- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
#94529552 #2316 üzenetére
Igen kénytelen vagyok rá
Haladó 1 be raktam be majd le fényképezem mit állítottam be.
Viszont ezt kérném akik tudnak segíteni.
A fentebb le írt monitoromhoz ami ugyan az mint a csoportban van tud e normális profilt adni?
Ami fontos árnyalat,és a három fő szín beállítása
Előre is köszönöm.
Semmi pénzért nem adom el a monitoromat nagyon tetszik!
(#2317) Godlike79
Igen érdemes ki kapcsolni,de érdekelne miért van az,hogy kikapcsolva a TruMotion szaggat a game
Lehet gondolom a folyamatosságot meg töri
Amúgy 1 es értéken kiváló nagyon.Minimális a lombkorona utánhúzása alig lehet észre venni -
kasa85
őstag
TruMotion egy fos
Le teszteltem 1 es felet aki játszik észre veszi.
Kell egy felsőkategóriás gép!
Azon a kettes,és felette pl Crysis 1 érezhető,hogy valami nem stimmel!
A fa,és a füvet kell nézni!
A fa nem lesz,vagy is a levelek a lombkoronán nem lesznek folyamatosak,hanem össze mossa.
1 esen nem vészes ott jó,de 0 án ki kapcsolva érezhető mintha akadna,vagy lassan menne a játék.
Azt hittem az élkiemelő a hibás tegnap hatalmas tesztnek tettem ki a monitorom,és a TruMotion megbukott.
Lehet filmre jó,de játékra pocsék.
Inkább kicsit akadjon,vagy lassabbnak tűnjön a játék minthogy össze mossa gyors,vagy közepes mozgásnál a tárgyakat.
Arról nem beszélve,hogy a napfényt is meg töri! -
kasa85
őstag
Ki futottam az időből talán mind kettő kalibrálása ugyan az
-
kasa85
őstag
válasz
kriszpontaz #2312 üzenetére
Az komoly viszont le írom neked milyen tévém van nem 100% ami a fórumban szereplő.
Vannak eltérések.
+HDMI,vagy DVI mindig keverem
A képjavító,és amit ajánlottál bekapcsoltam
Viszont be kapcsoltam a leírásban szereplő értékeket melyek a legjobbak,de gondolom ugyan az a tévé kevesebb beállítási lehetőségekkel.
Ami fontos a színteltség,és a hátérfény.
Szokatlan a 100% hátérfény után a 33,és a színteltség 70 helyett a 48.
Szokatlan.
A másik az élesség van kettőféle mind kettő középen van 30.
A színskála mondtátok a szélest rakjam be,de érdekes a tesztben a normált írja.
A tesztben a Fekete szint magast mondott erre a kalibráltban a normál van.
Amit még be állítottam a meleg szín.
Van az 1,és a 2 ami a legerősebb.
1 re tettem,de be rakom a 2 őt
A zajszűrőt ki kapcsoltam.
A gamma is furcsa 2.2 re mondta,de 2.4 en szebb.
Na írom a monitor típusomat.
Saját TV neve :42LA641S-ZC
Ez is LG Smart 3D viszont nem tudom talán butított változata mint ami jelenleg a topik tévéje.
Pár szolgáltatás vagy el van bújva,vagy nincsen benne. -
kasa85
őstag
válasz
kriszpontaz #2306 üzenetére
Köszi.
Igen azt a TruMotion t nem kapcsoltam be,mert észre vettem valami furcsaságot,de rá rakom a kettest -
-
kasa85
őstag
válasz
#94529552 #2302 üzenetére
Ez is igaz,de ha rám jön a hugyozás nincs Pause gomb
Meg néztem rengeteg filmet amiből le csípnek részeket csak a reklám miatt.
Na meg úgy ülök le a tévé elé most végig nézem
Szüneteket nem szeretem,és amikor minden fél órában a hüvejgombás reklámot adják el hányom magam.
Aztán Esti híradó.Emelés lesz,ezt megölték,Magdinéni tragikusan meghalt a lépcsőházban,Papus szívrohamban.
Na ez nem kell.
Ha lehalkítom akkor lehet nem érek vissza a filmhez a budiban szobrozom.
Vagy oda érek be kapcsolják,és ott a tények amiben csak az agybomlasztó maszlag van.
Nem csodálom sokan szívrohamban,vagy agy vérzésben meg hal
Nem tudom mikor hallottam pozitívat a tévében.Talán 4 éve,hogy egy cicát le hoztak a negyedik emeleti magas fáról -
kasa85
őstag
Az az igazság ők meg tehetik a váltást 3 évente!
Van rá kereslet nem kicsi!
Minket nem vesznek figyelembe kis piac vagyunk!
Azért mert országunkban kevés a pénz,mert a férgek ki lopják a zsebünkből nem számít.
Maradok a PC nél azzal kombinálva tudok bármit csinálni!
Na mindegy nem mindenkinek megy,de azért vettem 3D tévét,hogy 3D re használjam számítógépről.
Na meg játékokra.
A tévé adásokat meg nem raktam rá,mert egy idegrohamot kapok a reklámoktól.
Na meg a f@szom kíváncsi arra hányan haltak meg,kit erőszakoltak meg,és mit emelnek.
A pozitívum kihalt a tévé adásokból.
Csak a szívinfarktust,agybomlasztó,negatív sz@rt hánnyák a nyakunkba.
Ez van!
Ahogy fejlődünk úgy haladunk vissza empátiailag! -
kasa85
őstag
válasz
nyikszi #2289 üzenetére
Hali hát őszintén nem tudom.Sajnos korlátozott a tudásom a ledes tévéket nézve.Szerintem lehetetlen,hogy bele égjen mivel a hőfok sem nagy,és úgy tudom energia gazdaságos.CRT 21 colos 4x annyit fogyaszt.A másik nekem szürke felületen kicsit húzom lassan lefele a képet akkor a negyed monitor enyhén sötétebb egyes részeken.Érdekes.Az volt az elméletem,hogy sokáig volt kirakva,és az automatikus ki kapcsolást ki kapszolták bár meg lesem a menüjét
Meg pihenő üzemódban egy LG kocka pattog a monitorban.Amúgy nagyon furfangos az LG.Bal felső sarokban nagyon halványan nem ugrik be valamilyen színél amit nem nagyon látunk játékok meg amire használjuk egy tenyér nagyságú LG vízjel van benne
Ez érdekes gondolom ez valami formalitás nehogy hamisítsák a kijelzőt
-
kasa85
őstag
Na akkor 2m távolság minimum
Amúgy neked vannak nagyon halvány sötétebb foltok nagyobbak? Szürke felületen lehet észre venni leginkább.Nagyon halvány kiállítási darab volt a Tesco ban ki tudja meddig volt bekapcsolva,és meddig ment.Mozgatásnál lehet észre venni a halvány sötétebb nagy kiterjedésű foltot.Mivel sas szemed van találtál egy pixelt akkor ezzel találkoznod kellett volna
-
kasa85
őstag
Mármint a villogtató program lekapcsolásával? Szerintem hagy rajta fél napot a program amit küldtem a kis kockát ami gyorsan villog húzd a pixelhibára.Ezek szerint be tudod járatni,de megint be ragadt van ilyen.Amúgy mekkora az a pixel hiba mivel egy ilyen monitort érdemes 2 m távolságról nézni nem lehet észre venni a pixel hibát csak,ha oda hajolsz közel.
-
kasa85
őstag
Küldöm,de mondom felelősséget nem vállalok csak óvatosan amit csinálnak egy monitort gajra vágtam vele szerencsére furfangosan ki fingattam a monitort,és cserélték
Erősen nyomtam ami nagy hiba volt,mert ott a folyadék kristály elszineződött lilásra,és úgy maradt.Nem baj amikor nyomod el szineződik ez normális,de ne erősen,mert nem olcsó monitorod van.
Futtasd ezt had menjen végig,vagy kétszer.Teljes kijelzőre rakd!Pixel javítása mivel valamilyen eszközt használ te inkább antisztatikus rőrlő kendőt rakj a monitorra,és keress olyan műanyagot ami hasonló kör felülete van!Ne legyen érdes,és éles!Látod nem erősen nyomja rá.Link
Program amit a videón látsz az szerint csináld húzd oda had villogjon,és óvatosan masszírozd! Link.
Figyelmeztetlek veszélyes eljárás lehet szóval óvatosan,ha tesztelni akarod,de nem garancia,hogy sikerül nem mindig jön össze.Nekem 5 ből 3 szor jött be igaz nem ilyen monitoron,hanem IPS monitoron csináltam.
-
kasa85
őstag
Beragadt pixel hiba!Nem fogják javítani mivel van egy skála amin túl kel lépnie.LG honlapján meg találod mennyi pixel hiba után cserélik a monitort.Elméletileg 5 felett,de ez változik a monitor nagyságához képes,és milyen pixelhibáról,mekkora,és hol található.Ezt csak saját felelősségre nem vállalok felelősséget!Van netet videók,és le írások,hogy lehet ki javítani a pixel hibát.Finoman kell ott dörzsölni lehetőleg antisztatikus kendővel védve a kijelzőt.Mivel nem tudom mennyire rugalmas a kijelző,így veszélyes lehet nehogy károsodjon.Meg a másik,hogy erősen sem szabad dörzsölni,mert el színeződik nagyobb területen,és akkor még rosszabb lesz.Van villogtató program ami be járatja a pixeleket DPT a neve.Mivel a tied beragadt a 3 fő színből így hátha helyre hozza.Ha fekete lenne akkor halott pixeltől lenne szó az nem javítható sajnos.
-
kasa85
őstag
Skacok írtam már ide,de most részletesen le tudom írni mi a gond.A következőt vettem észre a monitoromon.LG Smart 3D led 42 colos kijelző.Prohardver görgetése közben halvány sötétebb folt van mikor ez a sárgás topik mozog.Tenyérnyi nagyságú,és több helyen látni ezt.Nagyon halvány ez.Na meg vicc az LG reklámka van egy tesztelő progim.Szürke árnyalatban fent a bal sarokban egy fél tenyér nagyságú nagyon halván szinte észrevehetetlen LG vízjel van a panelban
Mire nem képesek.csak fehér,Proharfver szinében látni a nagyon halvány sötét foltokat.Talán sajátossága a felhősödésnek,vagy a lednek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kerékpársportok
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest