Így készül a Magic4 Pro

Virtuális gyárbejárást szervezett a Honor, fókuszban a kutatás-fejlesztés és a tesztelés.

Teljesen véletlenül jött ki egy időben saját Magic4 Pro tesztünk és a Honor színfalak mögé kukkantó kedvcsinálója, abban mindenesetre egyetértünk a gyártóval, hogy az IP68 alapon por- és vízálló külső kivitelére az utolsó komponensig extra figyelmet fordítottak, beleértve a két hagyományos multimédiás hangszóróra és a beszélgetésre szánt, piezoelektromos hangleadóra.


[+]

2021 szeptembere óta működik a szabadon csak Honor Intelligens Gyártási Iparparknak fordítható létesítmény Sencsenben, ahol a kutatás-fejlesztés, a minőségkontroll és az összeszerelés is folyik, és ebből az előremutató technológiákra a teljes munkaállomány 20%-át fordítják.


[+]

Arról például, hogy a csontelvezetéses képernyő-hangszóró csak a tulajdonos számára legyen hallható, százféle technológiai megoldást kellett alkalmazni, és a piezoelektromos kerámiakomponenseket 0,01 mm tűréshatáron belül kellett a kijelzőbe építeni. A Honor a többelemes képfeldolgozást és fúziós hibrid nagyítást kínáló kamerák, illetve a 6,81"-es, 10 bites és 120 Hz-es LTPO OLED panel kalibrációjára is kiemelkedő figyelmet fordított.


[+]

A Magic4 Pro az Iparpark laboratóriumaiban összesen kétszázféle megbízhatósági tesztet teljesített sikeresen, a készülék megfelelő árnyékolásával pedig a kibocsátott SAR értékek a szigorú ipari határ alatt 56%-kal álltak meg. A Honor létesítményében a gyártósorok 75%-a teljesen automatizált és a berendezések 40%-át házon belül fejlesztették.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés