Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
blackrulz:
Mondjuk nevezz rosszindulatúnak, de ha választanom kell a Google és a magyar egészségügy között, akkor vakon a Googlet választom.
scalpel: jogos, de ezeket a törvényi hézagokat orvosolni kell és lehet. Mondjuk nekem operáció előtt 4szer vettek vért, mert 3szor eltolták. Még jó hogy nem volt sürgős...
-
Scalpel
senior tag
Egyébként sem szabályos, ha onnan töltenék le a vércsoportot. Hazánkban kötelező ellenőrizni, ha jól tudom minden esetben 2 féle teszttel is (egyik egy bedside gyorsteszt, a másik laboratóriumi teszt). Ha annyira szükséges a vérkészítmény, hogy nem lehet 2 percet várni a teszt eredményére, akkor megy a 0 Rh- vér, de ez csak végszükség esetén.
Ja, azt se felejtsük el, ha ott egy hibás információ van fenn, és nem ellenőrzik, megkapja a nem megfelelő vért a beteg, bele is halhat... -
MichaelSD
őstag
válasz
remington2
üzenetére
A google religion szerintem inkább a negatív reklám/propaganda megelőzése véget foglalták le. Habár kit tudja, "gyűjtsük be a vallási adatokat is".
Különben nekem tetszik. Sokkal jobban örülnék ha a háziorvosom A Goolge Healthbe írná a dolgokat, mint sajtcetlikre, amiket vagy elkavar a következő orvos vagy nem. Persze ez addig műkdik, amíg a Google nem él vissza (nagyon
) az adatokkal. -
törölt tag
ez mekkora már. ha sokan rákapnak ahogy azt a googli gondolja akkor egész szép táblázatokat fognak ebből hegeszteni amit gondolom egészen jó pénzekért fognak továbbadni a megfelelő csoportoknak, akiket az érdekel hogy ki mire mit szed milyen gyarkran, stb... az ötlet jeles, de tuti hogy sokan nem fognak ezzel élni
-
remington2
senior tag
Nemrég volt valahol egy cikk a google által megvásárolt / perelt domaincímek kapcsán. Abban voltak olyanok hogy googlereligion, meg google-bármimás. Az író csodálkozott, minek nekik ilyen (főleg a vallásos címre utalt).
Íme.
-
cizoe
őstag
nem gondoltam sose hogy egyszer homér lesz az itcafe cimlapján..
-
Alchemist
addikt
"Jeff Chester, a Center for Digital Democracy nevű szervezet vezetője pedig lesújtóan nyilatkozott ezekről a kezdeményezésekről, amikor azt mondta, hogy a Google, a Microsoft és a többiek csak a „dollár tüneteit látják az önök diagnózisában”.
Az amerikai "betegségipar" pénzéhségéhez képest ez csak a jéghegy csúcsa.
Ajánlom mindenkinek Michael Moore Sicko c. filmjét... -
copin
őstag
Ez nem olyan dolog, amit a netre lehet bízni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy hirtelen nem válik elérhetetlenné amikor pont a sürgősségin fekszik valaki és a googliban keresnek rá a vércsoportjára