- [Re:] Új TWS fülhallgatót is bemutat a Nothing
- [Re:] Idén már 180W lesz a maximális töltésteljesítmény
- [Re:] Cycplus M2 GPS biciklis fedélzeti számítógép
- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- [Re:] Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- [Re:] OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- [Re:] Ilyen lesz a One UI Watch 4.5
- [Re:] Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- [Re:] OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Mindig is érdekelt az okostelefonok gyártása, sajnálom, hogy az Apple pl akkora nagy titkot csinál belőle. Szivesen megnézném, hogy hogyan készül az iPhone, vagy bármelyik telefon. A Honor6-osom is szépen össze van rakva, csak szegényke már szofveresen makkant meg
Scully: ...és úgy éreztem, mindenki engem üldöz. Mulder: Most legalább tudod, én hogy érzem magam általában.
-
ro3000
tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy Samsung, Iphone szintű telefonra, amely több milliós tételben készül, hogy kerül rá az operációs rendszer. Biztos nem kis sárga emberkék dugdosgatják egyesével a csatlakozót a telefonba.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Virtuális gyárbejárást szervezett a Honor, fókuszban a kutatás-fejlesztés és a tesztelés.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- [Re:] Az akkumulátorba törhet bele az elektromos autót gyártók és az autóipar bicskája
- Sorozatok
- Tenisz topic
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- BMW topik
- [Re:] Elhiszik az emberek, hogy a mesterséges intelligencia egy élő, érző lény
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-R3845
- iPhone 11 64GB Black kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-L3455
- iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray kártyafüggetlen hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-R3862
- Evga Rtx 3060ti 8gb ddr6 FTW3 ultra garancia 22.01.26.-tól 3év
- Samsung Galaxy Tab A7 Gray 10.4" Wifi+Cellular 32GB szép állapotú-1 hónap garancia, számla-R3364
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Ernst & Young Tanácsadó Kft.
Város: Budapest