Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
kriszpontaz
veterán
3-tól felfelé bekeményít kézi kamerás felvétellé
. (Gyakorlatilag a képkockák közé számol egy interpolált plusz vagy akár több képkockát is. Ezért lesz a 25 fps filmből 30 vagy afeletti folyamatos kép, ami persze elveszi a filmszerű élményt (lsd.: Assassins Creed magyarázat)).
-
kriszpontaz
veterán
A TruMotion-al finoman bánj, mert szappanoperát csinál minden műsorból ha felveszed. Én egyéni beállítással 2-es fokozaton tartom (HD műsorok alatt ha ki van kapcsolva szaggat a kép gyors mozgásnál). Amúgy a topikhoz tartozó cikkben le van írva kb milyen beállítás az ideális.
-
törölt tag
Az a reklám több éve nem megy szerintem, de mindegy.(egyébként hüvely helyesen írva, és nem hüvej) Vannak reklám nélküli filmek, ismeretterjesztő műsorok is. Érdemes nézni többek közt pl az Ozone- Network műsorait, a technikai sportokat, zenei csatornákat, stb. Van azért értelmes műsor is.
-
nyikszi
őstag
Nem hiszem, nekem az Acer monitorom 2003-as és még mindig nincs egy pixel hibája se! Kiállítási darab volt, direkt úgy vettük, mert össze tudtuk hasonlítani a többivel és a pixeleket is megnéztük. Ráadásul napi 8 órát most is simán megy. Igaz 1 éve javítani kellett, mert nem akart bekapcsolni, de pixelhiba akkor sincs rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Kompakt vízhűtés
- Elden Ring
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest