- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
Antikomcsi, hidd el ezzel nem vagy egyedül. Én sem szeretem ezek a "szélesvásznú" monitorokat. A gond ugyanis az, hogy a programok igen nagy százaléka nem használja ki a vízszintes irányú többletet. Értem én, hogy a szemnek jobb, mert a látómező nagyobb százalékát fedik le ezek a megjelenítők, de nem sokat érek vele, ha a plusz helyen nincs információ. Nekem pl. a melóhelyre jó lenne egy wide monitor, mert olyan programmal dolgozok, ami ezt kihasználja. Otthonra viszont büntetés lenne.
Egy szó, mint száz nem lenne itt semmi baj, ha lenne alternatíva (5:4 vagy 4:3). Most viszont egyre inkább nincs, mert mindenhol ezeket az "olcsó" (TN paneles) wide moncsikat nyomatját.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ott vannak azok a monitorok, amik pivot-képesek. Máris nem kell huzigálni a rajzlapot, és böngészésnél is sokkal többet látsz az oldalból.
-
Ijk
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
Igazából szerintem szélesképernyőnek 24" felett van értelme. Nekem 4:3-as 21"-os van 1200-as sorral, ez már jó. A 24-es pedig igazából szélesebb, ideálisabb az emberi látótérnek. De 21"-os 4:3-as helyett, akkor érdemes 24-es wide-ot venni, ha gyakran nézel filmet, vagy szerkesztesz képeket.
Egy ilyen lányka mellett engem már hidegen hagy az a vacak tn monitor
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bittorrent topik
- Linux Mint
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- 75" Interaktiv Érintőképernyős Monitor - 4K felbontással - SMART Board Interactive Display SBID-7075
- HP EliteDisplay 23 LCD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 1db pixelhiba - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- 32" Samsung Odyssey G7 G70B UHD 144 Hz smart gaming monitor - LS32BG700EUXEN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)