- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
Nem akarják vinni a dupla simes G4-emet még 30K-ért sem... Szóval úgy gondoltam frissítem manuálisan.
H818P-hez mi a legfrisebb gyári ROM?[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
tknof1871
őstag
válasz haiduo82 #46487 üzenetére
Féltem hogy egyszer le fogom ejteni a telefont. Nekem Love Mei MK2 tokban van. A sarkokban és az oldalakon elhelyezett kiemelkedések miatt két ujjal is biztosan tudom fogni a LG G4-et. Azt nem állítom, hogy az MK2 a legjobb tok, sok fém van benne és elég nehéz lett. De ez a kialakítás egy elég biztos fogást tesz lehetővé.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
zsoltip
őstag
válasz Flayer #46558 üzenetére
Már akinek.
Nekem,mint írtam is, uTorent.És igen, vélhetően egy update okozza, mert eddig okés volt.
jimmedly:
Köszi a felajánlást a ROM-ra. Ha nem tudom megoldani, mostmár csakis a holnapi államvizsga után akkor jelentkezem.Ugyanakkor számomra érdekes, hogy nem lenne LG hivatalos oldal erre, a ROM-okra. :/
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #46465 üzenetére
49 nap kiküldetés után ma visszakaptam a telefonomat, alaplap kicserélve
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
sajby
senior tag
válasz Motion_Blur #46561 üzenetére
Nem kapkodták el...
-
Motion_Blur
félisten
Gyártói bevizsgálásra lett elküldve. Legalábbis ez van a papíron.
Aqua-ban kapható 4e Ft-os akksi valóban eredeti? Próbálta valaki?
Az én akksim már 2+ éves és szeretnék venni egy garantáltan eredetit.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz gixxergabi #46568 üzenetére
Dettó, se régi, se új IMEI-t nem fogdja el.
-
Motion_Blur
félisten
FHD 60 fps + UHD 64mb/s bitrate "mod"-ot érdemes felrakni? Mik a tapasztalatok?
-
brd
nagyúr
válasz Motion_Blur #46570 üzenetére
Sokat segítene, ha leírnád, milyen mod-ról beszélsz.
Egyébként mindkettő említett extra működik (bár utóbbit csak megnéztem, hogy tényleg-e, és nem próbálgattam nagyon), root birtokában 2 file-t kell átírni, és a gyári kamera képes rá.The only real valuable thing is intuition.
-
dkovizoli
addikt
válasz gixxergabi #46568 üzenetére
Valóban. Ezek szerint már nem működik. Régen én is szedtem le innen firmware-t. Bocs skacok.
Viszont akkor ezek szerint az új szoftverek csak valami szolgáltatói varázslatok?[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
-
GEIL
addikt
válasz gixxergabi #46576 üzenetére
Elképzelhető.....nem egyformák az akksik.......lehet hogy állt az az akksi töltés nélkül több mint 2 évet már.....pl.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
szokelaszlo
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne,hogy fizetett valaki valaha mobiltárcaként a készülékével?
Minden adott de még sosem sikerült.
Egyszerűen a terminálok nem észlelik.
OTPay regisztrációm megfelelő és az Ncf is tökéletesen működik.Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Legfrissebb Antutuval reális a ~66.500-as pontszám?
Nem vagyok bench-buzi csak letesztelem a gépet hogy minden ok-e
-
H2o-pok
senior tag
Srácok. Szerintetek mi lehet? Eddig sosem volt ilyen.
Pár hete q....a melegszik a telefonom,főleg mobilnet alatt. Ha kikapcsolom a netet, kb.20 perc alatt hűl vissza. Ha telefont is akkor 5 perc kb. Nem fagy , semmi hiba, csak ez. Ja.
Akksim azóta folyamatos használatnál kb.1 óra alatt leszivta 0 ra. 2 napja jött egy új gyári akksim, azzal sem lett jobb a helyzet. Jó.....valamivel jobb lett de nem az újkori üzemidejű. 8hónapja volt alaplap és kijelzőcserén, 2017.6.havi lapot kapott.
Szerviz megint? -
gabor_01
senior tag
válasz szokelaszlo #46578 üzenetére
Én már régóta használom. Igaz nem otps vagyok. KHs.
-
dkovizoli
addikt
válasz H2o-pok #46580 üzenetére
Szerintem valamelyik app vagy beragad, vagy összeütközik a rendszerrel. Nem akksi hiba. Nálam is volt hasonló régebben. A fr megoldotta. Majd újratelepítettem mindent, nem backupból, és újra csinálta. Újabb fr, majd nem mindent raktam vissza és jó lett. Azóta sem volt ilyen gondom. Szóval előbb tennék egy próbát.
-
andreas49
senior tag
válasz szokelaszlo #46578 üzenetére
Hali,
Amióta elsőként behozta a Gránit Bank, azóta használom.
Jól olvasd át az Otp-s leírást, mert ott van sok olyan feltétel (pl. csak nyitott képernyő, idő..), ami miatt meghíusul a fizetés.HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
garferi
csendes tag
Ha valaki szintén belefutna az alábbi hibába a telefon újraindítása után, akkor kb. 10-20 percen belül elindul a rendszer. Persze ettől még roppant idegesítő!
"Android indítása..." "alkalmazás optimalizálása 1/1. Az alkalmazásoktól függően ez hosszabb ideig is eltarthat. A befejezés előtt ne távolítsa el az akkumulátort."
A gondot egy hibás alkalmazás okozza. Legtöbbször a Zedge, Osmand, Deezer, Truecaller. Ha ezek fenn vannak akkor az eltávolításuk megoldhatja a problémát. A Deezer tud a hibáról, kérdéses, hogy mikor fogják javítani.
Ha a fenti appok eltávolítása nem hozna eredményt akkor az alábbi módon lehet a LOG fájlból kihámozni, hogy melyik app okozza a hibát:
Remélem tudtam segíteni!
-
kp78
addikt
válasz garferi #46585 üzenetére
Nekem is ez van megint egy ideje, de egyik általad említett alkalmazás sincs fent.
Korábban is volt, akkor pár alkalmazás újratelepítése megoldotta, de a mostaninál ezek újra telepítése sem segített.Megnézem a linked majd, de ahogy látom, elég hosszadalmas.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Nálam is a "Free music for YouTube: Stream" okozta a lassú indulást, ahogy az angol linkelt oldalra írt embernek is.
Máris pikk-pakk indul a telefon, nem is kellett ezt a log kiolvasást megcsinálnom.
a linket.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
zsoltip
őstag
válasz garferi #46585 üzenetére
Egy hete full ugyanerről írtam, ha egy kicsit, tényleg csak kicsit visszaolvasnál... :/
Amúgy nekem és egy fórumtársnak is torrent kliens okozta a parát, így még nem teljes a listád.
De köszönjük.Más:
LG Spiritre ma tettem fel az áprilissal fémjelzett "c" jelű új update-et. Az a kicsike kap, mi pedig nem? Hogy van ez kérem szépen? :/[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Tudtok nekem abba segíteni, hogy pár napja a gépem megbolondult az időkép apptól. Napok/hetek óta a felső sávban látok egy letöltésre utaló ábrát.
Illetve a legördülő sávban meg egy ilyet:
Amit nem tudok sehogyan sem eltüntetni (már volt app legyilkolás és régebbi, több hónapos biztonsági helyreállítás, de mindig visszajön)
Nem szeretenék egy FR-t, mert soká tartana visszaállítani a dolgot.
Ötlet?
thx(6.0-s droidot használok, V20g-vel)
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz gixxergabi #46591 üzenetére
Kösz, már lépek is tovább.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #46579 üzenetére
Na, most 72.000-et adott... ennyit az Antuturól
-
garferi
csendes tag
válasz zsoltip #46589 üzenetére
Már bocsánat, de visszaolvastam és a te hozzászólásaidat is láttam. Te csak annyit írtál, hogy neked az utorrent okozta. Nekem az a program fenn sincsen. Az én telefonomon az Osmand és a Deezer volt a ludas.
A hozzászólásomban linkeltem egy tutorialt amivel 5 perc alatt megállapítható, hogy melyik app okozza a hibát. Szerintem ez kicsit hasznosabb mint az, hogy "olvass vissza, mert már leírtam, hogy az utorrentet kell letörölni..."
De mindegy is. A hiba orvosolva és a jövőben bárki megoldhatja saját a magának a hibát a leírás segítségével. -
garferi
csendes tag
válasz tipuka #46588 üzenetére
Nálam is csinálta a kijelző ezeket a random bekapcsolásokat úgy, hogy hozzá sem értem a telefonhoz.
Nálam a KnockON (dupla koppintásra bekapcsol a kijelző) funkció kikapcsolása oldotta meg.Így csináltam: How to disable KnockON (double tap to wake) on the LG G4, LG V10, other LG smartphones
Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz desigo #46596 üzenetére
Azért az érdekes, h mindenkinél más volt a ludas. Ennyi optimalizálatlan program lenne már a 6.0-ra?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Abus2
tag
Rávettem magam és berendeltem egy ebayes akkut. Ha megérkezik majd beszámolok, hogyan teljesít.
Sörhassal nem lehet születni. Azért meg kell dolgozni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs