- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
-
Silenzio
addikt
válasz tibcsi0407 #4800 üzenetére
Végülis megszorongatta, 6.6%-kal bírta csak tovább a P30 Pro. Úgy győztest nem avatnak, ebben biztos voltam. Az iPhone XR-t berakhatták volna, nagyon durva, mit bír. 10%-on volt, mikor elmentem koncertre, amit végigkameráztam 4K-ban, majd mire hazaértem, még volt benne 2%.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Ixion77
addikt
válasz tibcsi0407 #4800 üzenetére
Lényegesen nagyobb a kijelzője.
Nem néztem végig a videót csak belekattingattam, de az feltűnt hogy a Note10+ jobban állt, aztán hirtelen jelentősen visszaesett. Később ez megismétlődött. Meg lehetne nézni hogy mit futtatott akkor épp, és abból levonni a következtetést, de ennyire nem érdekel. A nagyobb kijelzőn kívül a chipset eltérő képességei is lényegesek lehetnek (pl. egyik hw-esen konvertál valamit amit a másik nem).
Érdekes lenne megnézni ugyanezt egy év használat után. A Samsung büszkén hirdeti pár éve hogy az ő top akkujainak kapacitása alig csökken idővel, de és úgy vagyok vele hogy hiszem ha látom."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
tibcsi0407
félisten
-
mati12
senior tag
válasz tibcsi0407 #4805 üzenetére
Vagy még olyan se..! (Note 7 széria.)
-
Silenzio
addikt
Megjött a 193-as frissítés, és mit látok benne? Gentle Monster? A Huawei okosszemüveget készített a luxus szemüvegmárkával? Ez nekem tökúj infó volt. Vajon mit tudhat? Kicsit rágugliztam, kb. 500 euró lesz a legolcsóbb modell. Vajon lesz belőle dioptriás? Félek a kontaktlencsétől.
-
mati12
senior tag
válasz Silenzio #4807 üzenetére
Hát én is kiváncsi lennék rá. A P30 pronak sajnos nincs olyan magas felbontása és ppi száma,hogy élvezhető legyen az ilyen jellegű szemüvegben a tartalom minősége. A Samsungnak sem jött be ez a dolog,úgy rémlik,hogy a 10-es szériájuk már nem is támogatja a saját fejlesztésü szemüvegük használatát.
[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
Nektek sikerül valamivel mérni a töltés V/A-t?
Nekem van egy ilyen kis gagyi usb voltmérő, de hiába írja ki a telefon, hogy szuper töltés, a 9V/2A érték nem az. És sokkal lasabban is tölt, mint a voltmérő közbeiktatása nélkül.
Szerintem a töltő nem bír áttolni 5A-t rajta..Esetleg van valakinek itt ilyennel vagy ilyennel tapasztalata, mér szupertöltést?
-
Ixion77
addikt
válasz Sumptuous #4812 üzenetére
Valószínűleg a mérő nem képes nagyobb áramerősséget mérni. Maga a telefon a gyári töltővel és jó kábellel tölt 7.5-8A között az AccuBattery szerint. Meg a tapasztalt töltődési sebesség szerint is. Fel is melegszik az akku 45 fok fölé (ami egyébként már jelentősen csökkenti annak élettartamát).
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Ki, milyen tokot, illetve kijelzővédőt használ a telefonhoz?típus)
köszönöm.
-
törölt tag
-
Sumptuous
senior tag
válasz Ixion77 #4814 üzenetére
Nem bízok abban a AccuBatteryben. Nekem is megvan (a fizetős része is) és olyan fals értékeket mutat, hogy hihetetlen. Pl.: [kép]
Egyébként akkor is falst mutatott, amikor a mérővel mértem. Maga a mérő egyébként viszonylag pontos, mert mint írtam a 9V/2A érezhetően/hihetően lassabb, mint a mérő nélküli töltés.(5A- töltöttségtől függően)
Sőt más telefonon, ahol működik az ampere app, ugyanakkora áramerősséget mér, mint amit az app. Abban igazad van, hogy nem megy fel 5A-ig, de valószínűleg kompatibilitási probléma, mintsem mérési hiba.
@tibcsi0407: Köszi a linket, ha lesz időm átolvasom. ;)
-
tibcsi0407
félisten
válasz Sumptuous #4818 üzenetére
Elvileg a kábel csatlakozásánál dönti el a telefon, hogy gyors, vagy nem gyors töltést használ.
Ezt ugye onnan tudja, hogy a Huawei töltőkábele speciális. Tehát ha a mérőt dugod a telefonra, akkor jó eséllyel be sem kapcsol a gyorstöltés. Én erre tudok gondolni.utdetailing.hu
-
Sumptuous
senior tag
válasz tibcsi0407 #4819 üzenetére
Nekem pont ez benne a meglepő, hogy bekapcsol a szuper töltés és az aktuális % +2 jegyű tört százálékos érték is számol gyorsan felfelé. Ezekszerint ez csak egy animáció, nem egy valós %-os érték.
Eddig én is így gondoltam, ahogyan te, míg nem láttam ezt.
Nekem ilyen fólia és ilyen tok van a telefonon..Szeretik egymást.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz Jumbozorz #4815 üzenetére
Ilyen tok, no fólia, no fear.
aureel:
Valószínű maga beiktatott mérő korlátozza le, azért sem tud úgy tölteni, ahogy kellene. Amiket linkeltél jobbnak tűnnek, bár én egyedül ennél a típusnál látom, hogy támogatja a Huawei 40W QC-t.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Aryon87
félisten
válasz ferrari0819 #4829 üzenetére
Nekem is megjött. És kivételesen most nem én vagyok az első
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ferrari0819
tag
Ahogy nézem ez már kettőnk közt marad... 😂
-
F-ECT$
titán
Egyébként mit tud ez a Gentle Monster szemüveg?
Dive ever, work never.
-
Silenzio
addikt
Már egy nappal ezelőtt írtam, hogy lefrissült. Miért nem figyel rám senki? A Gentle Monstert is említettem volt már tegnap reggel.
ÉN VOLTAM AZ ELSŐ, MUHAHAHAHA!
[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
Létezik olyan tok a telefonhoz, amiben van kamera "menet"? (Hirtelen nem jut eszembe mi ennek a pontos neve :D) Állványt szeretnék beletekerni, és a telefont belepattintani. Ezek az univerzálisak nem tetszenek.
-
Silenzio
addikt
válasz Sumptuous #4835 üzenetére
Szerintem nincs. Lencsegyártók szoktak gyártani olyan tokokat, amiken még lens mount is van, persze általában a saját lencséiket lehet csak rácsavarni, például a Moment gyárt iPhone-ra, Pixelre, Samsungra és Oneplusra is. Ami közös ezekben a telefonokban, az az, hogy rendkívül jól kezelik a mobil fotósok/videósok által elterjedt alkalmazásokat, amiben a P30 Pro kifejezetten szar. Szóval szerintem nem lesz hozzá ilyesmi.
Itt egy lista javasolt kiegészítőkhöz, ebben sincs ilyesmi. Nekem van egy Beastgrip Próm, ami komoly kütyü, azt eladom, ha gondolod, de súlyos ezreseket kell még rákölteni, hogy obit is tudj rátenni, ugyanis a jelenlegi tartóval nem kompatibilis a telefon. Persze tripod menet van rajta, de kissé húzós 170 dollárt költeni egy állványmenetért, nemde?
Én amúgy valószínűleg lecserélem a telefont egy Xiaomi MI9-re, és a kettő ára közti tetemes különbségből veszek egy TOF kameraadaptert erre a rigre. Közel sem tud annyit, mint a P30 Pro, de van 4K 60 fps, és szeretik az appok is, amiket használok. A P30 Pro számomra nem éri meg.(#4827) ffodi: egészségedre! 6 hete van meg a P30 Pro, baszki, és máris van a kijelzőjén egy majdnem fél centis mély karc, pedig kulcscsomót sem tettem még mellé soha.
[ Szerkesztve ]
-
asddsa
tag
válasz rolandrepasi #4833 üzenetére
O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag
-
F-ECT$
titán
Hol gyorsított videó felvételt készíteni a telefonnal? (Azaz normál felvétel, csak utána gyorsítja fel.) Vagy ehhez külső szerkesztő kell?
Dive ever, work never.
-
mati12
senior tag
Hát megnéztem ezeket a Gentle Monsteres videókat,de nem vágom miről van szó.Azt látom,hogy a Mátrixos fazonok kopogtatják a szemüveg szárát de,hogy miért arról fogalmam sincs.
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
Lefrissült nálam is, de nem találom a video szerkesztési bővülést.. ugyna úgy csak a videó hosszát tudom változtatni vágással galériából.
-
Silenzio
addikt
Összeköt az MI-vel, lehet kérdezősködni, útvonalat terveztetni (Mátrix-féle juttass ki innen megvan? Erre fordulj, arra fordulj, mint a GPS, csak menőbben.), meetingeket és egyéb teendőket leszervezni, teendők listáját bekérni, zenét hallgatni, mintha füles lenne (csontrezgetéses technológia), hívást felvenni, letenni, lebonyolítani. De AR funkciója biztosan nincs, tehát nem a Google Glass-vonalon lovagol. Nem hiszem, hogy nagyot fog futni, bár volt már egy-két okosszemüveg, amitől felrobbant a kickstarter...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz hodostamas #4845 üzenetére
Milyen videó szerkesztési bővülés? Előlapi kamera kap éjjeli módot.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Silenzio
addikt
válasz hodostamas #4845 üzenetére
Én sem találtam benne ilyesmit. Ez mondjuk eléggé meglep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest