- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyönyörűek, jók, királyak valóban. Sajnos, az Apple dolgai miatt lesz meglőve ez is. Úgy értem, hogy ha akarsz garanciát, nem piszkálod, de akkor a tudás felét nem használhatod ki, mint amire képes. Ha jailbreakeled (mert ezt is lehet majd), akkor meg lemondasz a garanciáról, ami addig király is, amíg nem lesz baja, utána egyből jól jönne.
Sajnos emiatt váltottam én is más telefonra. Pedig nagyon jó volt, szerettem, de sajnos jailbreak-no garancia. Ja, és beépített akku -
Dé
aktív tag
kiváncsi vagyok hogy csak "pletyka" vagy télleg lesz iPhone Nano vagy akárhogyis hívják.
akkor lenne jó ha tényleg a kamerát(+videofelvétel) javítának meg legalább 1 működő Bluetooth-ot beleraknának.a kinézete miatt meg nem aggódnék mivel amiket az Apple kidobott eddig azok gyönyörűek és .. minden
-
jó gondolat a teljes képernyő, de ha sikerült ennyire össze zsúfolni
akkor már a 3G kéne fejleszteni és azt piacra dobni.
jobb kamera, gps. -
rOwLeY
őstag
Sztem meg nagyon is van értelme ennek telónak!Biztos sokan vannak, akiket pl pont a mérete riaszt el a 3G-től, azoknak lesz ez jó alternatíva!
-
rOwLeY
őstag
válasz
Depression #11 üzenetére
én most nem értem, miért írtok ilyenekt, mikor még fogalmatok sincs, hogy fog kinézni!Oda van írva, hogy csak illusztráció, ez a kép egy összenyomott 3G
-
opera11
tag
Na jó, de ha a nano tartalmaz mindent, amit a mostani 3d, akkor ez most miért lesz nano? Akkor a mostani 3G-t kellene tudásban feljebb nyomni, úgy lenne értelme...
-
Davey7
senior tag
a telefonálás szükséges hangszóró,meg hol lenne rajta? aki csinálta ezt az illusztrációt,eléggé elvetemült lehetett...ez nem nevezhető szép telónak..
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Depression #11 üzenetére
én is szintén így gondolom.
annyira felesleges és nem odaillő típus lenne ez. -
Depression
veterán
Hihetetlennek tartom, hogy egy ilyen ízléstelen cuccot dobna piacra.
-
GALARDO
addikt
Ez szörnyű!
-
David75
őstag
hát nem látom értelmét annyira az iphone nano-nak ha tudásban nem nyujt többet mint az iphone 3g.
-
Atlantis
veterán
110x50-es méretbe férjen bele és lehessen függetlenül venni. Ennyi nekem elég is lenne.
-
klambi
addikt
én arra számítottam, hogy a hossza marad, széltében lesz majd "nano"!
-
macikos
addikt
Remélem hasonló lesz a normál iPhone is, mármint hogy csak kijelző lesz az egész. Így "elférne" rajta egy 5"-os panel is.
-
mark75
senior tag
Nano................
-
hemaka
nagyúr
Elég érdekesen néz ki.
-
Champipi
aktív tag
Ű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged