- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nem tudom most hogy áll a One, de az elején nem elég hogy nem volt belőle kellő mennyiség, de hardveresen is igen sok gond volt velük. Ez vajon változott pozitív irányban?
Mert hiába minden ha megmérgezi az innovációt a folyamatos szervizzel hadakozás.
Az 5,9" szerintem is nagy. A lélektani határ nálam is 5,5".Kíváncsi leszek azért S4-nél lesz e bármilyen hardveres gond.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Szép darab lesz.
-
h4h01
senior tag
Ezt honnan szeded? Mert elvileg lesz hozzá kapacitív toll is....,amúgy ezt a képet, rajzot én igencsak fenntartásokkal kezelném, valszeg hasonlóan fog kinézni mint a one, de szerintem ez még nem a végleges forma...Amúgy meg a Note 3 is 6 hüvelykes kijelzővel fog jönni, csak ott sz@r, taknyos, csúszós műanyagot kell tapogatni...
-
O N E
tag
Tetszik, de kár hogy nem lesz kapacitív tolla
-
batai15
félisten
galatab;-)
-
roli543
őstag
Azt nem tudom, hogy a 140mm es hosszúságot hogy akarják, mikor a One 137mm és 4,7-es a kijelzője... azokat a hagszórókat tehetik a hátlapra is, és akkor kisebb lenne a telefon is maga...
-
BenHans
addikt
válasz
Dr.Anonymus #18 üzenetére
-
Ed3r_X_
nagyúr
Örvendetes, hogy a forma megmarad, sok embernek bejön, többek között nekem is. Lesz még itt a HTC konkurense a többi gyártónak, szerintem.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
-
AS
félisten
válasz
Ok értem
-
AS
félisten
Hm tényleg, Htc nagyon probálja a Samsung stratégiáját követni
-
kéne még rá egy nyél, hogy kényelmesen meg lehessen fogni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
dreamdancer #7 üzenetére
Ja ja.
Mindenesetre ütni fog. Szerintem ez a közeljövő egyik legjobb minőségű óriásmobilja.
Az áráról most inkább ne találgassunk. Ne rontsuk el ezt a szép pillanatot. -
SepTox
tag
Az a 140mm magasság kicsit keves szerintem! Note 2 is 151mm magas!
-
prolad
addikt
Várható volt,hogy így néz majd ki,jó magas készülék lesz.
-
Annak sok jelentőség nincs. Azt nem akarod elérni kézzel, nincs ott semmi, így a használhatóságot nem befolyásolja.
(#10) Roxbury
Ha a Samu továbbra is ragasszkodni fog az "újabb típus egyre nagyobb" elvhez a Note sorozatban is, akkor én a mostanit tartom meg, nem veszek újat, se Note-ot, se S-t. -
Ádám16
addikt
Alul azért a sok hely eltüntetéséért cserébe szerintem sokan elfogadnák az alsó hangszóró "hiányát".
(#9) schawo: A készülék jóval kisebb lenne a sáv elhagyásával, így azért csak befolyásolja.
-
dreamdancer
őstag
Ez nagy? Ugyan már, ez az egyik legkisebb tablet, amit láttam...
-
HawerKing
őstag
válasz
Jonathan92 #5 üzenetére
Alul nagyon nagy hely tatong....
-
h3lios
addikt
Amúgy sem kis telefon ?? lesz és erre még a hatalmas keret is rátesz egy lapáttal. Ezzel már nem lesz kényelmes járkálni. Arról nem is beszélve hogy a fémnek köszönhetően brutálisan nehéz lesz.
-
gancsos
csendes tag
ez igen nagy lesz ezzel a batár nagy kerettel!
-
5,9"? Ők is benyelték a bátorságpirulát. A Note2-m 5,5 collja még pont jó, de nagyobb már Note-ból sem kéne.
-
Jonathan92
tag
Note3 konkurens
Remélem az aksit is ehez mérten tervezik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest