-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hende
tag
válasz rayoliviero #6150 üzenetére
-
Hende
tag
Így van. Huawei Reformatting Lock. SN, IMEI, Procut Model, és a Product ID-t megadod, akkor megkapod az unlock kódot. Másoltam, és jól van beírva.
-
Hende
tag
válasz rayoliviero #6152 üzenetére
Így van. Huawei Reformatting Lock. SN-t, IMEI-t, Procut Model-t, és a Product ID-t megadod, akkor megkapod az unlock kódot. Másoltam, és jól van beírva.
-
rayoliviero
veterán
Akkor nem tudom mi lehet a gond.
Itt a topikban az emberek fizetős verzióját választották a kód beszerzésének (DC Unlocker) és az működött, nekem is, amikor ilyen telóm volt.
Nyilván ennek meg főleg működnie kellene, mert Te közvetlenül a Huaweitől igényelted.
Ha az én telóm lenne, rögtön bepróbálkoznék a DC unlockerrel és fizetnék érte inkább 4 Eurót. De neked ilyet nem fogok tanácsolni, mert ha az sem fog működni, akkor 4 Euród bánja.
Szerintem keresd fel Cunaja fórumtársat, ő a Huaweitől szokta beszerezni a nyitókódot, hátha tudja mi lehet a gond.
Vagy vársz itt, lehet valakinek lesz ötlete.
-
Hende
tag
válasz rayoliviero #6155 üzenetére
Nekem ez a kód működött b170-nel. Most b320-nál csinálja, de visszatenni root nélkül nem tudom...
Valakinek nincs hozzá szervizkábele?
-
koxaman
tag
Sziasztok , nekem is frissíteni akar a rendszer 170 rol , 180 ra. De robotolva van a telefon, és unlockolva. Ha felrakom simán visszazárja és bukóm a rootot ?
Huawei Mate 20Pro (LYA-L29)
-
Hende
tag
válasz rayoliviero #6157 üzenetére
DC unlockert, hogy kell pontosan használni? mert olvastam, hogy valakinek bootloader code és nem unlock c ode kell, de most azt sehogy se tudom előhozni, pedig előbb sikerült de akkor is AT command errort írt.
Most meg Factory Reset Protection Erease-t akar, amikor már az FRP unlockolva van.
Drivereket próbáltam maunálisan, de sehol sincs com portom, hogy azt lecseréljem. USB is már manufactory módban van.Most ez van:
Reading bootloader code...unknown responce!
Megint ez:
Reading bootloader code...
AT command error
Valakinek valami ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
(#6160) Hende!
Na végre![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Bensid
tag
Nos nekem is megjelent a 180-as frissítés.
Hadd kérdezzem meg, miért van az, hogy vannak akik nem ajánlják? Milyen negatívumokat vettetek észre?
Akiknek bejön, ők pedig milyen pozitívumot tapasztaltak?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
-
Bensid
tag
válasz SMartin-HU #6165 üzenetére
Köszi a válaszodat!
Én is rátettem. Bár eddig is tökéletesen működött minden most is ugyanolyan gyors. Én egyelőre változást nem vettem észre, se negatív, se pozitív irányban.
-
saintex72
aktív tag
Ha valaki esetleg rosszul aludt volna a múltkor említett bluetooth problémám miatt, akkor ne tegye, megoldódott Átállítottam, hogy csak a média hangja menjen át, illetve jött a 180-as frissítés, két napja úgy működik ahogy kell. Már már bántóan tökéletes a telefon.
Ha még valahogy a google billentyűzet is valahogy elérhető lenne, mármint az áruházból a beépített helyett, akkor tényleg az lenne nekem. Nem értem miért kellett előre telepíteni. De ez már csak apróság. -
Hende
tag
Hali!
kangVip b352 van fent. Hogyan tudok még appokat hozzáadni a multiwindowhoz? youtube sincs benne.
-
imi4199
tag
Lehet blőd kérdés, de a B180-as hivatalos frissítés az EMUI 4.0 vagy 4.1? Én már áttértem B170-ről B320-ra, azért kérdezem, hogy 320-ról van-e lehetőség 180-ra visszamenni tortúra nélkül...? Köszi.
-
Barcsik
aktív tag
500 óra bekapcsolva töltött idő az nem rossz. Indítsam újra?
-
Hende
tag
Na megtalaltam egy alap twrpbol flashelheto xml-t. Azt kiegeszitettem es most tokeletesen megy a multiwindow egy csomo alkalmazassal.
A kangVIPben a lockscreent imadom, meg hogy mindig valtozik a kep, de hogy lehet atallitani 24oras formatumra illetve ahhoz nem talaltam lunart. kivennem a kinai jeleket onnan is. Weather widgeten se tudom atallitani a 24oras kijelzes. Elore is koszi a tippeket! -
Viper26
nagyúr
6.0.1 jött már a telóra?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
mrThomi
addikt
-
dongasre
tag
Ota-n jonni fog a b320 ? Nem reg jott a b180.
SM s21+
-
supertrezi
aktív tag
Feldobta nekem is a 180-as frissítést pár napja (pontosabban folyton dobálta föl...), gondoltam, nagy baj nem lehet. De ez tényleg elég furcsa, hogy a Messenger- vagy Viber-ikon helyett most már a küldő képét rakja ki az értesítési sávra. Van, aki nem is a saját arcképét teszi be. Ráadásul úgyis olyan kis biszbasz, hogy ki se lehet nézni, mi az. Szerintem jobb lenne, ha egy egyszerű ikon jelezné ott az érkezett üzenetet. Nem is kéne színesnek lennie, csak valami sziluettnek. A másik sajnálatos dolog, hogy most a Vibert nem jelzi a LED, a Messengert meg nem a beállított színnel. Tudtam, hogy maradni kellett volna a jóban... :/
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz supertrezi #6182 üzenetére
Es mi tart vissza, hogy visszatedd a 170-es romot?
Keress ra itt a forumon, majd a dload mappas 3 gombos modszerrel siman visszateheted a "szeretett" rendszeredet!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
supertrezi
aktív tag
válasz HUTCHDB #6183 üzenetére
Megfogtad a lényeget.
Tudom, hogy vissza lehet tenni - és azt is, hogyan -, de nyilván nem szeretnék ilyennel pöcsölni, ha nem muszáj.
Ha úgy döntök, hogy visszateszem a 170-est, ez a Huawei Backup mit tud? Elemnt minden beállítást (Opera, VonatDroid stb.), hogy ne kelljen vesződnöm vele?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz supertrezi #6184 üzenetére
Egyreszt ez nem"pocsoles", hanem kb. 3-5 perces muvelet. (De te tudod ezt, hiszen ismered a dorgest... nem is ertettem ezt miert hoztad fel?)
Masreszt a dload-os megoldasnal mindened megmarad, nincs szukseged a backup-ra. (Mivel rutinos vagy, es ezzel is tisztaban vagy, igy ezt is csak igazabol a tobbiek miatt emlitem meg.)
Harmadreszt a huawei sajat mentese perfekt, mindent ment! (De te ezt is ismered... csak felhivtal keringore...)Ennyit azert hozzatennek ehhez a monologodhoz...
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
supertrezi
aktív tag
válasz HUTCHDB #6185 üzenetére
Kösz, de tiszta telepítést végzek downgrade-nél (legtöbbször upgrade-nél is). Abban jobban bízom. Nem szoktam backupot sem használni, újból letöltöm az alkalmazásokat és beállítgatom. Ez talán az én hülyeségem, de mindenkinek megvan a heppje. Szóval ez így nem 5 perc lesz, hanem sokkal több.
Egyébként ezt nem vágtam, hogy megmaradnak a beállítások. Köszönöm.
És igen, te mondtad tegnap valakinek, hogy eszébe se jusson 170-ről 180-ra frissíteni. Bebuktam.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz supertrezi #6186 üzenetére
Csak annyit ismetelnek meg, hogy nem csak a beallitasok maradnak meg dload-os telepitesnel hanem minden!
-
csocsoszán
őstag
Quote:
Originally Posted by ajsmsg78
I finally got CM13 running on the Mate 8. It also enables the hidden ram (there is 6 gb onboard) as well as the extra megapixels on the camera (it's actually 25mp)
Olvastátok? Ez mi lehet?
Lehet, hogy csak hülyülnek![ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
count_zero
tag
válasz csocsoszán #6188 üzenetére
Ha ez nem kamu, akkor nyilvánosan elfogyasztom tetszőleges ruhadarabomat.
Nyilván beletesznek 6 Gb RAM-ot a telefonba, csak azért, hogy utána ne használják. Seems legit.
There are many secrets in District 9
-
.LnB
titán
Segítsetek nekem pls: [link]!
Köszi!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
count_zero
tag
Az OnePlusnak egyetlen nagy gondja van, és az a kijelzőméret. 6.0 méretben már meggondolnám. Mondjuk a Mate 8 előtt nem gondoltam azt sem, hogy veszek valaha olyan telefont, aminek nem Amoled kijelzője van, és azt kell, hogy mondjam, hogy ez egyszerűen jobb, mint azok, mind színhűségben, mind fényerőben.
-
count_zero
tag
válasz count_zero #6192 üzenetére
Ja, igen, és majdnem megfeledkeztem az üzemidőről, a Mate 8 7-8 óra SOT-jával szemben az OnePlus esélytelen.
-
atike
nagyúr
válasz csocsoszán #6188 üzenetére
Hidden ram. Jót röhögtem.
Gyenge vicc...
-
Viper26
nagyúr
válasz count_zero #6193 üzenetére
Nagyon agyalok ezen a telefonon, csak a frissítés miatt nem merek belevágni...ki tudja mikor lesz 6.0.1, vagy éppen mi a biztonsági frissítés legutóbbi dátuma?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
csocsoszán
őstag
Kang B352 (nem a slim!!) tehát az amit elsőnek rak fel és max egy napig van fent, aztán lecseréli a linket a saját slim változatára. (Nincs benne supersu csak kingroot (le lehet cserélni supersu-ra Kicsit macerás mert nincs g-mail és a huawei store-ból kell letölteni. De megéri!)
Na azért írom le ilyen hosszan, hogy egyértelmű legyen miről beszélek! A B180-as cunaja rom óta nem volt ilyen jó rom a telómon. Volt egy pár fent, de ez a Kang az én használatom mellett is igen jó üzem időt produkál, antutu 92272( úgyhogy nálam nagyon sok program van fent!
Azért írom le ha valaki gondolkodik rom cserén, ezt ajánlom!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz csocsoszán #6199 üzenetére
Én a sima B352-őt raktam fel, meglátjuk hogy muzsikál
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs