- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Azért a Budaörsi Auchanban sűrűn megfordulok és nem 1x olyan dolgok is ott voltak a blokkon amit vagy eleve nem is vettem vagy pedig ha vettem is akkor a tételszám nem stimmelt például 1db üdítő helyett 4db, túró rudi 2helyett 3 stb...Máskor az akciós 1190 forintos dobozos 5lityis 100%-os almalevet 1490-ért húzta le a pénztáros csaj (ez persze nem az ő hibája volt).Mikor szóvá tettem az ügyfélszolgálatos csajnál kapásból utánaellenőrzés nélkül le akart szerelni valami falmelléki dumával.Odébb léptem két lépést hoztam egy aktuális reklámújságot a bejárattól és az orra alá nyomtam.Nagy fintorogva jóváírta.Nem vág földhöz az a 300forint de ha egy nap csak 100 embert csapnak be (és itt most nem is mondtam nagy számot) így akkor az már elég jó kis lóvé ...
Nem is értem, hogy bírják cérnával a pénztárosok.Amit némelyik paraszt vevő megenged magának az ilyen dolgokból kifolyólag... a másik oldalról meg a vezetőség stresszeli őket.Jó kis meló...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Robotporszívók
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Helldivers 2 Limited Edition(Bontatlan, garanciális)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- NESCAFÉ Dolce Gusto GRANDE INTENSO kávékapszula
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest