Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Parallaxis
üzenetére
Pontosan ugyan ezt csinálja a Share gomb Androidban, erre való copy/paste gomb, az hogy más a felirat a gombon és talán valamivel intelligensebb, mivel megmondja mi tudja kezelni a "kivágott" file-t, de ettől még tök ugyanazt csinálja. Amit te mondasz az valamivel korlátozottabb, mert nem miden app tudja fogadni a file elérési utat, pl. FB-be már nem tudod beilleszteni, mert nem tud vele mit kezdeni, de egy share-rel(intelligens vágólap) tudja, hogy egy videót kap és megfelelően kezeli tudja, tehát elindítja a feltöltést. stb. Az megeshet, hogy egy app ahol kellene nem kezeli a Share API-t, ez valóban hiba, de mostanában én nem futottam bele ilyenbe.
Berögződésből én is erőltettem egy ideig a vágólapra másolgatást, csak hát sokkal macerásabb, mint a share, nem véletlen veszi át most iOS és vette át MS is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest