- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Na akkor 2m távolság minimum
Amúgy neked vannak nagyon halvány sötétebb foltok nagyobbak? Szürke felületen lehet észre venni leginkább.Nagyon halvány kiállítási darab volt a Tesco ban ki tudja meddig volt bekapcsolva,és meddig ment.Mozgatásnál lehet észre venni a halvány sötétebb nagy kiterjedésű foltot.Mivel sas szemed van találtál egy pixelt akkor ezzel találkoznod kellett volna
-
kasa85
őstag
Mármint a villogtató program lekapcsolásával? Szerintem hagy rajta fél napot a program amit küldtem a kis kockát ami gyorsan villog húzd a pixelhibára.Ezek szerint be tudod járatni,de megint be ragadt van ilyen.Amúgy mekkora az a pixel hiba mivel egy ilyen monitort érdemes 2 m távolságról nézni nem lehet észre venni a pixel hibát csak,ha oda hajolsz közel.
-
kasa85
őstag
Küldöm,de mondom felelősséget nem vállalok csak óvatosan amit csinálnak egy monitort gajra vágtam vele szerencsére furfangosan ki fingattam a monitort,és cserélték
Erősen nyomtam ami nagy hiba volt,mert ott a folyadék kristály elszineződött lilásra,és úgy maradt.Nem baj amikor nyomod el szineződik ez normális,de ne erősen,mert nem olcsó monitorod van.
Futtasd ezt had menjen végig,vagy kétszer.Teljes kijelzőre rakd!Pixel javítása mivel valamilyen eszközt használ te inkább antisztatikus rőrlő kendőt rakj a monitorra,és keress olyan műanyagot ami hasonló kör felülete van!Ne legyen érdes,és éles!Látod nem erősen nyomja rá.Link
Program amit a videón látsz az szerint csináld húzd oda had villogjon,és óvatosan masszírozd! Link.
Figyelmeztetlek veszélyes eljárás lehet szóval óvatosan,ha tesztelni akarod,de nem garancia,hogy sikerül nem mindig jön össze.Nekem 5 ből 3 szor jött be igaz nem ilyen monitoron,hanem IPS monitoron csináltam.
-
kasa85
őstag
Beragadt pixel hiba!Nem fogják javítani mivel van egy skála amin túl kel lépnie.LG honlapján meg találod mennyi pixel hiba után cserélik a monitort.Elméletileg 5 felett,de ez változik a monitor nagyságához képes,és milyen pixelhibáról,mekkora,és hol található.Ezt csak saját felelősségre nem vállalok felelősséget!Van netet videók,és le írások,hogy lehet ki javítani a pixel hibát.Finoman kell ott dörzsölni lehetőleg antisztatikus kendővel védve a kijelzőt.Mivel nem tudom mennyire rugalmas a kijelző,így veszélyes lehet nehogy károsodjon.Meg a másik,hogy erősen sem szabad dörzsölni,mert el színeződik nagyobb területen,és akkor még rosszabb lesz.Van villogtató program ami be járatja a pixeleket DPT a neve.Mivel a tied beragadt a 3 fő színből így hátha helyre hozza.Ha fekete lenne akkor halott pixeltől lenne szó az nem javítható sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audacity - hangszerkesztés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest