Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyönyörűek, jók, királyak valóban. Sajnos, az Apple dolgai miatt lesz meglőve ez is. Úgy értem, hogy ha akarsz garanciát, nem piszkálod, de akkor a tudás felét nem használhatod ki, mint amire képes. Ha jailbreakeled (mert ezt is lehet majd), akkor meg lemondasz a garanciáról, ami addig király is, amíg nem lesz baja, utána egyből jól jönne.
Sajnos emiatt váltottam én is más telefonra. Pedig nagyon jó volt, szerettem, de sajnos jailbreak-no garancia. Ja, és beépített akku -
Dé
aktív tag
kiváncsi vagyok hogy csak "pletyka" vagy télleg lesz iPhone Nano vagy akárhogyis hívják.
akkor lenne jó ha tényleg a kamerát(+videofelvétel) javítának meg legalább 1 működő Bluetooth-ot beleraknának.a kinézete miatt meg nem aggódnék mivel amiket az Apple kidobott eddig azok gyönyörűek és .. minden
-
jó gondolat a teljes képernyő, de ha sikerült ennyire össze zsúfolni
akkor már a 3G kéne fejleszteni és azt piacra dobni.
jobb kamera, gps. -
rOwLeY
őstag
Sztem meg nagyon is van értelme ennek telónak!Biztos sokan vannak, akiket pl pont a mérete riaszt el a 3G-től, azoknak lesz ez jó alternatíva!
-
rOwLeY
őstag
válasz
Depression #11 üzenetére
én most nem értem, miért írtok ilyenekt, mikor még fogalmatok sincs, hogy fog kinézni!Oda van írva, hogy csak illusztráció, ez a kép egy összenyomott 3G
-
opera11
tag
Na jó, de ha a nano tartalmaz mindent, amit a mostani 3d, akkor ez most miért lesz nano? Akkor a mostani 3G-t kellene tudásban feljebb nyomni, úgy lenne értelme...
-
Davey7
senior tag
a telefonálás szükséges hangszóró,meg hol lenne rajta? aki csinálta ezt az illusztrációt,eléggé elvetemült lehetett...ez nem nevezhető szép telónak..
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Depression #11 üzenetére
én is szintén így gondolom.
annyira felesleges és nem odaillő típus lenne ez. -
Depression
veterán
Hihetetlennek tartom, hogy egy ilyen ízléstelen cuccot dobna piacra.
-
GALARDO
addikt
Ez szörnyű!
-
David75
őstag
hát nem látom értelmét annyira az iphone nano-nak ha tudásban nem nyujt többet mint az iphone 3g.
-
Atlantis
veterán
110x50-es méretbe férjen bele és lehessen függetlenül venni. Ennyi nekem elég is lenne.
-
klambi
addikt
én arra számítottam, hogy a hossza marad, széltében lesz majd "nano"!
-
macikos
addikt
Remélem hasonló lesz a normál iPhone is, mármint hogy csak kijelző lesz az egész. Így "elférne" rajta egy 5"-os panel is.
-
mark75
senior tag
Nano................
-
hemaka
nagyúr
Elég érdekesen néz ki.
-
Champipi
aktív tag
Ű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nyár elején frissülő Apple iPhone termékpalettával kapcsolatban továbbra sincs semmi biztos információ, de a Nano érkezését sokan már biztosra veszik.
- Fotók, videók mobillal
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest