- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz gattolino #41 üzenetére
Kipróbáltam most megint, beenged az appba de nem enged pl számlát kifizetni vagy vonalkodot beolvasni.
grabber
Az ujjamal tudok belépni. Izé ujjlenyomattal. Olyasmi mint az ATM kamera.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Cattle_Decap
tag
Na ez a fejlesztes vegre beerik. Ideje volt.
Lehet a vegen nem csak a gamer telefonok lesznek a celkeresztemben igy. Sokaig tartott, sok embert nem gatolt a vasarlasban, hogy pixelhibas a kijelzo. -
Kicsit feltűnő lenne. Lehet nincs rá felkészítve. Enged ki takard le. Lehet akkor lekorlátoz.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
gattolino
senior tag
Ez sztem butaság. Poco F2 Pro-n sem jön ki a kamera a házból amikor banki alkalmazást használok.
Vivo X90 Pro Plus
-
Nekem 2 banktól is van applikációm egyik sem MO. Az egyiknél próbáltam. Próbáld ki te is.
-
Mikor feltelepítettem kérte az engedély a kamerához. Vajon miért? A multkor belépésnél letakartam a kamerát és nem engedett h megnézzem az egyenleget.
[ Szerkesztve ]
-
Nem csak te használod az előlapi kamerát, pl. ha bemész egy banki alkalmazásba készít egy szelfit h ki használta. Ha illetéktelen már kész is a címlapsztori.
-
hogabesz
aktív tag
Ezek a gyártók sorra dobják piacra az új készülékeiket, miért nem fér akkor bele a repertoárba egy olyan amin mondjuk egyáltalán nincs előlapi kamera?
Én simán vevő lennék egy olyanra. -
joey04
titán
válasz SkyLine3000 #29 üzenetére
-
holozis_HUN
veterán
Nem az Apple talalta fel... A Sharpnak is volt már ilyen telefonja, nem biztos, higy tömeggyártásban, de volt, illetve a Mi Mix volt az első nagyon vékony kávás telefon, akkor még alul volt a selfie kamera vastagabb kávában, de fent már minimális volt. Ezután jött az Apple az iPhone 10-zel.
Személy szerint engem nem zavar a kameralyuk, mêghozzá dupla van a telómon (OnePlus Nord) de amúgy majdnemhogy tetszik is. Olyan futurisztikusnak hat nekem valamiért, meg tetszik, hogy körülötte van kijelző. Tartalomfogyasztásban meg egyáltalán nem zavar, szoftver ügyesen bánik vele.
Amit igazából javítanék rajta, hogy még egy picit balra tolnám és csökkentenék a méreten, meg a 2 kamera közötri réshez tennék egy értesítő ledet, a hely maximalis kihasználása érdekében. Na meg gyárilag, külsős szoftver nélkül egy ilyen aksi indikátort a kamera köré, tudom van rá app, de azért mégis, gyárilag jobb lenne, mégsem futna egy plusz app csak úgy, még akkor is, ha minimálisan fogyaszt :B Esetleg maga az a gyűrű pulzálna értesítéseknél lezárt kijelzőnél, feloldott kijelzőnél pedig az aksit mutatná. Szerintem ilyen apró trükkökkel elfogadhatóbb lenne ez a kamera sziget dolog, amíg nem lesz tökéletes kijelző alatti technológia.
Viszont ami undorító szerintem az a Samu féle középen lévő lyuk... Mint egy küklopsz. Így, hogy oldalt van, beleolvad az értesítésekbe
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
törölt tag
+1
-
SkyLine3000
addikt
Mi a funkció a noccsban? Az, hogy értelmetlenül megbontsa a kijelző szimmetriáját? Az igen! Amíg volt káva, enélkül a szar nélkül is megvoltunk. Most is inkább lenne egy egészséges kávaméret, mint noccs, vagy lyuk. Fent nincs káva, csak noccs, vagy lyuk, alul meg akkora van, hogy azon a méreten felül simán elférne minden és nem kéne ilyen ocsmányságokkal foglalkozni.
A kompromisszum nélkül az, h akkora káva legyen, amin elfér. Érdekes, amíg az Apple ki nem találta ezt a faszságot, senkit sem zavart a káva, ha nem volt eltúlozva. Engem most sem zavar. Soha a büdös életben nem fogok semmilyen noccsos-lyukas telót venni, akármi is lesz.
A noccs/lyuk a kávanélküliség szülte elbaszott kényszermegoldás, semmi más! -
Auratech
őstag
Mivel még mindig van egy sáv a kép alatt,, hát oda épp elférne a kamera.
Ha fullba tele az előlap képpel, az más tészta. Akkor jó és szükséges.
A xiaomi oledes átlátszó tv-je mögé is be lehet tenni egy fényképezőgépet..Auratech Field Recording
-
Asassyen1989
csendes tag
Penzt es energiat olnek a technologiaba, aztan belerakjak egy telefonba, aminek akkor alla van a kepernyo alatt, hogy ha azt feltennek homloknak, elferne benne minden IS.
-
-
jFox
addikt
"ami elvileg fejlett feldolgozóalgoritmusokat kínál az üveg miatt esetlegesen gyengébb minőség korrigálására."
Nem hiszem, hogy az üveg lenne a probléma. Az most is van a kamerák előtt. Inkább a pixelek vannak útba. Pár éve valamelyik sorozatban, talán a Helyszínelőkben, voltak átlátszó monitorok. Valami olyasmi lesz a megoldás, bár nem tudom az létező dolog-e vagy csak egy jó filmtrükk...--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
joey04
titán
elméletben ez a legjobb megoldás, de szerintem elég nagy lesz a visszaesés képminőségben.
-
Atocha
senior tag
Xiaomi Mi 9T
Az egvilagon semmi bajom a motorosan kiemelkedo kamerammal es a szep teli kepernyommel. Szerintem a legjobb megoldas.
Ez a kijelzobe epitett dolog nem jon be.
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
RaZroX
addikt
válasz PinguPingvin #8 üzenetére
Jobban néz ki, csak pl az iPhone szenzorjai ami pl a faceID-hoz kell nem fér el egy kis káván.
This is the way
-
Ha lehetett volna fogadni ki lesz az első, biztosan nem a ZTE re szavazok. 1 Huawei 2 Xiaomi vagy Samsung 3 Oppo vagy Vivo
-
Viktor77
titán
Kijelző, fólia, ujjlenyomat. Kiváncsi leszek a korrigálásra.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
exedoc
senior tag
Na ez érdekes. Igen-igen kíváncsi leszek az eredményre. Ha ez sikerül, és jó képeket produkál, akkor ez az utóbbi időben a legkomolyabb fejlesztés a mobil érában.
-
Nem úgy vala ha belemész a kamera app-ba akkor a kamera előtt a pixelek odébb állnak?
-
RaZroX
addikt
válasz PinguPingvin #5 üzenetére
Nem azért tesznek notch-ot a telefonra mert annyira szép, hanem mert funkciója van.
Ha kompromisszum nélkül meg lehetne szabadulni tőle akkor már minden telefonon teli kijelző lenne...This is the way
-
PinguPingvin
csendes tag
Remélem átveszi ezt a huawei, apple, meg mindenki, aki undorító notchokat hányt a legutóbbi csúcsmodellekre
-
sutitomi
csendes tag
Dicséretes, hogy már lassan ez lesz végre a norma. Az viszont korántsem, hogy az Axon 10 pro 5G még mindig nem kapott Android 10-et...
-
RoBos
senior tag
Kíváncsi leszek hányan nem fogják tudni majd szelfizéskor, h hova kell nézni majd a kijelzőn, és senkinek nem lesznek normális, "kamerába néző" selfie képei!
-
Masooo
aktív tag
Erre azért kiváncsi leszek, nekem aggályos de biztosan felkapott megoldás lesz.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Motorola Razr 40 ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 ultra 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest