- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
odipapa #12078 üzenetére
Hát, nekem ezelőtt Note7esem volt, aminek jobb volt a kamerája, szóval esetleg egy S7edge jó lehet... Többivel nincs igazán tapasztalatom. Ha jól emlékszem a HTC U11nek se rossz a kamerája... DXOMARK oldalát érdemes felkeresni, tesztelik a telefonok kameráit, van toplista is. Persze nem lehet készpénznek venni a tesztjüket, de kiindulópontnak jó. Aztán amelyik jobb értéket kapott, árban is jó, én azt választanám.
-
choco01
addikt
válasz
odipapa #12071 üzenetére
Én szinte egy árban tudtam volna venni anno P10 P10 Plus es Mate 9et..mind a hármat egy időben tesztelgettem egy jó oracskat, akkuban bőven lenyomta a Mate 9 mindkettőt, tereroben is.. Kamerában talán dinamikusabbak lettek a P-knek a képeik, minden másban azonos.. Talan fényesebb volt a Mate 9 képernyője..
-
Norbi.
őstag
válasz
odipapa #12071 üzenetére
Szia,
Volt P10-em, Mate 9-em (ez még megvan, tartaléknak, de vettem egy Mate 10 Pro-t)
Fénykép terén ugyan az a két telefon szinte, mondjuk videózni nem szoktam, de gyanítom ott se lehet nagy különbség.
A Mate-nek sokkal jobb az akkuja, illetve nekem szebbek voltak a színek a kijelzőn, pedig ugyan az a felbontás, nagyobb méretbe. Jobban össze is van rakva maga a telefon, a ház, masszívabb.
Jobban kézre állt a hátlapi ujjlenyomat olvasó is, de ez megint egyénfüggő.Én a Mate 9-t jobban szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest