Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
Kar vitatkozni. A wayteq kinai verziot arul globalkent reklamozva. SEMMIFELE megallapodasa sincs a GLOBAL verzio ertekesitesere, mintahogyan senkinek sincs. HIVATALOS GLOBAL VERZIOT csak es kizarolag a meghivasos rendszeren keresztul tudsz beszerezni. Pont. Nincs vita. Ezek tenyek. Lehet kapalozni de nincs ertelme. Ha nem hiszed jarj utana de lerlek rendesen es ne dolj be mindenfele kamu okdalaknak 'viszonteladoknak'. No offence.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
griiischdoov
tag
hogy lehet ennyire kamuszagú cikket leközölni?
egyszervolt holnemvolt, volt egyszer egy olyan rossz bőgős, hogy azt már a többi is észrevette...
-
NeRo28
aktív tag
Fake!A képen is látszik h a két "telefon"-ból a hátsó csak nagyított mása az elsőnek...
-
s4tch
veterán
Egy kínai supportos sokszor azt sem tudja, elérhető-e adott lokalizáció a telefonban.
Tény, hogy nem tette közzé a Wayteq a megállapodás részleteit, de azért én annyira nem vagyok rosszhiszemű, hogy azt feltételezném, hazudnak arról, hogy megállapodtak a gyártóval. Ilyen alapon azt is meg lehet kérdőjelezni, a Oneplus valóban állná-e a postaköltséget a külföldi garizásnál, és egyáltalán visszakapnád-e a telefonod. Az itthoni garinál legalább jogvita esetén fordulhatsz a fogyasztóvédelemhez, hazai szervekhez, míg a kínainál... Érted.
A kínai gari egyetlen előnye, hogy két évig bizonytalan.
-
virkir
veterán
Maradjunk annyiban, hogy amíg a cég kizárólag a kínai belpiacos telefont forgalmazza, finoman fogalmazva bennem kétségek merülnek fel a "hivatalosságról".
Még múltkorról kaptam ezt a választ a supporttól.Alice (OnePlus)
Nov 10 12:01
Hi Attila,
The only official way to get a Global OnePlus One right now is through oneplus.net with an invite. We do not endorse or support purchases from 3rd party sellers and our warranty only covers phones purchased from oneplus.net.Ja ennyi erővel mobileman is kijelenthetné, hogy Ő hivatalos xiaomi meg oneplus díler.
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
s4tch
veterán
válasz Matada2.3 #34 üzenetére
Mi az a gyári gari? Mivel jobb, mint az itthoni szervizben, hivatalos együttműködés alapján végzett munka?
-
Ez még nem lehet az.. még messze van.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Flind
senior tag
Akkor viszont lesz mini / compact verzió is, legalábbis ugye azt mondták, hogy a kisebb telefonokat kedvelőkre is gondolni fognak. A kép is erre utal.
-
hue2000
tag
Az árral nekem nincs nagy gondom 138k korrrekt snapi 805-ért
Az élet mindig drága
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Inkább Oppo, ja ez is az lényegében.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
csordas11
aktív tag
Mennnyi?
-
big-J
őstag
Ez száz szálalék kamu így, miért adnának ki egy új telefont, csak hogy kemény 200mhz-el több legyen a procija, az nem sony Z sorozat.
Amúgy meg nagyon lelanyhult a piac, amióta másfél éve kijött a s800-as, egyik telefon se gyorsabb, tartósabb, szebb kijelzőjű.
Az ár is kamu, az előző 300 volt, ez hogy lenne 550+? Kétszer annyi ugyanazért csak 200mhz-ért magasabban?? :: Még jó hogy így is lehet őket oc-zni 2.9-ig.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
Kár hogy a forint is ilyen gyenge. Nagyon felment a dollár ára, vagy inkább mondjuk úgy hogy nagyon lement a forint értéke...
Maxi
-
hemaka
nagyúr
Ennek a megjelenése még odébb van, sok minden változhat addig, az ár meg biztosan.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Lecs@
addikt
Szerkesztve
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Tidzsimon
őstag
Az oldal álltal említett ár nem feltétlenül egyezik a one plus árával.
A kép alapján lesz mini meg tablet is? Mert erről nincs a cikkben semmi.A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Maxentius
addikt
A szoftveres részre is kíváncsi lennék, most hogy a CM-csapat már nem dolgozik velük.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Matada2.3
veterán
Nem értem minek adják föl a jóárazás politikájukat...
Finn the human
-
törölt tag
Olyan messze van mgé ez... Amúgy szerintem inkább Snapdragon 810-et fog az kapni, jövőre a 805 már nem lesz annyira menő.
De inkább egy 5"-os telefont dobjanak ki SD 410-zel, meg Amoled kijelzővel, és hasonlóan nagy akksival, annak tudnék örülni nagyon.
-
Lecs@
addikt
Ez még nagyon odébb van. És picit szűk infó
[ Szerkesztve ]
512 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest