Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Látom még vannak akik aktívan használják ezt a remek tabletet, ezért megosztom, hogy pár hete mi lett az én gépemmel.
Kb. 6 éve van meg a kicsike és volt idő amikor aktívabban használtam, de az elmúlt években jobbára kikapcsoltan pihent a fiókban, azonban kb. fél éve a kisfiam újra napi használatba vette. Tette is a dolgát (naponta 33w-os gyorstöltéssel), de egy szép délutáni napon a 93%-on doromboló akksi elkezdett púposodni és olyan nagyon feldagadt, hogy a kijelzőt lepattintotta a tablet vázáról.
A gép nem volt forró, inkább olyan kellemes kézmeleg volt, de az aksi az nagyon púpos lett. Amikor megláttam gyorsan kikaptam a gyerek kezéből, gyors kikapcs után le a műhelybe és már szedtem is szét. Ami igen egysezrű volt, hiszen a kijelzőnek már majdnem minden oldala elvált a tablet alsó részétől. Amikor szétszedtem a fura az volt, hogy maga az akku test nem is volt deformált, csak a külső borítása telt meg gázzal és az nyomta szét az egész tabletet. Kiszúrva a fekete külső gumiszerű borítást a gáz elment és az akksi púp nélkül maradt, de így már nem raktam vissza (pedig az akksi még mindig bírt 5-6 órát).
Aksi ment a szelektív gyűjtőbe, és rendeletem egy újat bele. Azóta az új aksi megjött és eddig remekül működik, az ujjlenyomat olvasót leszámítva, mert az nem reagál semmire, sőt szoftveresen is eltűnt a beállítások közül.
Lehet a kábelt nem jól rakram vissza, vagy megsérült, de hiányérzetem nincs miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A gép nem volt forró, inkább olyan kellemes kézmeleg volt, de az aksi az nagyon púpos lett. Amikor megláttam gyorsan kikaptam a gyerek kezéből, gyors kikapcs után le a műhelybe és már szedtem is szét. Ami igen egysezrű volt, hiszen a kijelzőnek már majdnem minden oldala elvált a tablet alsó részétől. Amikor szétszedtem a fura az volt, hogy maga az akku test nem is volt deformált, csak a külső borítása telt meg gázzal és az nyomta szét az egész tabletet. Kiszúrva a fekete külső gumiszerű borítást a gáz elment és az akksi púp nélkül maradt, de így már nem raktam vissza (pedig az akksi még mindig bírt 5-6 órát).
Lehet a kábelt nem jól rakram vissza, vagy megsérült, de hiányérzetem nincs miatta.