- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Ladybird66 #4950 üzenetére
[link]
Itt -
TedMosby26
újonc
válasz VadMagyaros #4946 üzenetére
Érdekelne, honnan rendelted!?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz TedMosby26 #4952 üzenetére
Még mindig itt [link]
-
TedMosby26
újonc
válasz Tav-Csoves #4953 üzenetére
Bocsi, nem láttam az előző válaszod 👐
-
mjani1172
addikt
Aki használja a CamScanner-t az törölje le vírusos. Nekem már háromszor levette az ESET,(hónapokkal ezelőtt is) de mindannyiszor visszaraktam, azt hittem vaklárma.
De nem. -
Silenzio
addikt
válasz sfdrakex #4949 üzenetére
6800 mAh, látszik a fotón. iPhone 6-hoz volt ilyenem, mondjuk az a lehető legbénábban volt megoldva, a segge volt vastag. Mindig automatikusan töltött, mint a Budsomat a tok, szóval hasznos, de okosabban is megoldható kütyü volt. Egy powerbank értelmesebb szvsz, csak akkor ad naftát, ha én akarom, nagyobb kapacitású is lehet, zsebnek meg már ez is húzós és ormótlan.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
VadMagyaros
csendes tag
válasz TedMosby26 #4952 üzenetére
www.wish.com/share/1849flzoqj
Én itt vettem. -
Ixion77
addikt
válasz VadMagyaros #4958 üzenetére
Közeljövőben
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
tibcsi0407
félisten
válasz VadMagyaros #4959 üzenetére
A Wish-ről mondjuk én már a kapacitását sem hinném el.
utdetailing.hu
-
VadMagyaros
csendes tag
válasz tibcsi0407 #4961 üzenetére
Ebay Aliexpres ugyan ezt kapod meg, kapacitása az se baj ha nem tud ennyit arukereso egy hasonló dupláját kérik el árába de amint írtam nem ezt használnám mint tok hanem kiránduláshoz pl és állványt használnák vele
-
tibcsi0407
félisten
válasz VadMagyaros #4962 üzenetére
Hát ott is átb*sznak.
Akkuból sosem vennék nem márkásat. De ez én vagyok.utdetailing.hu
-
mjani1172
addikt
válasz tibcsi0407 #4963 üzenetére
Öregszel
-
yodee_
őstag
Jó dolognak látszik ez az "akku-kabát", de a 290000 forintos telefonom sosem tölteném vele... Lehet csak az én vélemyénem.
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Véleményeteket szeretném kérni. Mate 20 pro vagy P30 pro között vacilálok. A használt piaci árak nézegettem, ~120ezer és ~190ezer ft.. Van 70ezer ft különbség a két telefon között tudásban és bármi másban?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Aryon87
félisten
válasz Ferenczi Áko #4966 üzenetére
Van. Legfokeppen a kameraban mutatkozik meg inkabb
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
F-ECT$
titán
válasz Ferenczi Áko #4966 üzenetére
Ugyanannyi ideig használt készülékek között van 70e Ft, vagy a Mate 20 Pro öregebb? Fotóban valóban jobb a P30 Pro, de a chipset ugyanaz bennük. Kijelző felbontás kisebb a P30 Pro-ban, és csak mono hangszórója van.
Dive ever, work never.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Ilyen értesítő led van a telohoz [link]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Tav-Csoves #4971 üzenetére
Ez elvileg működik: [link]
Letesztelem már.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
ffodi
veterán
válasz tibcsi0407 #4972 üzenetére
Ez gyakorlatilag is működik.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Silenzio
addikt
Izévammá. Itt van pár felvétel.
Ezt most rögzítettem OpenCamerával. 4K, 30 fps, egyáltalán nincs frame drop szerencsére, a minőség szerintem elég jó, a stabilizálás meg még annál is jobb. A program ingyenes.
Ez meg a Note 9 vs. P30 Pro képességeit taglaló könyvtár. Az eredmény olyan "átlagos", hol a Note 9 győz, hol a P30 Pro. Felhívnám a figyelmetek arra, hogy a Filmic Pro milyen borzalmas minőségben rögzít a Huawei-jel. Néha "bekattan", csak a telefon újraindítása javít a minőségen. Ilyet még nem pipáltam. Totál megbízhatatlan ezzel a készülékkel.
Bocs a béna kontrolltémáért (növény és lámpa a sarokban), de a tesóm nem gyakran fogad vendéget, nyilván nem állhattam neki bohóckodni valami DxOmarkot kenterbe verő kontrollált környezettel. A főleg a Note-ot érintő fókuszproblémákat nem értem, autofocuson volt.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
lukoz
aktív tag
A telóval felvett videókba nem lehet valahogy belenagyítani?
-
tobias88888
őstag
válasz tibcsi0407 #4972 üzenetére
Ez mindig ugyan ott világit? Mert ha igen, akkor 1 év múlva lesz egy kis lyuk alakú elváltozás képernyőn
Plusz nem alap beépitett cucc, szóval akár iszonyatosan is fogyaszthatja az aksit. Azzal kapcsolatban van tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz tobias88888 #4977 üzenetére
Nem, mindig "odébb megy" egy adott sávon belül.
Fogyasztás nem vészes, főleg mert ha le van takarva a közelségérzékelő (tehát pl. zsebben van) akkor nem aktiválja magát.
Egyetlen negatívum számomra: ha értesítés van nem lehet egyből feloldani ujjlenyomattal, mert rátesz egy réteget a záróképernyőre.
Aryon87:
Egy overlay-t tesz a záróképernyőre, vagyis az AOD helyett lesz, bár a kettőt egyszerre nem próbáltam, mert nem szeretem az AOD-t.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Aryon87
félisten
-
bébi67
aktív tag
Kis segítség kellene.
NotifyBuddy nem jelzi a nem fogadott hívásokat. Minden mást igen. Mit kell beállítani, hogy működjön? -
Ixion77
addikt
Ma kaptam egy új frissítést. Nem is akármilyet! Azt sem tudtam eddig hogy ilyen update létezhet egyáltalán. Ugyanis nem a telefonhoz jött, hanem a mellékelt fülhallgatóhoz! Amikor csatlakoztattam a telefonra, akkor rögtön megjelent az üzenet hogy van frissítés. Elfogadtam, megtörtént az update. Aztán megjelent újra az üzenet. Újra elfogadtam, újra frissített. Harmadszorra már nem jelent meg. Fogalmam sincs mi változott, mivel ezt a fülest csak hangoskönyvekhez használom. Úgy tűnik, ugyanúgy működik mint eddig.
-
Imre9211
tag
Üdv kolléga urak. A mai nap tapasztaltam(megfelelő körülmények között pipa, bitang jó videók meg képek) hogy váltakozó fényviszonyok mellett(pl egyik szobába sötétebb van stb) egy forintot nem ér a a P30 Pro kamerája sem.
Zoomolásnál meg aztán igazi pixelháború. Botrányosan szar konkrétan ha váltakozó fényviszonyok mellett kameráz, neagyjisten zoomolgat is az ember.Ebbe ennyi fért bele.
Ezt leszámítva állandó fényviszonyok mellett továbbra is top a mobil szegmensben.
Viszont ennyi pénzért az ember már nem pixelháborút várna csak mert változó környezetben kameráz. Evvan..Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 16GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Ixion77
addikt
Na ugye. De nem Istennek kell köszönni. Nagytekintélyű doktor jogászaink védenek meg előrelátásukkal a rád leselkedő veszedelemtől. Jobban tudják az érdekeidet mint Te, pénztárcával szavazó átlagember Megregulázzák a csúnya gonosz gyártókat. Reméljük a sors megadja nekik amit érdemelnek mindezért az áldozatos munkáért
(#4988) Imre9211: Ha te mondod... Legközelebb néhány példát mellékelhetnél az ítélethez.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
-
Silenzio
addikt
válasz Imre9211 #4988 üzenetére
Ezt kifejthetnéd bővebben. Például hogy a fotózással van bajod, vagy a videózással. A váltakozó fényviszonyok nem tudom, hogy hathatnak egy fotóra pl. Gondolom, csak akkor, ha sorozatfelvételt lősz. Videónál evidens, hogy folyamatosan változni fog az expó és a fehéregyensúly, ha nem lockolod. Amit pluszban észrevettem, az az, hogy néha teljesen megváltoztatja a színeket akár egy másodperc alatt, ha úgy esik rá a fény. De fotózásnál nem tudom értelmezni az általad leírtakat.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Aryon87
félisten
válasz Imre9211 #4988 üzenetére
A zoom pixelháborúja azért van, mert rossz fényviszonyoknál nem mindig tudja értelmezni a távolságot, így van mikor a digitális zoom a domináns az optikaival szemben. Én is belefutottam ebbe már többször. Videóban még picit gyengébb a többihez képest, a Mate30pro fog ezen javítani.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Vexille
tag
Valaki használja a youtube vanced-et? sikerült mellé az applikációt belőni hogy be lehessen jelentkezni? S ha igen, hogyan? Nálam nem igazán akar működni (root nélkül)
[ Szerkesztve ]
Szilvásbukta, mert azt szeretem!
-
Aryon87
félisten
válasz Vexille #4996 üzenetére
kell neki egy kiegészítő, az OgYoutube Vanced vagy MicroG (már nem emlékszem rá pontosan) ami a sima Vancednél van a linkeknél ahonnan letöltötted. Utána már engedi a bejelentkezést.
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
Meg kell tanulni felrakni az UV-löttyöst.
Eddig talán 3-4-et roppantottam meg (sajnos havonta egyszer meg szokott csipkéződni, pedig nagyon vigyázok rá), ötösével szoktam venni, szóval van tartalék. Most is.
A lehető legjobb azonban a Nillkin 3D DS+ MAX, sajnos az ára is olyan. De van hozzá felrakósablon, szinte lehetetlen rosszul felrakni.
-
bébi67
aktív tag
bébi67
tag
Kis segítség kellene.
NotifyBuddy nem jelzi a nem fogadott hívásokat. Minden mást igen. Mit kell beállítani, hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs