Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz iMacDonald's #101 üzenetére

nem tudom miért gondolják egyesek, hogy aki már egyszer próbált apple terméket, az sose akar mást használni. próbáltam iphone-t is és macbook-ot is, de egyik sem jött be. igazából hardveresen mindkettő rendben van, de a "hozzá adott értéktől" lesz számomra kevesebb. az iphone kb 10 percig játszani jó, meg szép, de hétköznapokban csak akkor tudnám használni, ha a fél rendszert lecserélem mások által fejlesztette progikkal, meg hackekkel. a macbook esetében meg az asztali osx egyszerűen rémálom. szép, azt el kell ismerjem, de soha nem okozott annyi fejtörést egy-két program telepítése, mint az alatt (utólag is köszi Ulkeshnek a segíŧségért a témában).
    hasonlóan az itunes is nagyon kényelmetlen számomra. a coverflow egy vicc, olyan szükségtelen csicsa, de ennél sokkal rosszabb, hogy az ilyen felépítésű lejátszókban sokkal lassabban tudok megtalálni dolgokat, mint a fájlrendszer szinten rendezett zenéim közt. az pedig, hogy lehet vásárolni rajta keresztül, nem nagyon vigasztal, amikor Mo-on legális a(z ingyenes) letöltés...

ha meg eltekintünk a szoftvertől, akkor nem sokkal tudnak többet nyújtani az apple termékek a konkurencia hardverétől. ráadásul legalább annyiba is kerülnek. ha meg mondjuk egy ubuntut használnék rajta, akkor tökre nem éri meg macbook-ot venni szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák