- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Köszi a tippet, utána nézek. Béka mellett van egy kis szekerem is, a füvön azzal viszem a nagyobb növényeket, ott a béka nem működik.
(#100) X Factor
Ha a kormányunk beváltja amit tervez, és 1+1 évre átvezényelek valahova, messze lakhelyemtől inkább felmondok és inkább kertépítéssel foglalkozom majd.
-
kenand
veterán
Köszönöm a meleg szavakat
több ütemben zajlott:
megnézve a kép dátumokat2017 június elején álltam neki a támfal-térkő dolognak és 2017 november végéig csináltam
2018 március-május ültetgettem bele e növényeket2019 március-> májusig ment az előkert rendezés, kút ház, térkő csere a ház mellett.
2019 júniustól pedig a megvett telek rendezése, akácfa kivágás, majd a gabion támfal egészen 2019 október közepéig (egyszer 1 hát, majd 3 hét kihagyással)
2019 november új növények ültetése, majd decembertől (sikerült szereznem) 4 teherautó termőföld elterítése talicskával 2020 februárjáig.
2020 márciustól 10t mosott kavics szétterítés, majd 7-8 t bazalt kő, kerti út, magas ágyás május végéig, + füvesítés.
majd júniustól újabb 2t termőföld szétterítés+füvesítés július közepéig (ez utóbbi nem is sikerült, csak gaz lett, a fű kibújt majd eltűnt hiába locsoltam)
Szóval ismét füvesítenem kell néhány helyen, és egy kis föld is kellene
Karbantartás.....
hát igen az is nagy munka, ha sok az építés, egy kicsit háttérbe is szorul, még a locsolás is legalább 1/2 óra naponta
Na majd egyszer ha lesz pénzem és időm, majd építek a fűnek locsoló rendszert. (persze az edényeseket akkor is kell majd locsolni)Szépen -szintén 90% saját munkával felújított kis nyaralót el is adtuk, mert nem bírtam már azt is karban tartani, meg a fiúk BP-re kerültek, jobban kellett helyette egy kis lakás ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- BestBuy topik
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest