-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
supertrezi
aktív tag
válasz PAPSZIMax #6675 üzenetére
A Trendvisualtól vettem még áprilisban 150-ért. Bontatlan doboz, a garijegy nincs kitöltve. Számlával lehet gariztatni. Azon szerepel is mindkét SIM száma, szóval okésnak tűnik. 150-ért láttam még most is az oldalukon. Hívd föl őket, ha érdekel.
Egyébként előfordulnak ilyen különbségek. Beszerzésiár-különbség, kapzsiság miatt. Vagy mert ilyen kisebb boltok néha nem is tartanak fenn konkrét üzletet, ahova bemehetsz vásárolni, csak megszerzik, amit megrendelsz. Ettől is lehet jóval olcsóbb. Mikor a G3-at vettem 2 éve 117-ért, akkor is sok helyütt 150-160-ért kínálták...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem hirdetés!
Ajándéknak odaadnám fekete használt okostokom, meguntam.
Van helyette egy sokkal dögösebb, csajos tokom.[ Szerkesztve ]
-
BikeZ
tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne, az ikon kereteket hogy lehet eltüntetni??[ Szerkesztve ]
Válaszodat előre is köszönöm!
-
Synaptic
senior tag
Ma nekem is megérkezett a drágaság. Ez előtt sima P8 volt ,de ez még arra is fényéveket ver
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
őstag
megjött a nillkin tok. nagyon jó minőségű.
az usb-t is védi, egy behajtható füllel. fogása jó, oldalt recés, egyáltalán nem csúszik.
csak ajánlani tudom.Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Zototh64
őstag
válasz Luser2000 #6714 üzenetére
Szia!
Az NXT-L29C432B320 vagy B... Mindegy, az EU-s verzió.
A C185 nem az majd a profok megmondják, hogy az melyik régió.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Luser2000
addikt
-
PAPSZIMax
tag
Ha mondjuk a kereskedőtől megkérdem, hogy a telefont melyik verziószámú szoftverrel adják az segíthet a dolgon, fagy kb fingjuk sincs?
Ezmiatt a sok szívás miatt hajlok egyre jobban a 1+3 felé :S -
PAPSZIMax
tag
válasz supertrezi #6721 üzenetére
Jah igen láttam, nyugtázva, köszönöm az infót. Az már majdnem elfogadható ár 140 a lélektani határ nálam.
Még vacilálok, tudom, hogy a 1+3 belseje jobb, de a M8 valahogy nagyon bejön, meg a 6" meg pár cucc ami nagyon bejön. Még gyüjtögetés van, meg jegyzetelés, meg vacilálás, minden infót igyekszem magamba szippantani és mérlegelni -
PAPSZIMax
tag
Már nagyon unhatod a sok hülye kérdésem 2 fórumon is
Még egy hónap minimum várnom kell bármire is sajna, még csak kitűzött cél a telefon,l de hogy melyik nem dőlt el.
De szólj ha sok a fölös kérdés és leállok -
PAPSZIMax
tag
Abban biztos vagyok, hogy rmek állapotban adtad el, de sajna arra se lett volna jelenleg keretem
Gyújtögetem a pro és kontrákat, meglátom meddig fejlesztik a frissítéseket a 1+3-on, mennyire javítanak az üzemidőn stb.
Illetve mennyi lessz az annyi mikor döntenem kell, ha már ott tartok soha nehezebb döntést -
count_zero
tag
válasz PAPSZIMax #6727 üzenetére
Flagship kategóriás készülékeknél nagyon nehéz rosszul dönteni,inkább csak nüanszok, eltérő hangsúlyok vannak.
Ha az üzemidő és a kijelzőméret a fontos, válaszd a Mate-t. Ha inkább a mókolhatóság, gyártói és rajongói támogatás, a mindig valami újdonság-élmény, akkor az 1+3 a te telefonod.
Egy biztos: rosszul egyikkel sem jársz.There are many secrets in District 9
-
BikeZ
tag
-
-
gyuri.sza
tag
Sziasztok!
Nem régen vettem meg a Mate 8-amat és az a probléma, hogy ha telefonálok, akkor a másik oldalon lévő fél nagyon rosszul hall, néha nem is lehet igazán, olyan rossz a hangminőség, sok telefonnal lett tesztelve a túloldalon, úgyhogy valszeg nálam lesz a gond. Találkozott valaki még ilyen hibával?
Esetleg van ötletetek, hogy mit lehetne tenni vagy marad a szerviz csak?
Köszi a válaszokat!
-
sirály69
őstag
Jó minőségű autóstartót keresek. Mit ajánlotok/használtok?
Szerver Hosting Debrecenben
-
count_zero
tag
Az XDA szerint megjelent az EMUI 5.0. A Changelog link, amit beszúrtak, mondjuk nem elérhető jelenleg.
There are many secrets in District 9
-
-
count_zero
tag
válasz sirály69 #6740 üzenetére
Én CD slotba illeszthetőt használok, [nagyjából ilyen]
Stabil, jó helyen van, egy gombbal kioldható.
[ Szerkesztve ]
There are many secrets in District 9
-
bostone
addikt
Valami történt a mobilommal tegnap.
Régóta játszom egy játékkal és most nem tudok felcsatlakozni a szerverre. (Másik készülékkel minden ok)
A facebook videók nem töltődnek be. -
Luser2000
addikt
válasz count_zero #6741 üzenetére
"...
This update is for system version EMUI 5.0. EMUI 5.0 optimizes the camera, battery management, and Phone Manager, and adds multi-user mode, to provide a secure and unique experience for youAdded multi-user mode, which allows you to share your device and apps and protects your data and privacy
Optimized the Phone Manager, making it easier to change settings and convenient to manage with more powerful functions
Optimized the interactive gestures, enabling you to swipe left and right to switch between the mode and settings screens
Added a mode, which allows multiple users to access the same app with segregated personal data and privacy protection
Added the Huawei-developed ROG power saving technology for the first time, which decreases the screen resolution to save battery power Optimized the Phone Manager, which helps you manage your device more easily and conveniently Optimized battery management, which allows you to check the battery power and battery power consumption for any period within two days Optimized traffic management to automatically add the traffic leftover from the previous month to the current month
Optimized the Weather app so that it can forecast weather for each hour including the probability of rainfall Added an entry for third-party social networking apps, such as WhatsApp, eSpace, and Skype, in the contact details screen
Optimized the networking speed when international roaming is on Optimized the registration time when the network connection is interrupted for environmental reasons
..."Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
sirály69
őstag
-
SMartin-HU
tag
Sziasztok!
Nekem NXT-L29C432B180, EMUI 4.0 van. T-Mobilos vásárlás.
Fog ez a rendszer bár mikor is frissülni anélkül, hogy ROMokkal kezdenék mókolni?
Már régen megtanultam, hogy a lehetetlen szót csak a legnagyobb körültekintéssel szabad használni. „Wernher Von Braun”
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.