- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bencom ™
őstag
ma épp valami ilyesmire fogok menni, és tudom, hogy gázos, hogy nem találkoztam még vele, pont a találka előtt kavarodott be az egész ennyire
EQMontoya: az iwiw nem zavar, inkább bekavart, hogy onnan nem szedett le, sőt semmit nem változtatott meg, szóval mi van, ha nem is vert át vagy nem is tudom? szóval utána akarok járni a dolognak és egyszer, s mindenkorra lezárni ezt a témát... ma vagy valamikor a közeljövőben fogok újabb infókat kapni róla...
Montesz: tudom, hogy nem lehet így ismerkedni, meg hasonlók, de ez így alakult. Az előzményben írtam ,hogy véletlenül vettem fel, szóval azt sem mondhatjátok, hogy MSN-en akartam csajozni... csak így alakult... sajnos
Dabadab: hehhe, én is ezt terveztem még... de most már vagy megszivatom, vagy leszopatom magam vele... vagy egyik vagy másik... bántani annak ellenére se akarom, amit csinált, de ha megérdemli, emg fogja kapni a magáét... ha meg kiderül, hogy valami gebasz volt a dologban és nem ő a hibás... akkor jön a szopás XD
Wolverine: mondom, nem zavar, nem ez a baj... csak ez a bizonytalanság... mi van ha mégis akart valamit? monodm, ennek most már utánajárok egyszer és mindenkorra...
Vamp: neked meg igazad van, pont ezért akarok az egésznek utánajárni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest