- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
entoni1989
tag
válasz csocsoszán #7600 üzenetére
Köszönöm ez eszembe se jutott
-
count_zero
tag
válasz csocsoszán #7590 üzenetére
Föltettem egy TWRP backupot az én /cust partíciómról.
A fájlokat letöltve másoljátok be a TWRP Backup mappáján belül egy tetszőleges új folderbe, TWRP-ből Restore-t választani, forrás ez a mappa, célpartícióként a /cust-ot megadni. Nekem ez gyógyította meg a durva helymeghatározással kapcsolatos problémát.
Saját felelősségre, meg ilyesmi
[ Szerkesztve ]
There are many secrets in District 9
-
entoni1989
tag
Még egy kérdés, ROOT és recovery telepítés bootloader nyitása nélkül nem lehetséges?
-
count_zero
tag
válasz entoni1989 #7603 üzenetére
Nem lehetséges.
Figyelj arra, hogy a bootloader nyitása mindent töröni fog a telefonról, a fotókat és egyebeket is, tehát ments előtte. A Huawei Backup teljesen használható, valószínűleg az a leginkább kézenfekvő.
[ Szerkesztve ]
-
entoni1989
tag
válasz count_zero #7604 üzenetére
Ezzel meg is vagyok, csak hát ahogy néztem a bootloader nyitása, ha nem akarok rá vagy 2 hetet várni, akkor úgy nem ingyenes igaz amit fizetni kell érte az nem vészes, de most épp a bankkártyámon nincs annyi, szóval ezzel várnom kell holnapig
-
Zototh64
őstag
válasz berigazek #7606 üzenetére
Totalkommanderben, system-ben,appok, vagy privát appok(pontosan nem emlékszem, de megtalálod) yelo page.
Újra indítod, és a Kedvencek lesz helyette a tárcsázóban.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
csocsoszán
őstag
válasz count_zero #7602 üzenetére
[link]
Feltettem ezt a fixet: B35x location fix.
Akinek van kedve próbálja ki!(tudták, hogy hiba van a nem gps alapú helymeghatározással. Ezért fixálták.) Saját felelőség stb.. Twrp mentés a romról. Aztán telepítés. Aztán fórum, hogy működik-e!
Szerintem működik![ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
Zototh64
őstag
válasz csocsoszán #7608 üzenetére
Kulcsot kér a letöltéshez
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz csocsoszán #7610 üzenetére
Köszi lejött.
Gondolom Twrp-ből menjen felSamsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
count_zero
tag
válasz csocsoszán #7610 üzenetére
Ez ugyanaz, amit én tettem föl, vagy máshonnan van? Ha az utóbbi, meg tudnád adni a forrást? Köszi előre is.
-
orsacchiotto
tag
válasz supertrezi #7595 üzenetére
Velem együtt, szerintem többen jönnek ide.
Túlnyomórészt én is csak olvasok, mert szakmailag
nem sokat tudok hozzászólni,
maximum a tapasztalataimat osztom meg.Hetente többször, de akár napi szinten is, olvasom,
hogy nagyon ne maradjak le.Tökéletesen üzemel a telefon, ami kérdésem volt, (antikocka lévén)
mindenre, maximális segítséget kaptam.Még sokáig fogom használni, ez biztos.
"Az érett búza, lehajtja a fejét."
-
csocsoszán
őstag
válasz count_zero #7613 üzenetére
Ez 1Mb, amit te raktál fel a 220Mb.
8.hóban töltöttem le, honnan már nem tudom.Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
count_zero
tag
válasz csocsoszán #7615 üzenetére
Köszi, nem néztem meg részletesen, telefonról írtam.
Egy kérdés:
Csak most néztem meg ezt a funkciót, és a leírás azt ígéri, hogy egy csomó alkalmazás használható lesz multi window módban. Nos, nekem még nem sikerült ilyet találnom. Chrome (vagy bármely más böngésző) működik így? Vagy én rontottam el valamit?Ha nálad működik, megtennéd, hogy felteszed a te /cust partíciód mentését valahová (a location patch után)?
[ Szerkesztve ]
-
csocsoszán
őstag
válasz count_zero #7616 üzenetére
Elnézést Multi window nem használtam és nem szeretnék használni. Reméljük valaki igen.
Más: megjött a 6,64$-os "Nem létezik, hogy eredeti legyen" huawei gyors töltő amit rendeltem.
Link régebbi hozzászólásban!
Örülök, mert ennél eredetibb már nem lehetne. Kipróbálva jelzi, hogy gyorstöltés!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
count_zero
tag
válasz csocsoszán #7617 üzenetére
Na, végre egy használható gyorstöltő. Esküszöm, nehezebb ilyet szerezni, mint jó Apple töltőt.
Tennél egy próbát a multiwindow-val? Annyi kell csak hozzá, hogy amikor fut mondjuk a böngésző, a mutatóujjad bütykével húzol egy vízszintes csíkot a kijelző közepén.
-
csocsoszán
őstag
válasz count_zero #7618 üzenetére
Erre gondoltál?
(Még az is lehet rendelek még egyett, legyen 3db. 2000ft-ért röhelyes mikor itt a hulladékért 7000-et kérnek! Írtam, itt a kereskedőknek semmi sem elég!)[ Szerkesztve ]
-
M3aN
senior tag
Úgy döntöttem nem várok az OTA frissítésre B180-on, felrakom manuálisan a B320-at.
Van bármi említésre méltó változás, tapasztalat részetekről?[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
Nyugodtan felteheted manuálisan, azonban egyet gondolj át, hogy a 320 már emui 4.1, a 180 pedig emui 4.0.
Vissza állásra, egyenlőre nem nagyon van lehetőség, ha nem tetszik, de a jövő, az nyilván a 4.1.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
-
Zototh64
őstag
-
count_zero
tag
válasz csocsoszán #7619 üzenetére
Köszi szépen. Visszatettem a /cust-ba a multiwindow_whitelist.xml-t, most már nekem is megy, szerintem nagy királyság
Ilyen töltőt pedig veszek én is.
-
entoni1989
tag
Fel szeretném én is telepíteni a B320-at azonban TWRP nem akar factory resetet csinálni, wipe-olni és azt hiszem most el is cseszte a telom mert nem akar bebootolni
-
count_zero
tag
válasz csocsoszán #7617 üzenetére
Bocsánat, még egy kérdés.
Nálad ez az 1 Mb-os patch megoldotta a location problémát? Csak azért kérdezem, mert láthatóan ez a /system mappához nyúl hozzá és lecserél 1-2 library-t, míg az "enyém" /cust mappában pár config fileban különbözik.
Amennyiben ezzel nálad megoldóddott, megkérhetnélek, hogy tedd föl a /cust mappád mentését? Felülírnám vele az enyémet, és utána feltenném a patchet.
-
count_zero
tag
válasz count_zero #7629 üzenetére
Hm, rájöttem közben, hogy marhaságot kérek, bocsánat. Ha egyéb patchet nem raktál föl, akkor a /cust partíciód nyilván tökugyanaz, ami ROM-ban van, úgyhogy teljesen fölösleges elkérnem.
Úgyhogy valójában az a kérdés, hogy nálad megoldotta-e az 1 Mb-s pach a location problémát?
-
berigazek
őstag
üdv nektek.Ma 11 órától megjött a Honor 8 és mostanig belaktam,nyüstöltem.Termetes jószág ez is és súlya is 214 gr.Akksija gyárilag 42 %-on volt...most 11%.De végig dolgozott a kicsike,másolt USB OTG-röl,Wi-Fin is neten volt és a képernyő is folyamatosan vilàgított Automatán...Menürendszere ugyanaz,mint a Mate 8 és a P 9-é.
majd feltöltött akksival holnaptól próbálgatom.
Valaki írta,hogy a (kínai) ,,Sárga oldalakat" ki lehet törölni a Névjegyzékből.Nekem nem sikerül....,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
bigsee
addikt
válasz entoni1989 #7627 üzenetére
Ha legyaktad a rendszert (factory reset), akkor mi induljon el...? Egyébként nem kell twrp a 320-hoz, t.i. hivatalos, gyári frissítés, dload mappás.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
count_zero
tag
válasz berigazek #7631 üzenetére
Gratulálok
Egyebekben pedig nagyon remélem, hogy jobban vagy már... Minden OK?
Erősen elgondolkodtam most ezen a telefonon is, igazság szerint nekem ez volna az ideális, még mindig húz a szívem az AMOLED felé, meg hát ugye a méret a lényeg
-
berigazek
őstag
válasz count_zero #7633 üzenetére
Szia....egészségileg nagyon padlón,szenvedek szó szerint.Próbálgattam a telcsit.....a kamerája jobb a Mate 8-nál,de a P 9 Plust nem veri.Ahogy öregszem,így jobban elkell a nagyobb méret az olvashatóság szempontjából...
Az eredeti bőrtokja eszmêletlen,a lukakon keresztül átengedi a fontos infókat,óra idöjárás,stb....akksija miatt cserélem csak le a P9 Plust...pedig a P9 olyan kêpeket készít ,hogy megszólalnak...[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
-
Zototh64
őstag
válasz berigazek #7631 üzenetére
Szia!
Totalcommanderben - system - apps/priv apps (nem emlékszem már, hogy melyikben van) - yelo page kijelölöd, kitörlöd, újra indítod, és kész. Kedvencek lesz ott helyette.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
csocsoszán
őstag
válasz count_zero #7630 üzenetére
Igen! Az időjárás widgetem gps nélkül is azonnal kiüti hol vagyok! Előtte nem tudta.
-
entoni1989
tag
válasz #45553408 #7639 üzenetére
Igen bootloader nyitva, megvettem hozzá a kódot és kinyitottam, a twrp volt mikor bejött, volt mikor az eredeti gyári, szóval az se mondanám stavilnak és az SU is irja hogy frissítés kell neki de sose sikerül, mindig hibát ír, szóval szerintem valami ott se 100-as, ezért ha volna egy normál telepítési folyamata a B320-nak lehet az jobb volna, igaz a root is kellene a sok felesleges alkalmazás eltávolítására amit az alap rendszer nem enged.
-
bigsee
addikt
-
count_zero
tag
Urak! Sajnos minden erőfeszítésem dacára nem tudtam helyes jogosultságokkal kiműteni a ROM image-ből a /cust partíciót.
Nem akarom emiatt legyakni az egészet és újratelepíteni, viszont 1-2 dolog nem száz százalékos (pl. Phone Manager stb) a felülírás után, és szeretnék a végére járni.
Akinek eredeti vagy akár Slim KangVIP 368-a van fönn, megtenné, hogy a /cust partíció TWRP mentését felteszi valahová, hogy felül tudjam írni az enyémet?
Előre is nagyon kösz.
-
Prime110
aktív tag
Óbudai MM-ben van mindkét színből kiárusításos áron 159.900.-ért, két év garanciával, tekintve, hogy ott nem játszanak a garanciával ezen az áron nem is rossz. Ha valakit még érdekel a telefon.
-
-FreaK-
veterán
válasz count_zero #7645 üzenetére
Megcsináltam a mentést TWRP-ben, újraindítottam, ott is vannak a fájlok a TWRP mappába. Át akarom másolni gépre és nem engedi mert azt írja, unspecified error.
Oké, mondom akkor TotalCommanderrel bezippelem a telefonon és úgy másolom át. A létrejött zip 108byte-os..Ha van még ötleted, akkor írd és kipróbálom
-
count_zero
tag
válasz -FreaK- #7647 üzenetére
Mindenekelőtt köszi a fáradozást.
Szerintem valami olyasmi történt, hogy a mentés végével nem tudta lecsatolni a kötetet, és megsérült valamelyik file, amikor restartoltál.
Esetleg azt ki tudnád próbálni, hogy memóriakártyára vagy usb OTG-re backupolsz, és azt másolod át gépre (ha van kártyaolvasód vagy valami OTG kábeled). Ha ez nincs, akkor esetleg próbáld újra, majd még TWRP-ből, annak a fájlkezelőjével másold át valahova máshova az előállt könyvtárat, és azt zipeld be.
-
-FreaK-
veterán
válasz count_zero #7648 üzenetére
SD kártya és OTG kábel hiányában az utolsó lehetőséget próbáltam ki, és működött!
Tess: [link]
Ami fura, hogy a ~14mb-nyi fájlokat összetömörítette 407kbyte-ra, remélem azért működik. Kipróbáltam, hogy kimásoltam a zip-ből és úgy tűnik minden oké.
Annyi még, hogy a rom az a Kangvip Slim, de szerintem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
dongasre
tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni tel 4.1 emuira. Megcsináltam dload mappát,beraktam update.app fájlt.
Belépek frissítés menübe nincs olyan hogy Local update.... valamit rosszul csináltam?SM s21+
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs