- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
takcslajos1
tag
Sziasztok!
Valahol ki lehet próbálni olyan G4-et, amiben LGD kijelző van?
Ugyanis a telefonomat elvittem szervizbe (ahol bevizsgálták, és el akartak hajtani, mondván, hogy le lett kérve a bootloader unlock tokenje), csakhogy hibázott a szervizes, és nem az eredeti régi kijelzőt rakta vissza, hanem egy teszt kijelzőt, amin ugyan ment a duplakoppos feloldás, viszont felül csúnya beégés látszott szürke felületeken. Ezért visszamentem, és kaptam egy vadonatúj kijelzőt, azonban ez JDI. Ezen pedig úgy látom, mintha sokkal melegebbek lennének a színek, mint az LGD-n, és talán maga a képminőség sem olyan jó. Illetve mintha a betekintési szögek is rosszabbak lennének, pl. ha kikapcsolt kijelzőnél lehúzom az ujjamat, és megnézem az időt, és ha nem pont szemből nézem a telefont, teljesen másnak tűnik a fekete... Mintha egy rossz minőségű TFT kijelzőt néznék.
A lényeges kérdés: Az LGD kijelzőn is ilyen furcsa a fekete, ha nem szemből nézitek? Nem tudom, az előzőn milyen volt, hiszen ez az "ujjlehúzós" feature ugye már nagyon rég nem is működött az előző kijelzőmnél.
Összességében viszont örülök, mert ugye a kijelzőcserével a telefon előlapja és oldala is teljesen új lett (meg a duplakoppos hiba is megszűnt, tudok végre rendesen knock code-t használni), és így olyan, mintha lenne egy vadiúj telefonom (A kopott bőr hátlapot félretéve, de a pár hozzászólással előtti linkkel szemezgetek azért. )
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Üdv !
Nálatok is 27 fok van "Kismen Günesli"-ben ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
KubanitoS
veterán
válasz takcslajos1 #45551 üzenetére
Megmondom őszintén, ha ez velem történt volna, akkor a helyedben inkább használnám egy pár napig a telefont a jelenlegi formájában és ha utána sem tudod megszokni, akkor esetleg próbálnék reklamálni. Azért ahogy mondtad gyakorlatilag egy új telefont kaptál.
Garancia mennyi volt még a telefonodon?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
takcslajos1
tag
Amint a mellékelt ábrán látható, több városban is jelentkezett a probléma, amúgy a kifejezés "részben napos"at jelent. Valaki egy facebookos fórumban azt írta, hogy kapcsold ki a wifit és be, majd frissítsd, és ez nálam megoldotta. (Azonban mindkét alap időjárás appnak letöröltem korábban az adatait, utána hiába adtam újra hozzá Budapestet, 27 fok volt.)
-
KubanitoS
veterán
válasz takcslajos1 #45557 üzenetére
Így meg pláne jól jártál, ha most járt volna le a gari. Akkor az most újraindult megint?
-
GEIL
addikt
válasz Nikaré #45555 üzenetére
köszi !
sikerült ahogy leirtad !
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
takcslajos1
tag
válasz KubanitoS #45558 üzenetére
Nem, papíron javítás nélkül kaptam vissza a bootloaderes dolog miatt. Ha tényleg javítás nélkül kaptam volna vissza, írtam volna e-mailt a Könyves Kálmán körúti központnak, hogy az egy dolog, hogy le lett kérve a token, de a bootloader zárva van. Elvileg javítás nélkül is adták vissza, csak összecserélték a kijelzőt ugye, és ezért kaptam egy vadiújat. Majd gondolom, emiatt nekik majd lesz egy kis papírmunkájuk.
-
dkovizoli
addikt
válasz takcslajos1 #45560 üzenetére
Én írtam a központnak ugyanilyen okból, csak g5 volt a delikvens. Természetesen a bl zárva, ellenben ők azt írták a papírra, hogy bl nyitva. A központ a szervíz szakvéleményére hivatkozva szintén elutasított. A szervíz viszont szóban azt mondta, hogy az imei szám beírásakor azonnal lökte a program, hogy le lett kérve a kód és utána már nem is nyúltak hozzá. Na most akkor mi is van? Azt írta a központ, hogy forduljak a békéltető testülethez, ha nem fogadom el ezt. Ha budapesti lennék, még talán. De mivel olyan hiba van, hogy nem mindig tölt a gyári alsó modullal gyorstöltésben, de b&o aljzattal viszont nincs ilyen hiba, ezért egy néhány ezer forintos alkatrész miatt nem fogok és nem is tudok Pestre rohangálni. Szomorú, hogy ezt íhy intézték, ráadásul a válaszukban világosan le is írták, hogy a kód lekérése önmagában nem szünteti meg a garanciát!
Egyébként nagyon dühös vagyok most az LG-re! -
Technoman
őstag
válasz pajibá #45520 üzenetére
Na ígéretemhez híven:
Ma voltam a Váci úti központi szervizben. Az ügyfélszolgálatos srác -konzultálva több G4-est birtokló műszerésszel- azzal zárta a dolgot, hogy nincs tudomásuk olyan szolgáltatásról, amivel a fentebb módon megszakíthatom a hívást.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Rendeltem ebayrol nfc+ qi tolteshez valo hatlapba szerelheto modult. Mukodik a toltes es az nfc is, viszont csak a gyari toltore tudom dugni mert ez a legnagyobb tolto itthol. A qi tolto szerint min 2A tolto kell hozza a gyari meg 1.8-as. Este feltettem toltesre es reggelig nem toltodott fel teljesen csak kb 90 %-ig. Ez vajon mitol lehet ? Keves a gyari tolto neki? Esetleg xart vettem a modulbol? Van esetleg valaki aki szerelt be modult es a gyari toltovel hasznalja?
Koszi a valaszokat!
Mi az az ekezet dragasag??
-
gixxergabi
senior tag
Működik valakinek V29a alatt a hívás felvevés fülhöz emeléssel?
-
GEIL
addikt
válasz kenwood3 #45564 üzenetére
A gyári töltőfej tud 1.8 ampert...de a gyári kábelem csak 0.8 körül tud sajnos.....párom LG G3 töltőkábele 1.75 amperrel tölti.....vettem Blitzwolf kábelt...igy megy az 1.8 amper....de csak kábelen...qi töltéssel tökmindegy mivel kötöm össze, max 0.8-1.0 amper megy....van mindenféle Qi padom meg adapterem, látványos meg kényelmes de tetű lassú.....egy lenovo tablet 2.4 amperes töltőfejét használom Blitzwolf kábellel...2.35-2.4 amperrel csapja felfelé....25% rol kb 45 perc alatt fent van 100% on.
-
Reinkz
senior tag
válasz gixxergabi #45565 üzenetére
Nekem igen, van aki panaszkodott rá
-
dkovizoli
addikt
Nekem is megy.
-
gixxergabi
senior tag
Kösz... Csináltam egy Hard Resetet, majd holnap meglátom volt e értelme...
-
pajibá
tag
Mint a mesében. Hol megy, hol nem. Kicsit uncsi már.
-
takcslajos1
tag
válasz dkovizoli #45561 üzenetére
Nekem is azt írták eredetileg a jegyzőkönyvbe, hogy bootloader nyitva van, de én azt megmondtam, hogy úgy nem írom alá. Hoztak egy másikat, amiben már az volt írva, hogy le lett kérve a token. Azt aláírtam. Utána derült ki, hogy egy beégett kijelzőt raktak fel, aztán ezért kaptam ugye egy vadiúj JDI-t.
-
dkovizoli
addikt
válasz takcslajos1 #45571 üzenetére
Látszik, hogy én is sűrűn járok garanciális ügyekben.
[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz gixxergabi #45569 üzenetére
Hard reset nem tette rendbe, de a service menüben device test - saat - service menu manual test alatt megcsináltam a key press tesztet (kézzel kell közelíteni) meg a motion sensor tesztet (addig kell forgatni, meg síkra tenni minden oldalára amíg kék nem lesz az összes), újra indítottam és most már működik a felvevés fülhöz emeléssel...
-
dkovizoli
addikt
válasz gixxergabi #45574 üzenetére
Akkor ezek szerint elment a kalibráció a nugat telepítésével? Valószínű ezért nem mindenkinél jelentkezik.
-
iDomos
csendes tag
válasz zalman90 #45382 üzenetére
Takarítsd ki pl. gombostűvel jó alaposan erős fény alatt, h jól beleláss az aljzatba. Utána gyógyszertári alkohollal és fültisztító vattával takarítsd át. Nekem bevált ugyanennél a problémánál.
Samsung Galaxy S24 « Samsung Galaxy S7 edge « LG G4 « LG Optimus 4x HD « Nokia N86 8MP « Sony Ericsson V630i « Sony Ericsson K700i « Siemens MC60 « Nokia 3310 « Siemens A40
-
KubanitoS
veterán
Ami marhára zavar a Nougatban, hogy eltűnt a leggyakrabban hívott telefonszámok listája. Nem a kedvencekre gondoltam, amelyet manuálisan kell belőni, hanem egy automatikus listára, amely folyamatosan frissült azáltal, hogy kit milyen gyakran hívtál.
Próbáltam utánajárni külföldi förumokon, de nem igazán lehet visszacsinálni.
Valaki tud valami hasznos programot, amely tudja ezt a funkciót? Vagy van erre vajon valami egyedi megoldás? Most a kedvenc lista maradt kényszermegoldásnak.
-
törölt tag
v29a nougat bluetooth probléma megoldása:
az volt a gondom, hogy kapcsolódott ugyan az eszközhöz, de a telefon nem akart fájlokat küldeni. külföldi fórumokon utánaolvastam, többen is jártak így.
megoldás:
lépés 1: párosítás törlése a telefonon
lépés 2: párosítás törlése a számítógépen
lépés 3. telefonon: beállítások menü - a telefonról - telefonnév átnevezése másra, mint az előző volt
lépés 4: számítógép bluetooth nevének átnevezése
lépés 5: újra párosítás -
dkovizoli
addikt
[unbrick H815]
Ha esetleg valaki ujra belefut a telepítéskor a hibába, amit már itt többen átéltünk.[ Szerkesztve ]
-
Gyugyu1987
tag
Sziasztok! Van még fél garanciám a telóra. Szerintetek, ha beviszem azzal a hibával, hogy sokszor lefagy és csak újraindítás segít, akkor adnak csereutalványt, vagy még javítják? Egyszer már volt az alaplap cserélve, bootloader nem volt nyitva.
Újratelepítés sem segített.[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
sajby
senior tag
válasz Gyugyu1987 #45583 üzenetére
Szerintem javítják.Talán a harmadik ugyan olyan hiba után adnak utalványt,de ha olyan kedvük van,még az is lehet,hogy utalványoznak
Próbáld ki.[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz Busterftw #45584 üzenetére
Megmondom őszintén én a magam részéről nem igazán bízom ezekben a külső programokban, amelyek használni tudják a telefonálás képességét a telefonnak. (Ezt jól megaszondtam. )
Miért is ajánlott egy efféle program használata?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
LG G4 bootloop javítással kapcsolatban tudnátok ajánlani valakit ?
(ROM már többször újra lett telepítve, tehát a hardveres hibáról van szó)Köszönöm !
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok!
gyári akksit szeretnék rendelni, honnan érdemes? -
dkovizoli
addikt
válasz Darth_Revan #45589 üzenetére
Valaki itt a fórumban írta, hogy ő tud segíteni, de már nem emlékezem ki volt. Kereső nem dob találatot? Esetleg google keresés?
-
TeeJay
félisten
válasz zetecR #45581 üzenetére
BETA de több mint 2 hete használom és semmi gond nem volt még soha
se fagyás se akadás se lassulás
nincs akku zabálás
sokkal gyorsabb minden mint MM-en
play áruházban 10x gyorsabban frissíti az alkalmazásokat
sokkal jobban pörög az egész rendszer
nem is értem ha van egy ennyire kész és tuti rendszer miért nem adják ki EU szinten hivatalosan végreMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Unknown User
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok felétek, hogy gyári akkumulátort hol tudnék venni? Sok helyen 4-5 ezerért vannak gyárinak nevezettek, de nem azok. Kb olyan minőségüek, amit aliexpressen is vettem. Az LG márkaszerviz kieseik, mert győri vagyok. Köszönöm!
"A jövő számítógépei talán már másfél tonnánál is könnyebbek lesznek." (Popular Mechanics című folyóirat, 1949)
-
sajby
senior tag
válasz Unknown User #45595 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha nem esik ki
-
dkovizoli
addikt
Nézz utána ki a legközelebbi hivatalos szervíz partner. Lehet Győrben is van. A központi szervíz is megmondja hol a legközelebbi partner.
-
törölt tag
Én is jó pár napja használom a v29a nougatot és én sem értem, miért nem adták ki hivatalosan, hiszen minden hibamentesen működik, nem fagy, nem akadozik.
5.1-ről jöttem, ahhoz képest nagyságrendekkel finomabb a 7.0 működése. -
jolti05
őstag
Sziasztok!
2016 májusában vásároltam egy LG G4 818P-t egy GSM boltból. Adásvételit, és jótállási jegyet kaptam hozzá.
A mai napon beköszöntött az életébe a bootloop.Számla hiányában az egyetlen választásom az itthoni alaplapcsere?
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest