Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper #12 üzenetére
Érdekes, az iPad olyat kapott...
Ezt én sem értem igazán, hogy miért kell szarrá polírozott hátlapot gyártani egy telefonnak/zenelejátszónak/sajtreszelőnek/használati tárgynak.
Egy kupánál megértem, szépen csillog, na de ez egy mindennapos használati eszköz, így nem elég hogy az összes kosz és ujjlenyomat meglátszik rajta, még nagyon gyorsan rondává is válhat.Persze, ha megveszed hozzá $25-ért az Apple tokot, és úgy nem karcolódik.
Amúgy ez vonatkozik a zongoralakk feket gagyiműanyaghátú Samsung/Acer/LG/bánjanyavaja termékekre is...
-
Ellensége vagyok a fizikális gombok elhagyásának. Amíg van egy fizikai nyomáspontja egy gombnak, sokkal nehezebb "véletlenül" rátapicskolni.
Ahogy joey20 is mondja, van hogy én is a telefon közepén pihentetem az ujjam, marha zavaró lenne, ha ez a trend folytatódna.
Egy komoly ellenérv lehet a fizikai billentyűk ellen - mégpedig a koszolódási lehetőség a hézagnál/kopási lehetőség -, nem is értem, hogy miért erőlteti mindenki a kapacitív megoldásokat....
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest