-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz sanyijedi #6500 üzenetére
Igen, dual sim.
Működik ez, nincs vele különösebb gond, de azért nem zökkenő mentes. Volt olyan benzinkút ahol nem akartak engedni így fizetni, aztán a gyorsfizetés ugye nem jön össze, akkor újra, belépni odarak, nem pont oda, mozgatom az idő újra lejár.......a kutas húzza a száját, ugye megmondtam! Pedig nincs mögöttem senki....na elő a kártyát.
A gyorsfizetés amúgy nagy királyság, így meg biztonságosabb, de nem túl komfortos. -
magicbox
senior tag
A fórumban szóba került EU-s B322-es romról van már valamilyen információ?
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
WiZARD
addikt
B3xx verzióra ota-n frissülnek a készülékek, vagy csak manuálisan lehet rátenni?
(ismerős kínai telefonja még B182-nél van, és nem talál frissítést)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Dodeszh
tag
Azt hiszem, összeszedtem valami vírust a telefonra (gyári B320). A következőket tapasztalom:
- feloldás után ritkán, de rendszeresen néhány tized másodpercig felugrik (felvillan) egy fehét hátterű, piros keretes popup, de nem tudom elolvasni, hogy mi van rajta, nyilván lefotózni sem tudom.
- kisebb az akku-idő (nem sokkal, de észrevehetően), de a statban nem látszik semmi külső alkalmazás
- lagol a telefon pl. a louncher lapozásánál.
Lehet, hogy valami app, vagy egy megnézett oldal volt a ludas, nem tudom. Antivírus app nincs a telefonon, eddig soha nem kellett, lehet, hogy most kellene. Ti mit használtok?
Megoldás lehet egy antivirus app, vagy inkább egy gyári visszaállítás minden adat törlésével? Egyéb ötlet esetleg? -
zeon.hu
nagyúr
válasz #45553408 #6513 üzenetére
Egyik sem 100%-os
Egyébként egész jó a Huawei víruskergetője, ha már úgyis rajta van.(#6510) Dodeszh Csinálj egy screen videót, azon meg tudod nézni, mi az a felvillanó ablak.
Csak legyen védett a videó készítő program, hogy lezárás után is tovább fusson.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
törölt tag
Gondolkodom ezen a Mate-n,de nem tudom meg tudnám-e szokni a kicsi kijelzőjét.
Ugyanis eddig egy 8 colos tableten ügyködtem,nem tudom elég lenne-e a 6 col.
Ha esetleg valaki asztali nézetben netezik,nem kell gyakran nagyítgatni?
Vagy ha van,aki pdf-be szkennelt újságokat olvas,elég arra 6 col?
Amúgy ma is megnyomkodtam MM-ben nagyon hűha. -
r4pid
tag
Sziasztok!
2 hete vagyok boldog(?) tulaja mate 8-nak. Tegnap edzés előtt beraktam telefont táskába (azt pedig szekrénybe) majd edzés után nyomkodtam volna, amikor észrevettem hogy a telefon hangerő le gombja megnyomódott. Egészen pontosan kicsit lejjebb a felénél.
Baromi mérges vagyok, mert vigyáztam rá, pont be akartam szerezni egy tokot is... Semmi karc, szimplán behajlott a hangerő gomb, és csak hangosítani tudok.
Szerintetek ezt gariban megjavítják? Egyértelműen látszik h nem azért nyomódott meg mert leejtettem.
Kb mennyibe kerülhet egy ilyet javíttatni?
Köszi!
-
Zototh64
őstag
Nyúztam már pár telót, össze sem tudnám számolni hirtelen. Mindegyiket újszerű állapotban adtam el, vagy csak oda. Erre ezt most meg leejtem. Kb 30 centit esett a kocsiban, a jobb oldali ülés sinjére. Biztosítást sose kötöttem, eszemben sem volt. Mikor ezt vettem, viszont hezitáltam rajta. Valami ötletetek a "minimaxon" kívül?
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz #45553408 #6522 üzenetére
Igen, Cunaja-Lite . Nagyon jó
XPosed nincs telepítve, mert nincs rá szükség. Mindent tud ez a rom, ami nekem kell. Xposed legfeljebb csak annyira kellene, hogy az akksi csikja töltöttségnek megfelelő színű legyen.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Barcsik
aktív tag
Üdv! Bocsi, hogy vigyorgok! Mate 8 bal első zsebben a rövidnadrágban. Bal kezemben a kalapáccsal sétáltam haza és véletlen oda suhintottam a telefonra menet közben. A hangerőgomb közepe benyomódott, külsérelmi nyom nincs, mert a nadrág védett annyit. Teljesen beragadt gomb. Szétszedtem a telefont és óvatos feszitéssel kiegyenesedett annyira a hosszúkás gomb, hogy funkcionálisan hibátlanul működik, de egy enyhe iv látszik. Szóval otthon is vavitható szerintem, ha nincs nagy sérülése.
(#6521) count_zero: A C636Bxxx ROM-okban is benne van a hálózati sebesség mutatása. Beállitások--> értesitési sáv és panel menün belül kapcsolható be.
[ Szerkesztve ]
-
r4pid
tag
válasz Barcsik #6526 üzenetére
Semmi gond, azért nem akartam hozzányúlni, mert nem tudom hogy van-e ragasztva valahol garis papír. Plusz néztem neten egy disassembly videót, és még vákuumos cucc is kell hogy szét lehessen szedni kijelzőt és hátlapot
Mennyire volt nagy munka? Garaniapapír nincs rajta amit nem kéne megsérteni?
Köszi!
-
Barcsik
aktív tag
Ha sértetlenül szétszeded és összerakod, nem lesz gond a garanciával a továbbiakban sem szerintem. Én ezt a videót vettem alapul. Szerencsére van itthon a Nokiától műanyag pengető, amivel szépen le lehet hámozni a hátlapot. Ha esetleg rászánod magad, akkor csak óvatosan! Nagyon passzentos az illesztés és nehéz lepattintani a hátlapot, anélkül, hogy elvetemedne, mivel aluminium. Szépen a sarkoktól indulva, sok türelemmel megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz count_zero #6529 üzenetére
Nekem most B353 kangvip alatt sem az.. Whatsapp üzenetek nem mindig jönnek meg. Lakatoltam az alkalmazást, védettek között is ott van, nem tudom, hogy mi lehet az oka. Korábban a 300 fölötti verziókkal nem volt ilyenem, csak előtte a 170/180-al.
-
count_zero
tag
Viber nekem a 152-vel nem akart rendesen jelezni (ezzel jött a telefon, L29C432), a Gmailnek pedig komoly késései voltak, időnként fél óra is, és hasonlókat hallottam a 180-ról is, ezért egyenesen 320-ra frissítettem, ezzel semmiféle notification problémám nincs, viszont Ti is nagyjából azt igazoljátok, amit a fórumokban olvasni, hogy kb. ez az egyetlen ROM, ami hibátlan ilyen szempontból. A kínai ROM-ok és azok derivátumai mind problémásaknak tűnnek kisebb vagy nagyobb mértékben.
There are many secrets in District 9
-
szabosasito
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Gyári B320-n vagyok, több alkalommal vettem észre, hogy ránéztem a telefonra és nem fogadott hívást mutatott. Nem csöngött a telefon. Led sem jelezte a hívást. Nálatok volt már ilyen?
-
WiZARD
addikt
válasz supertrezi #6533 üzenetére
thx, így megy, bár régebben mintha normál módban is működött volna...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Zototh64
őstag
válasz #45553408 #6541 üzenetére
Hétvégén nyomkodtam kicsit a Fiam op3-ját.
Nem éreztem ingerenciát, hogy jó lenne a mate 8 helyett, meg mondom őszintén.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
csocsoszán
őstag
válasz Zototh64 #6542 üzenetére
Szerintem nehéz ennél jobb mobilt találni.
Főleg, hogy az embernek olyan érzése legyen mint nekem, mivel samu note 2-ről váltottam.(igaz, volt egy rövid kitérő Redmi note 2-re. De ott nem volt meg ez az érzés, hogy végre valami jót vettem!)Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
magicbox
senior tag
válasz #45553408 #6541 üzenetére
Én is gondolkoztam ezen a telefonon, de a 2-esnél is rengeteg hibáról írtak a fórumában az oxygen os-ről. A 3-as meg kapásból azzal kezdett, hogy parasztvakítás a 6GB RAM, és mindent újratölt. Már javították ezt a hibát, igaz ez azzal járt, hogy az akuidő lett jóval gyengébb. Ennyi dolog nekem már sok, hogy ezt a típust válasszam.
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Skimaster
senior tag
Leejtettem,pókhálós lett a kijelző....mit javasoltok?Mediás garanciás .....
-
Skimaster
senior tag
válasz ricshard444 #6547 üzenetére
Amit gyárilag adtak hozzá...átlátszó, műanyag...
bodrik11: pontosan mire gondolsz?Nem értem!
-
magicbox
senior tag
válasz #45553408 #6545 üzenetére
Igen ez tényleg kütyümánia A pontmeghatározást meg mesélted. Így ez teljesen érthető.
Skimaster: Erre nem terjed ki a garancia, csak, ha volt biztosításod. Istenes ára lesz, ha eredeti kijelzőt tetetsz bele
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest