- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roberto76
tag
Itt lehet megvenni:
92.200 Ft-tól indul -
CienPo
csendes tag
Engem is érdekelne hogy hol lehet megvenni itthon.
-
Mamuska
őstag
A kinézeten, kidolgozáson azért lehetne javítani, de akkor nyilván nem ennyi lenne.
-
Fall-N
veterán
At a baj, hogy egy órát nem kell naponta tölteni. Egy kvarc óra elmegy éveket, amíg elemet kell cserélni, egy automata meg ameddig hordva van addig folyamatosan jár.
Ez a színes kijelző meg mindenféle energiazabáló hardver a kis akksival nem egy jó koncepció, ameddig nincs jobb energiasűrűségű technológia. Nyilván nem éveket kell elmennie, de az egy hetes vagy hónapos üzemidő lenne az ideális. Ha aktívan megy az okosóra például kell a GPS, akkor már egy napot sem bír ki, így lemerül közben és ez a fő baj. Csak nem visz ezért az ember magával powerbankot. Elvileg azért lenne jó az okosóra, hogy ne kelljen feltétlen mindig cipelni a telefont is a sportoláshoz. Ez így nem teljesül.
Ezért jobb jelenleg egy aktív karperec. Azok legalább tovább bírják, cserébe nincs színes-szagos kijelző meg egyebek.
Ennek az árán kijön egy MiBand 2/3 meg egy értelmes Seiko, Invicta, Orient automata óra.
-
FireFox1996
őstag
Szép az óra, de ha tényleg csak 1 napot bír, akkor 1 ezeresért sem venném meg magamnak
-
jacis
nagyúr
A baj az, hogy itthon nem lehet Fossil okosórát venni.
Ha nem vagyok jól értesülve kérem írja meg valaki hogy hol. -
Dr. X
aktív tag
Miért baj, ha tölteni kell nap végén? Alvásnál nyilván leveszed az órát, akkor meg fárasztó az a plusz egy mozdulat feltenni tölteni?
Ebbe már az új snapdragon van vagy még az ezeréves régi? Ha utóbbi, akkor várhattak volna még vele egy kicsit, mert állítólag sokkal jobb lesz az új -
Crob
tag
Snapdragon Wear 2100 van bennük, mindenütt lehoztàk
-
Fall-N
veterán
Így van. Nekem kínai "okos"órám van (SW007), de unom, hogy egy-két naponta tölteni kell. Valószínűleg el fogom adni. Tele van a FB is eladó okosórákkal, mert sokaknak nem kell.
Másrészt nagy óramániás vagyok, így óraként semmit sem ér. Van pár kvarc meg egy automata órám. Az automata óra ami órának nevezhető, ezek csak apró "számítógépek".
-
atike
nagyúr
Teljesen jók! Azon ritka okosórák egyike amik nem kétpálcásnak néznek ki...
-
HKorn
veterán
Szépek, de az 1 nap üzemidő iszonyat kevés sztem.
Rendesen zavarna, hogy a telefon mellett még az órámat is figyelni kellene, hogy kibírja-e vajon a nap végéig.
Én minimum 3 napos üzemidőt tartanék kényelmesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest