Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• frizso

senior tag

válasz ®abstract® #1611 üzenetére

Látom még vannak akik aktívan használják ezt a remek tabletet, ezért megosztom, hogy pár hete mi lett az én gépemmel.
    Kb. 6 éve van meg a kicsike és volt idő amikor aktívabban használtam, de az elmúlt években jobbára kikapcsoltan pihent a fiókban, azonban kb. fél éve a kisfiam újra napi használatba vette. Tette is a dolgát (naponta 33w-os gyorstöltéssel), de egy szép délutáni napon a 93%-on doromboló akksi elkezdett púposodni és olyan nagyon feldagadt, hogy a kijelzőt lepattintotta a tablet vázáról. :Y A gép nem volt forró, inkább olyan kellemes kézmeleg volt, de az aksi az nagyon púpos lett. Amikor megláttam gyorsan kikaptam a gyerek kezéből, gyors kikapcs után le a műhelybe és már szedtem is szét. Ami igen egysezrű volt, hiszen a kijelzőnek már majdnem minden oldala elvált a tablet alsó részétől. Amikor szétszedtem a fura az volt, hogy maga az akku test nem is volt deformált, csak a külső borítása telt meg gázzal és az nyomta szét az egész tabletet. Kiszúrva a fekete külső gumiszerű borítást a gáz elment és az akksi púp nélkül maradt, de így már nem raktam vissza (pedig az akksi még mindig bírt 5-6 órát).
    Aksi ment a szelektív gyűjtőbe, és rendeletem egy újat bele. Azóta az új aksi megjött és eddig remekül működik, az ujjlenyomat olvasót leszámítva, mert az nem reagál semmire, sőt szoftveresen is eltűnt a beállítások közül. :F Lehet a kábelt nem jól rakram vissza, vagy megsérült, de hiányérzetem nincs miatta.

Új hozzászólás Aktív témák