerül, mint néhány tízezer régi alaplap cseréje."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
D@ny7
aktív tag
Sziasztok!
Ma az LG G4-em hirtelen lefagyott, és ezután nem képes újraindulni. Folyamatosan újra és újra az lg logó jön be. Gondolom ez a bootloop hiba amit itt emlegettek. A recovery módot se tudom elővarázsolni.
Hogyan orvosolható ez a hiba illetve mennyibe fáj? Terveztem már az új telefon vételét, de jó lett volna elhúzni pl karácsonyig -
D@ny7
aktív tag
válasz Motion_Blur #46924 üzenetére
Én Telekomnál vettem. Elvileg 2 év garancia volt rá. Májusba jártle
-
D@ny7
aktív tag
válasz Motion_Blur #46926 üzenetére
Beszéltem az Lg ügyfélszolgálatával. Az ügyintéző továbbítja méltányossági alapon javításra.
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, most elküldtem az e-mailt nekik és várok. -
dkovizoli
addikt
Erről beszéltem. Akár 2 év után is előjöhet a hiba. Ki tudja, hogy vajon csináltak-e valamit gyártósorral a kezdetek óta?
-
H2o-pok
senior tag
2 év után elköszönök tőletek. Köszi a sok infòt és segitséget.
Mate 9 lett az utòd. -
Mentolka
senior tag
válasz balazs1022 #46939 üzenetére
Azért az visszalépés lenne...
-
balazs1022
őstag
válasz Mentolka #46940 üzenetére
Azért nem egészen. Kijelző felbontása ugyanannyi és ugyanugy 5.5". Snapi 808 helyett 801 (elenyésző a különbség). 3000 mAh akksi (cserélhető). Egyedül kamerában annyival "gyengebb" h 13 mp-es es nincs benne OIS. Viszont van benne pl 90 masodperces hosszúzárido. És ugyan olyan jo képet lehet vele lőni. Mivel a G4-ben is az Oppo-ban is Sony szenzor van igy ez is inkább színzajos képet csinál. (Van G3 a csladban - attol sokkal jobb képet lő, főleg hogy ez alapból tud raw-ot).
3GB ram-ban is egyezik( mint a G4-ben)Másfelől azert nem visszalepes, mert ennek nem ég be a kijelzoje, nem megy tonkre az alaplapja, tehat uzembiztos. Sokaig telefon marad.
Plusz 1 dolog: van benne VOOC gyorstoltes, es a bootloadert nyugodtan lehet nyitogatni.
Jah es kb hasznaltan ugyanannyiba kerul.Nézd, én csak azt tudom mondani h en is merlegeltem a Find7 es G4 kozott. Vegul az elobbi lett. ...Kozben a G4 topikot olvasva nem is bantam meg, mert sorra haltak a G4-ek. Az enyem meg el es verul, s lassan mar 4. éves lesz.
Ha nem lenne annyi G4 betegseg most en is G4 topiklako lennek.
Egyebkent ha uj keszeleket kellene valasztanom en is bajban lennek mint Ti. :/
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz balazs1022 #46942 üzenetére
Egy 2014-ben megjelent telefont, amelyet az árukeresőn már 2015-óta nem forgalmaznak azért nem túl célszerű 2018-ban ajánlgatni, de ez csak az én véleményem.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
kisdeme85
tag
Sziasztok! 2 év után sikerült lenulláznom a telóm sajnos( víz..) nokia 8 lett az utód. Azt szeretném kérdezni,hogy a g4en levő rejtett képek amiket a gyári galériával titkosítottam sd kártyára,visszahozhatók valahogy? Figyeltem rá, és ma is megvannak,csak hát megnyitni nemtudom.. másik kérdésem az lenne,hogy a g4 gyári galléria apk file nem szedhető le valahonnan? Ez a gyári egy hulladék,és a playen,se találtam olyat ami megközelítené az lg gyáriját.
[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
válasz kisdeme85 #46946 üzenetére
Kéne kölcsönkérni valahonnan egy másik LG telefont, ami tudja a zárolt képeket visszaoldani, és a másik telefonon lévő zárolt fájlos kóddal vissza tudod titkosítani!
(99% tuti módszer, nekem ugye bootloop miatt alaplapcserém volt, és az SD-kártyán "ragadt" titkosított fájlokat az új alaplapos telefon simán visszahozta, úgy, hogy más mintát állítottam be az új alaplaposon, mint az előzőn.)
Apk fájlt meg én felőlem felrakom neked amikor a kezemben lesz a G4 (húgomnál van), de 99,99%, hogy nem LG G4 telefonon becrashel, nem működik, stock gyári appok alapból csak az adott telefonon működnek. Pl. az LG-féle 5 ikonos lock screen is hiányzik S9-en, de ez van, ezt a kompromisszumot például meg kellett kötni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest