- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
Szerintem a hűtés akkor lenne optimális, hogyha minkét mag felett lenne egy venti.
A ventiket 10-15 fokos szögben megdönteni, így a levegő kifelé tudna áramolni, és nem egy venti végezné a munkát.
Bár lehet hülyeséget írtam -
Georgie1224
tag
Igazad van, hogy nem egyszerű új architektúrát csinálni, de 2007-ben vett 8800GTS-emhez hasonló cuccokat árulnának új név alatt, amit nem flame-nek szánok de már 3 éve nem csinálnak igazából semmi újat.
A GT200 inkább tranzisztor halmaz a köbön legalábbis szerintem mint fejlesztés.A részedéssel egyet értek nekünk az a jó, hogyha egymással állnak harcban, és nem az árakkal, hogy hova emeljék.
-
Georgie1224
tag
Az nVidia-nak inkább olcsóbb, de jó teljesítményű lapkákat kellene végre kihoznia, nem vacakolni a felső kategóriával. Hiába az a presztizs kérdés, hogy melyik cég (AMD/Nvidia) birtokolja a leggyorsabb grafikus kártyát. Marketing szempontjából ér esetleg valamit, de ha valaki be megy egy számítástechnikai boltba, akkor nem fognak neki most nvidia-t ajánlani a pártatlan eladók sem.
A kártya egyébként jó. Végre nem két kártya van egybe össze rakva, hanem egy lapon van a két mag. Azt nem tudom csak, hogy miért nem vártak vele addig amíg ez a verzió nem lett kész.
Gondolom megint a marketing jött elő
.
Költséghatékonyság szempontjából is egyszerűbb lett volna várniuk, de megint csak a reklám, hogy melyik a gyorsabb kártya.Boccs, ha off voltam egy kicsit.
Az nVIDIA meg szedje végre ki a fejét a homokból, és csináljon valami jó kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest