- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Nem ismerem még a rendszert, ha kiteszek egy könyvjelzőt a főoldalra és kicsinek állítom be, akkor azt személyre lehet szabni? Hogy látszódjon, hogy mi az?
-
Locutus
veterán
Képernyő felébresztésére akkor nincs még más mód, csak az oldalsó gomb?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
m4x
újonc
válasz #23920384 #1197 üzenetére
Dec. 1-e óta használok T-s 950-et, eddigi negatívumok: levelezés beállításakor magyar billentyűzet kiosztással @ helyett valamilyen szöveget visz be. Ha szóközön oldalra csúsztatással átváltok angolra, akkor jó. A kameragombbal szemben (ahol a hátlap a leszedéshez meg van könnyítve) néha nyöszörög a műanyag ha nagyon nyomom. A többi dolog nekem bejött. A szerkezet könnyű és masszív, Windows Hello elég gyors és megbízható (sötétben is), használattól függően 1-2 napot bír egy töltéssel. A Win10 egész intelligensnek tűnik a többi rendszerhez képest, de bele kell tanulni. A beépített hívásrögzítés remek ötlet volt, és jó a kamera.
-
BobTail
őstag
-
Reinhardt
őstag
válasz gretzky77 #1119 üzenetére
Senkinek nem volt a környezetemben kártya olvasója, de eszembe jutott az eepc-m. Azt se kapcsoltam már pár éve. Kb 1 óra frissítgetés után már használni is tudtam.
Az msd kártya exFAT-ra volt formatálva, szóval újraformatáltam NTFS-re, és most jó, látja, használja. Köszi. -
rambolo
tag
Sziasztok!
Másnak van olyan bug-ja a kamera programmal, hogy a 3830X2160 felbontásban készített videó képében visszajátszás során egy osztás van a visszajátszott videón, ahol az egyik részen olyan mintha valami szűrő lenne. Más felbontásnál nem jelentkezik a hiba.
Ellenőrízze le akinek 950 van.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
applause
aktív tag
Már másodszor csinált olyat a telefon, hogy minden figyelmeztetés, jelzés nélkül újraindult. Másnál volt-e ilyen, mi okozhatja?
iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
ForRedGlory
félisten
válasz applause #1215 üzenetére
Ne csodálkozz rajta. Nekem is van ilyen es az interneten is olvasni. Mondjuk úgy, hogy a Win10 kezdetleges rajta.
Próbálom megszeretni, de csütörtök óta nem megy. Nem tudom elégedetten használni a telefont a hülyéségei miatt. Ezt kifejezetten sajnálom, mert emiatt valószínűleg elállok a szerződéstől. Nem engedhetem meg magamnak, hogy ilyen amatőr dolgok előforduljanak benne.
[ Szerkesztve ]
-
klz80
tag
Nálam se indult újra, app-crash se volt. Én amikor megvettem 1 hete, akkor éreztem azt hogy nem fogott meg, de azóta nyomkodom elég szorgalmasan, fotózom is vele, és azt kell mondjam, sok esetben jobb, mint a Lumia 1020-am. Egy kézzel is jól kezelhető, nekem az Edge is nagyon gyorsan tölt be minden oldalt, igaz 90%-bna Wi-Fi-t használok (otthon és iroda). Recsegni se recseg, csak ha nagyon nyomogatom a hátlapot, de azt meg minek nyomogatnám, ugye. Én összességében elégedett vagyok vele, van még 9 napom visszaküldeni, mert on-line rendeltem, de szerintem megmarad.
rambolo: Gyorsan felvettem egy videót, nálam is megvan vizszintesen a csik. Gépre most nem tudom letölteni, ott is jelentkezik?
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Azt hogyan kell beállítani, hogy egy akármilyen bepötyögött szám elé ne rakjon automatikusan +0049-et ? (most épp német régióra van állítva)
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Pacee87
aktív tag
válasz ForRedGlory #1216 üzenetére
Csak egy kérdés: biztonsági mentést nem raktatok fel előző készülékről? Beállításokra és programokra gondolok! Csak mert mindenhol azt olvasni, hogy ez okozhat ilyen tüneteket! Nálam pl. nem jelentkezett ilyesmi eddig.
-
cokemont
újonc
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hogyan tudok rendelni MOZO tokot?
e-fizetésnél átirányít egy másik oldalra, ahol valami hibát ir finn nyelven.
Kössz
-
varesz11
tag
Üdv!
Egy gyors kérdés a tulajokhoz:
Van valami lehetőség a Chrome-al való szinkronizációra?Nagyon sok mindenem van Chrome-ba, gépen nem is szívesen válnék meg tőle (tudom eszi a RAM-ot meg minden, de összességében ez a legoptimálisabb nekem), de váltanék egy Lumia 950-re és szeretném, ha a könyvjelzőim (esetleg jelszavaim) megmaradnának.
A legoptimálisabb nyilván egy olyan megoldás lenne, ami automatikusan sync-eli a kettőt, de ha időnként nekem kell átdobni a telefonra a dolgokat, az se nagy vész.
Előre is köszönöm a választ!
-
félisten
-
varesz11
tag
válasz Plazmacucci #1233 üzenetére
Reménykedtem, hogy nem ilyesmi választ kapok..
Valami 3rd party böngésző sincs, amibe lehet importálni Chrome könyvjelzőket? -
thxer
aktív tag
Insiderben elérhető a 10586.29
-
rambolo
tag
Sajnos nem tudtam becsatolni a képernyő mentést videó problémáról.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Hogy kell felvarázsolni? Azon kívül van teendő, hogy insider appban beállítottam, hogy résztvevő leszek és fast módra pakoltam? Csak mert nekem frissítést nem hoz, hiába keresek rá az update menüben.
(#1242) thxer: Magától is újraindult beállítás után. Vagy nem elég, ha magától, indul újra? Már 3x újra lett indítva.
[ Szerkesztve ]
-
thxer
aktív tag
válasz ForRedGlory #1241 üzenetére
Indítsd újra.
-
thxer
aktív tag
válasz ForRedGlory #1241 üzenetére
Akkor nem tudom Lehet várni kell valamennyit.
-
jose999
senior tag
Ha lezárom a képernyőt, megjelenik ugye az óra/dátum. Ez mikor tűnik el? Ahogy látom,nem igazán akar ☺ Van erre valami beállítás? Köszönöm előre is a segítséget!
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
Reinhardt
őstag
Tegnap felmásoltam egy csomó zenét az msd kártyára, ma hallgatnám őket, de nagyrészt eltűntek. Van hogy egész mappával, van hogy csak a tartalom, de van olyan is ami ott van. Nem értem. Ugyanez a kártyám volt S4-ben. Ott hibátlanul működött.
-
Ryoo
senior tag
válasz Reinhardt #1247 üzenetére
Fájlkezelővel se látod a zenéket, vagy csak a Groove zenelejátszó nem látja a zenéket? Mert 8.1-en a beépített zenelejátszó szokott ilyen hülyeségeket csinálni. Próbálj meg leszedni egy másik lejátszó progit Perfect Music, vagy Modern Music és nézd meg azokban.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
Mr Bond 007
őstag
Ha valaki prohardverről járna és nem vette még észre.
-
pzstm
titán
válasz Mr Bond 007 #1249 üzenetére
És akkor az lesz a hivatalos topikja 950/950XL-nek?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest