Két új Fossil okosóra érkezik

A Q Venture HR és a Q Explorist HR természetesen Android Wear rendszert futtatnak, elsődleges különbségük a méretben keresendő.

A Fossil bemutatta a legújabb okosóra-palettáját, ami két fő modell köré épül: a Q Venture HR az egyik típus, a Q Explorist HR pedig a másik. A névből már egyértelműen kiderül, hogy a pulzusmérés mindkettőre jellemző, de nézzük először a különbséget: az Explorist 45 milliméteres, míg a Venture csak 40 milliméteres átmérőjű házzal bír, ennek megfelelően a kijelzők is eltérőek, illetve a cserélhető szíjak is más méretűek, 22 milliméter szélesek a nagyobb és 18 milliméter szélesek a kisebb változat esetén.


[+]

Mindegyik változat beépített GPS-szel bír, és egyébként is sportosabbak az elődmodelleknél, a 3ATM minősítéssel együtt úszásállónak nevezik mindet. Szintén új funkció az NFC, amivel Android Pay-képessé váltak a kütyük.


[+]

Továbbra is 4 GB belső tárhely áll a felhasználók rendelkezésére, a telefonhoz való kapcsolódás a 4.1-es LE-s Bluetooth segítségével jön létre, és adott a b/g/n-es Wi-Fi képesség is. Az akkumulátorról nem írnak konkrétumot, csak annyit: várhatóan az egész napot kibírja. Az Android Wear rendszer ezúttal is biztos, de nem határoztak meg hardvert, de így is biztos, hogy a Snapdragon Wear platform valamelyik változata kapott benne helyet.


[+]

Az árak aligha térnek el, 255 dollárba kerülnek a bőrszíjas változatok, 275-öt kérnek a fémszíjas példányokért, a szállítás hó végén indul. Itthon valószínűleg 80 000 forint fölötti összeget kell majd elővenni, ha valamelyiket magunkénak szeretnénk tudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés