- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Sondi1986 #89 üzenetére
Most azért lássuk be. Kicsit elnagyolták a nyákokat, ez a cicergéses dolog is elég kellemetlenül érinti a maxwell-t.
A GPU maga tökéletes, de azért jobban figyelhettek volna a részletekre.
A GTX780Ti például tudták mire képes, milyen fogyasztással is bír, egy darabot nem hallottam hogy cincegne mert a nyákot úgy tervezték hogy bírja.
Míg a 980GTX GPU-hoz beállított tranzisztorokat elkapkodva, ragasztással és egyéb eljárással silányul törődve feldobálták a nyákra.
Nem véletlen hogy a többi gyártó maga az nvidiától kér specifikációs alapokat a nyák megtervezésére hogy lehetőleg ne muzsikáljanak.
Lásd GTX970 esetében.
refek vajon miért nem muzsikálnak (úgy?)A véleményem itt is rendesen beigazolódott mint eddigi nvidia kártyák esetében.
Mindig a referencia a legtutibb, nyákban kivitelezésben, és minőségben.
Eddig akárhányszor választottam mindig visszatértem a jó öreg ref-re, mert az nvidia lehet melegebben de hatszor jobban összerak egy nyákot, kártyát, a maga tervezett GPU-jával mint ezek az egyéb gyártok akik 100%ban azt nézik mennyit kereshetnek rajtad. -
Fo_AMD_Fun
csendes tag
válasz
Sondi1986 #82 üzenetére
Attól függ, hogy mit értünk megfogás alatt. Ha azt nézzük, hogy 230W helyett 110W-ot fogyaszt és például 10%-al lassabb, akkor már megfogta szerintem. Én most nagyon a fogyasztásra megyek rá jövőre. Szerintem magasan ez lesz a valaha készült legjobb teljesítmény/fogyasztás mutatójú kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest