- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Amazonon most nem is előrendelhető már egyik 950-es se...
Ellenben a dockot feltették, 109 EUR.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
QwErTy42
addikt
válasz gretzky77 #555 üzenetére
Az USB 3.1 sávszéle sokkal nagyobb, illetve a protokoll támogatja az ilyen jellegű eszközöket, míg az USB 2.0 mindezeknek híján van.
Csak az újakkal fog működni és ott is kell az USB 3.1 type c csati.
[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
törölt tag
Azért jó lenne tudni egy időpontot, amikortól a Telekomnál lehet vásárolni sima 950-est, épp telefonvásárlás előtt állok, ezt néztem ki magamnak, és már eléggé viszket... Nem tudom, miért töketlenkedik ennyit a MS... Hozzák már be a boltokba, vihessük már el a készletet, ők meg büfögjenek a pénzünkből, na.
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
-
félisten
Jó lesz karácsonyi ajinak csak drága
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
zorzy4
addikt
-
Ágógreen
senior tag
szerintetek mennyi lesz a sugárzási értéke ? (SAR érték)...
dupla antenna miatt kérdem...
kicsit tartok Bill Gates miatt... chemtrail meg minden...
remélem nem agydaganat generátort kapok a jézuskától idén :-D
fm rádión kívül mi a különség még ? mármint a dimenziókon és microSD-n kívül kérdem...
valami funkciót olvastam hogy a kisebbikben lesz valami ami a nagyban nem, de már nem is tudok mire írták valahol... -
confuser
senior tag
válasz Ágógreen #577 üzenetére
Fejből... 950-ben lesz PMA a Qi mellett is, XL-ben lesz folyadék-hűtés, simában nem, meg ugye a CPU+GPU páros is eltér. Más különbséget most így hirtelen nem tudok. Illetve természetesen az XL-ben nagyobb az akku, de ugye nagyobb kijelző mögé nagyobb akku fér, és a 810 többet is fogyaszt, mint a 808, szóval az akku-idők elég hasonlóak lesznek valószínűleg.
Szerk.: Na most a PMA-ban elbizonytalanodtam, de meg mernék esküdni rá, hogy valahol olvastam, de most nem találom sehol...
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
Egy időben csak olyan (Nokia) telefont voltam hajlandó venni, amiben volt fm rádió. A jelenlegi L925-ösben is van.
Ezt most csak azért írom, mert úgy gondoltam, a 950 lehet az utód példány, aztán amikor megtudtam, hogy nincs rádió, elbizonytalanodtam. Aztán elgondolkodtam. Használtam vagy 3× a 2 év alatt eme ficsört.
Munkába menet szól a kocsiban a rádió, munka közben ha bedugom a fülem, nem hallom a többieket, letenni meg nem szeretem (meg akkor már ott van a "hagyományos" példány)...Végülis arra jutottam, hogy ha egyéb tulajdonságai és az ára is megfelelő lesz (a 80e Huf nekem is szimpi! ), mégiscsak esélyes a jogutódlásra.
Persze mint minden más, ez is egyénfüggő dolog.
Miért mindig én???
-
Ágógreen
senior tag
válasz #40993792 #583 üzenetére
kb. ez a kérdés sokakat foglalkoztat... hogy mi a különbség a kettő között... nem kéne google-izásra kérni itt senkit sem. akkor mire a fenének ez a fórum ? mindenki tudja, hogy proci, méret, kijelző, akksi más. a többi nyalánkság érdekel mindenkit, nem kell mindjárt berágni a semmire... bárki tudja a pma qi sebességét ossza meg. bárki tud valami más különbséget ezen kívül ? ossza meg má oly szíves oh kérem szépen.
[ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
válasz Ágógreen #584 üzenetére
Amennyi időt beleöltél abba, hogy itt károgsz, meg vársz az infóra... már rég megnézhetted volna magad is.
Tudod!? Magad uram, ha szolgád nincsen!Na meg ilyen stílusú kérésre ne is várj érdemi választ, a segítségnyújtás szívesség és nem kötelezettség.
(#588) Ágógreen Azért ugye az alfeled saját magad törlöd?
[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
tomboy0013
veterán
válasz Ágógreen #588 üzenetére
Nem türelmesnek kell lenni csak egy picit önállónak.
De tessék egy kis leírás a vezetéknélküli töltőkről. PMA=Powermat. Aki keres az talál. -
Ágógreen
senior tag
válasz tomboy0013 #589 üzenetére
köszi, bár nem tér ki h melyik gyorsabb...
-
Ágógreen
senior tag
-
BobTail
őstag
válasz tomboy0013 #592 üzenetére
Háááát...
-
BobTail
őstag
válasz tomboy0013 #594 üzenetére
nem (csak) a felbontástól függ a részletesség, hanem a szenzor méretétől, az pedig nagyobb lett + jobb a dinamika + teljesen új algoritmust kapott + makróban is "közelebb lát" a 950
-
Ágógreen
senior tag
válasz tomboy0013 #592 üzenetére
...930 - waterdrop
-
Locutus
veterán
Jó dolgok ezek... de megvenni mikor lehet?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs