- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
arról lehet tudni valamit, mikor lesznek kaphatók európában ezek az új N-es Asusok? N73 érdekelne konkrétan, valahol olvastam, hogy amcsiban már van 1000 dollár körüli áron, ha bejönne hozzánk is ilyen 900-1000 euro közé, az nem lenne rossz.. szép is, alu is, legalábbis remélem, de képen annak tűnik, majdnem jobban bejön, mint a Sonyk.
-
dbius
veterán
háááát, ez inkább ízlésficamos gép... a saját kezével ütném agyon azokat a tervezőket, akik ezt sok fényes, tükröződő sz@rt kitalálták
-
gyümi
csendes tag
Én nemértem hogy egy hordozható pc-nek miért kell csillognia,hiszen ezek a funkcionalitást szolgálják és nem a designt.
A sok fölösleges cicoma helyett inkább a funkcionalitást szemelőtt tartva olyan noteszeket kellene csinálnijuk ami nem melegszik fel 90-100°c ra.
Ha annyira fontos a design,akkor csinálhatnának egy komplett alumínium házas noteszt is,
annál legalább a design nem menne a használhatóság rovására . -
Dyingsoul
veterán
Ez most akkor tükör vagy notebook?
-
Tidus
addikt
Tényleg, én sem értem ezt a tükrözödő fellületet, vajon mi inspirálta a tervezőket.
-
hemaka
nagyúr
Az aztán tényleg csillog, kicsit már-már túlzásnak érzem.
-
Z0mbi
senior tag
Istenem, mikor nojuk mar ki ezt a kiba...tt csillogo feluletet. Mintha arab orszagok vasarloinak keszitenek ezeket. Hihetetlen.. (es igen ASUS om van nekem is
de szerencsere eljutottam a leszarom felfogasig igy mindegy mennyire van osszetapizva)
-
törölt tag
Jár hozzá egy pár cérnakesztyű és egy mikroszálas törlőkendő.
Úgy néz ki mint egy elb@szott lcd-tv-hatalmas-egybeépített-távirányítóval. -
M@trixfan
addikt
-
hakosh
tag
Arra adott már magyarázatot valamelyik gyártó, hogy miért kell ez a csillogás? Vagy van valami tanulmány róla, hogy tényleg jobban fogy ha csillog? Nem tudok elképzelni egyetlen jó érvet sem mellette.
-
TheDragon007
senior tag
NX90 - mindenhol tükröződik - hát ez "gyönyörű"
(hányós smiley). ennyi.
Asusékról kevesebb teszt jön mostanában - vagy csak engem kerülnek el?
-
szuper-t
őstag
Látványos és hasztalan , használhatatlan notebookok az asustól
-
Male
nagyúr
Jaja... csillogjon-villogjon, az a lényeg. Végülis régen az üveggolyó is bejött
A funkcionalitás meg nem lényeg, úgysem arra veszi, mert tényleg kell neki egy noti... csak a reklám megmondta, hogy szüksége van rá, és ettől boldog lesz, meg mindenki szeretni fogja, mert az övé csillog a legszebben. (aztán majd áll a sarokban, és pár hét múlva megveszi a következő hasonló terméket, mert az is kell) Egyedül akkor van gond, ha ajándéknak veszi, olyannak, akinek tényleg kell egy használható... na az majd szív vele, és gondolkozhat hogy cserélje le sértődés nélkül.
-
Spancho
senior tag
Nekem a legelső tetszik ,sőt még a csillogós laptop kijelzőket is csipázom
-
bartucc
addikt
Nagyon előnytelen ez a tükröződés, és még csúnya is. Csak így tovább....
-
Sicilian
addikt
Ez aztán tényleg az
-
mv
aktív tag
Látványos = bűn ronda?
-
Komcsi
tag
Ez már olyan 2012 stílus
Ááá nagyon ronda lett, de látványosnak látványos
-
Eight8
csendes tag
Hát elég csúfossak lettek
-
benoce
tag
Gondolom, alapfelszerelés a tisztitókendő
-
Mooka-Miki
senior tag
Bang & Olufsen ICEpower tervezőcsapatának és az ASUS Golden Ear együttműködésének köszönhető, akik a SonicMaster audioszabványt alakították ki.
Icepower, Golden Ear, Sonicmaster.....
Perszeeee és olyan krisssstályosan tiszta, hogy csak na... Kész...
-
Srodney
senior tag
Nemelég hogy ronda,de tele lesz majd ujj lenyomattal és még tükröződik is.ennél rondább kávát lehet még csinálni???...az egész felejtős,ahogy van.micsoda felhasználói élmény...
-
Füleske
addikt
Ritka rondára sikerült az NX90.
-
Hát remek
Most már nem,csak a kijelzöben látom csillogni a lámpa fényét hanem a kávában is.
Hát mit mondjak remek,kinek vannak ilyen kretén ötletei -
sTERNI
senior tag
Dupla post.
-
sTERNI
senior tag
Vakulna meg az összes designer aki fényes/tükröződő cuccot kitalálta és nyomja notebook vonalon. Könyörgöm, borotválkozni tudnék előtte
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest