- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Ha végre mindenkinek megjött a 10, akkor pedig azt olvashatjuk majd, hogy „hogyan lehetne visszarakni a 9-et”...
-
Dwatti
addikt
válasz kosmoo81 #6949 üzenetére
A dolgát tette megvédte a kijelzőt Én is ejtettem már le többször is térköre és betonra is de nem jött le az üveg. 1 kisebb karc keletkezett rajta de nem tört el és a kijelzőt jól védi. Teljes felületen tapadna akkor biztos jobb lenne, de általánosságban megfelelő és 2 nap alatt beszerezhető meg most jó áron is van , nilkin meg elég drága és elég lassan jön Kínából.
[ Szerkesztve ]
-
reznovr
csendes újonc
valaki próbálta a call of duty mobile-t playstation4 controllerrel? 10es androidnal is ugyan úgy rossz a gombkiosztás mint 9 alatt pedig azt mondták a 10 majd tutira támogatja a ds4-et. A bal analog tökéletes és néhány gomb is a helyén van de pl. forogni a jobb karral sehogy sem lehet.
-
Abel
tag
Valaki próbálta már, a gyári hívásrögzítés működik emui 10-en?
-
Abel
tag
válasz csolaca68 #6957 üzenetére
Köszi a segítséget, valóban csak kettőszáznyolcvanöt hozzászólást kellett visszaolvasnom a válaszhoz, ami ezek szerint "nem", talán egyszerűbb lett volna ezt az egy szót leírni
Úgy esetleg nem próbálta valaki, hogy 9.1-en felrakta a gyári apk-t és utána frissített 10-re? Valaki azt írta az XDA-n hogy úgy megy, de jó lenne egy megerősítés (vagy cáfolat). -
ferrari0819
tag
Sajnos még mindig produkálja a telefon az újraindítást úgy, hogy a 10-es rendszer telepítése után csináltam egy Hard Resetet. Most egy fél órán belül egyszer újraindult és egyszer ki is kikapcsolt csak úgy magától.
Szóval szerintem ez tuti a telefon hibája lehet alaplap... -
subset
senior tag
válasz ferrari0819 #6960 üzenetére
....és a hard reset után mit csináltál ? Visszaállítottad backupból ?
Mert akkor ki kellene próbálnod, hogy hard reset és nem töltesz vissza egyenlőre semmit, csak felteszed max. azokat az appokat amik feltétlenül szükségesek és megnézed úgy mi lesz.....Használj Te is szabad szoftvert !
-
rvp20
csendes tag
válasz ferrari0819 #6960 üzenetére
Szerviz
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
Azt meg lehet oldani, hogy amikor lehúzom az értesítési sávot, majd még egyszer(hogy az összes kapcsoló ott legyen), akkor ne váltson kiosztást??
Alapban 5 van egymás mellett, lehúzva 4... -
subset
senior tag
Nem kell downgrade, csak fr és használd úgy ahogy van, ne tölts vissza backupot, ha lehet ne telepíts semmit....
Remélem így jó lesz.....ha pár napig nincs reboot, kikapcs semmi rendellenesség, akkor próbáld meg belakni újra...
Ha így minden nélkül is rebbot, kikapcs akkor tényleg szerviz[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
ferrari0819
tag
Igen, biztonsági mentésből raktam vissza mindent! És ha rá szánom magam megint, akkor a programokon és beállításokon kívül ha vissza rakom a dolgokat az jó vagy mit ajánlasz mit ne rakjak vissza biztonsági frissítésből?
Gondolok ilyen hogy névjegyzék, üzenetek, jelszavak vissza mehet ugye? -
Samanbacsii
őstag
válasz ferrari0819 #6968 üzenetére
Szerintem csak SMS, híváslista. Telefonkönyv lejön Googleról. (Most néztem még a témák nagy része sincs 10-re felkeszitve). A többit appot ha akarsz próbálkozni egyesével mentésből, de mást, készülék beállítást, app. mentést nem tennék vissza.
[ Szerkesztve ]
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Freeeak
csendes tag
Most veszem csak észre, hogy a legújabb verzió végre biztosan normálisan mutatja a messenger értesítéseket. Eddig folyamatosan értesítést mutatott az AOD, akkor is, ha semmi nem történt, de a chat fejek nyitva voltak. Ez végre megjavult.
-
lukoz
aktív tag
De a fekete gmail-t ugye vissza lehet majd állítani fehérre, amilyen volt?
-
pepetech
őstag
Kicsit kezd izgatni a téma. Van egy 8/256-os modellem. Frissítést napi szinten nézem semmi. Hicare programba belépve nem történik semmi már átlapoztam mindent. Nem tudom ti hogy frissítettétek a telefont 😊
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
OTG-vel frissítenék, de nem sikerül. Fájlok felmásolva usb-re, ntfs és fat32-vel is próbáltam, azt írja nincs bedugva usb. Fájlkezelő sem látja, hiába állítom át fájlok átvitelére, 1 mp múlva visszaugrik fordított töltésre... Mi a teendő ilyen esetben, mivel lehet gond?
F1
-
törölt tag
Sziasztok. Egy infót szeretnék kérni. Én most kinn vagyok németbe és jelezte hogy van 10 es frissítés. Lehet hülye kérdés. Ugyan azt a verziót töltöm le vagy várjak míg hazaerek magyarba? Van különbség? Tenyleg bocs ha durván hülyeséget kérdeztem.
-
szabeska
addikt
válasz Tav-Csoves #6980 üzenetére
Nem frissített sehol Viszont most már telepít, másik pendrive okés volt Most vettem a telefont, belakás előtt szerettem volna, ha már megvan a főverzió váltás
F1
-
rvp20
csendes tag
Ugyanaz
-
Zoshi85
aktív tag
válasz pepetech #6978 üzenetére
Hicare app. Gyors szolgáltatások. Frissítés. Ugyan azt dobja be mintha a beállításokbol frissitenel.. De ott feldobja. Nekem is így jelezte meg sok mindenki másnak. Ha nem akkor várni kell. Jönni fog.
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
törölt tag
Sziasztok valaki stabil 10-re tudott már frissíteni? A hicare még mindig a teszt verziót dobja be amit nem nagyon akarnék feltenni...
-
andor80
senior tag
-
gyurma888
aktív tag
válasz andor80 #6994 üzenetére
Már hogyne lenne, ne beszélj már marhaságokat Simán lehet 2 verzió között API szinten olyan módosítás, hogy a program fejlesztőjének frissítenie kell, hogy menjen az új Android verzión is. Android programozásban nem vagyok benne, de szerintem már kiadás előtt közzéteszik és frissíteni kell az alkalmazásod, így mire megjön a telóra már gond nélkül megy minden. Majd aki ebben jobban benne van, az pontosít, de hülyeségeket ne állítsunk.
-
andor80
senior tag
válasz gyurma888 #6995 üzenetére
Te nem tudsz olvasni és értelmezni rettentően égeted magad....Írd már le melyik cégnél vagy droid fejlesztő mert akkor ott biztos nem végeztetek munkát nehogy te "dolgozz "rajta...
Mégegyszer..
Teljesen mindegy az api vagy az android verzió.
Ha egy alkalmazást frissítenek és hiba kerül bele akkor nem mindegy ,hogy 6.0 ,9.0 vagy 11.0 az android verzió!
NEM FOG JÓL MŰKÖDNI!
Lehet nem frissítí a faszi androidot mert fél aztán holnap a 9.1 alatti appfrissítést cseszik el.
Manapság már minden komoly appfejlesztő fél éve kiadta a beta teszteket megy minden rendben.A kokler évek óta magáhagyott appokat meg engedjük már el..
Legközelebb szakmaibb és kevésbé személyeskedő hszt próbálj írni.[ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
pepetech
őstag
válasz andor80 #6989 üzenetére
Már zoshi85 leírta normálisan mert én pl hicare-n belül csak maga a hicare frissítését találtam és ez volt fél infó nekem hogy mindenki csak hicare. Ám én PC segítségével szoktam ellenőrizni de eddig sehogy semmi, ami picit bosszant az az hogy régebbi illetve gyengébb modellek hamarabb megkapják ez így nem értelmes számomra 😁
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Ercsé
újonc
Üdvözlök mindenkit.
Egy hete van még a telefon, nagyon szeretem, de a Waze valamiért rendetlenkedik rajta.
A két alap magyar hang szaggatva beszél, az új utca éves jó.
Frissült a telefon 10-re, azóta még romlott a helyzet még jobban szaggat a hang, hiába állítom be, hogy a telefon hangszóróján szóljon, ha hívnak, akkor a kihangosító ám szól. A kép sem vált vissza automatikusan a wazera pl amikor hívnak.
Van valakinek ilyen tapasztalata, esetleg megoldási javaslata?
Újraindítás, Waze újra telepítést próbáltam.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest