- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
válasz migabi24 #7701 üzenetére
Tudod használni a Huawei áruházát és tudod frissíteni a gyári alkalmazásokat amik közül több nincs fent a play áruházban, illetve a többi programodat is akár. Illetve van Huawei 5GB felhőtárhelyed, ami beépül a gyári alkalmazásokba, pld. fájlkezelő, biztonsági mentés stb. Alapból az eu-s verzióból ezek a dolgok hiányoznak.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Hovi
aktív tag
Üdv,
Ma én is csatlakoztam hozzátok. A félelmem alaptalan volt, sikerült mindkét sim-et nanora vágatnom. Mióta hazahoztam a telót, másodszor frissíti magát. Először 228 megás majd most egy 128 megás valamit tölt le.
A Note 4 után nem is tűnik olyan nagynak. Aszem, a cerka picit hiányozni fog... de ha ténylag addig bírja az aksi mint mondjátok, akkor az kárpótol mindenért.
S még egy kérdés: gyárilag van egy fólia a kijelzőn. Ez milyen???Köszönöm!
-
Hovi
aktív tag
Még egy kérdés Urak:
Az android biztonsági javítási szint (vagy mi a manó) 2016.május 1. Nem gáz ez egy picit? A Huawei nem adja ki a gugli frissítéseket?
A Note 4-nél a c-s telők sem kaptak, de pl az f-esek majd havonta. Hm... -
berigazek
őstag
Uraim egy akksis kérdés:
Amiután 100%-on lehúztátok a telefont a töltőről kb.mennyi idő után jön le 99%-ra,ha nincs semmi bekapcsolva a telefonon,abszolut semmi,se 4G,se Wi-Fi,egy gombot sem nyomtok meg,csak úgy készenlétben van?magicbox
Nekem a ,,Sárga oldalak " 100 %-os kínai nyelven van és a ,,Zene" 50% angol és 50%0kínai nyelven van...ez ellen semmit nem tudok tenni....[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Misi1980
senior tag
Én is Note 4-ről válrottam és nem bántam meg. A cerka és a QHD kijelző miatt voltak bennem kétségek a csere előtt.A cerka a múlté igazából nem hiányzik a kijelző meg FhdHD-ban is nagyon szép.A rendszer sebessége is jóval gyorsabb mint a Note 4-nek Az akuidő az valani csodálatos. A Note 4-et naponta fel kelkett tenni töltőre, a Mate 8- van hogy több mint 2 napot bír nálam(kb egyforma használat mellett).
[ Szerkesztve ]
-
Hovi
aktív tag
válasz supertrezi #7711 üzenetére
A telefon névjegyénél található. Azt a dátumot mutatja, mikori az android biztonsági frissítése. A google aszem havonta adja ki a biztonsági frissítéseket, melyeket a gyártóknak továbbítani kellene a telókra.
Ezt kérdezted? -
supertrezi
aktív tag
Meglelni egyből sikerült, csak nem tudtam, mit jelent. Szóval ilyen biztonsági réseket foltoznak be. Nekem is május elsejei dátum van ott. Mondjuk én nem izgulom túl. Eddig azt se tudtam, hogy van ilyen. Különben a telefonokra legtöbbször nem jön ám havonta frissítés, akkor meg hogy települnek ezek a csudálatos biztonsági dógok?
-
Hovi
aktív tag
válasz supertrezi #7714 üzenetére
Hát, van olyan teló ahol akár havonta jön, van ahol ritkábban. De jön.
-
berigazek
őstag
Uraim egy kis segítség kéne...
Letöltöttem és feltelepítettem egy Google Asszisztens Launchert.Kitette az Ikont az Asztalra,de nem indul el,mert a Beállítasokban meg kell adnom,hogy melyik legyen az Alapértelmezett Launcher inditó.Bemegyek a Beállításokba,de ott amit most telepítettem nem látható csak a gyári a Huawei indító....Így nehezen tudom kiválasztani,ha nincs a listában.Valami ötlet,hol lehetne ezt még beállítani?,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Hovi
aktív tag
válasz supertrezi #7717 üzenetére
Nem erről van szó, de valszeg nem ok nélkül adják ki ezeket a biztonsági frissítéseket.
-
supertrezi
aktív tag
Nem mondtam olyat, hogy ok nélkül adják ki. Azt állítottam, hogy LG-n se jött Android-frissítés csak többhavonta. Gondolom, a gyártók külön nem foglalkoznak vele, hogy ezeket pont havonta elküldjék a felhasználóknak, hanem mikor megcsinálták a saját friss szoftverüket, akkor abba ezt is belepakolják. Az előző telefonod milyen márkájú volt? Arra jött havonta?
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
válasz supertrezi #7720 üzenetére
Nekem a Samsung Note 5 és S7edge esetén jött havonta frissítés.
Mate8 esetében is jön, csak nem EU régióra.[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Hovi
aktív tag
válasz supertrezi #7720 üzenetére
Note 4 volt. Abból két verzió van. Az "F"-es, ez általában szolgáltatói de van független is. És a "C"-s. Ezek lennének a függetlennek. Aszem a proci típusában van eltérés. Szóval a "C"-s re májusban valamikor megjött a 6.01 android s azóta semmi. A "F"-esekre pedig sokkal korábban megjött s azóta is jött jó pár frissítés. Aszem 3-4 is. Ahogy lentebb is írják, én is azt tapasztalom hogy az EU-s telefonok mintha elhanyagoltabbak lennének ezen a téren. Mint fentebb is írtam, nem arról van szó, hogy biztonságban érzem e magam. De sajnos az android rendszerben is van sok sebezhetőség. S ezeket ugye foltozza a Google. S tény, nyugodtabb lennék, ha nálam is foltozva lennének ezen sebezhetőségek. Hiszen a mai világban egy telefonon rengeteg személyes adat van. Az ember nagyon sok dolgot ott intéz. Személy szerint én ott is bankolok pl.
Tehát nem mindegy. -
berigazek
őstag
-
ricsi8800gt
addikt
Valaki csatlakozott már a Mate 8-al Samsung Tv-re Wi-Fi Direct-en keresztül ?
Én szerettem volna,Látja is a Tv,Kapcsolódik is de mégse történik semmi,Tv ki írja hogy Betöltés de 15p után se történik semmi.Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Hovi
aktív tag
válasz ricsi8800gt #7730 üzenetére
A screen mirroringot most próbáltam, az seperc kapcsolódott. Sokszor nézünk így képeket a családban. A wifi directet nemtom hogyan kéne kipróbálni. Ha leírod, kipróbálom.
-
berigazek
őstag
válasz ricsi8800gt #7730 üzenetére
Panasonic Tv-el müxik minden adatátvitelem.
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Bela52
tag
válasz csocsoszán #7728 üzenetére
Köszi szépen ez megvan nekem is.Csak ha regisztrálni akarok ,mindig azt írja ki hogy hálózati túlterhelés próbálja meg később.
-
ricsi8800gt
addikt
Én lényegében játszani akarok a Tv-n úgy hogy a telefonon keresztül.
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
ricsi8800gt
addikt
Rosszul irtam,Most már jo,A Mirror Share-t keresztül kellet kapcsolódni neki.
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
ivatti10
aktív tag
Ha gyári romot szeretnék (180-ast) visszatenni, és TWRP-m van, akkor . . . az UPDATE.app-os verzió csak gyári recoveryvel működik. Fel lehet tenni más módon? Esetleg 3 gombossal? Vagy mindenképpen gyári recovery kell? Akkor azt hogy is? Szerzek egy gyári recoveryt, és parancssorból felrakom?
ZTE nubia Z60 Ultra
-
tmskvcs
tag
Üdv csatlakoztam hozzátok, és egy olyan kérdésem lenne h a garanciát kilehet bővíteni 2 évre vagy alapból annyit ad a telekom?
-
-
Luser2000
addikt
válasz SMartin-HU #7744 üzenetére
"2 év teljes körű garanciát vállal rá a Telekom"
A pontosság kedvéért:
- a Telekom 12 hónapot vállal (jótállás),
- amit a Huawei kiterjeszt 24 hónapra.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
válasz tmskvcs #7746 üzenetére
Nem. --> Huawei Komfort Szerviz igénybevétele
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
tmskvcs
tag
válasz SMartin-HU #7748 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Hende
tag
Sziasztok!
Felraktam a b368at de az automata call recordingot nem talalom benne. Hivasnal kell bekapcsolnom.
Be lehet valahogy kapcsolni, hogy automatikus legyen?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs