- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAPSZIMax
tag
Erről mi a vélemény, szerintetek lecsapjak rá? [link]
-
iceQ!
addikt
válasz PAPSZIMax #7352 üzenetére
És ha nem fizetik és letiltják? Rizikó faktor nagyon nagy fater....Én is nézegettem ilyen használtat de a T kedvező ajánlattal szolgált nekem. Így inkább onnan vetem meg.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Eszméletlen jó az akku idő. Használgattam ma a telót és most járok73%-on! Hihetetlen! Útóljára ilyet LG G2-nél tapasztaltam
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
őstag
válasz #45553408 #7355 üzenetére
úgy van rá garancia, mint ahogy én is el fogom adni a T-s telefonomat (nem most, majd amikor eladom), hogy letiltás elleni garancia: ki van fizetve, nincs hűség miért tiltanák le?
az más kérdés, ha valaki ír pl 2 tanús szerződést neadj isten közjegyzőit (senki nem fog erre pénzt adni, de ha mégis) akkor milyen kötelezettségei vannak az eladónak.
illetve, ha vannak is kötelezettségei (mint pl használt autó eladás, szavatosság stb) hogy hogy hajtja be az ember, mennyi ideig fut a pénze után ha nem hajlandó fizetni..[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
iceQ!
addikt
válasz sirály69 #7362 üzenetére
Így van. Én is így tudom! Ameddig aláírtad a szerződést addig tilthatják. Tehát ha 2 évre írtad alá, de kifizetted 3 hónap után akkor is letilthatja a T.
-
ricsi8800gt
addikt
P9 ára a Mate 8 alatt Tré mobilnál
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
count_zero
tag
válasz profi02 #7354 üzenetére
Bocsáss meg, de ez sem volt teljesen világos megfogalmazás, ha visszaolvasod
Mindenesetre valamiféle tesztállapotú Nougat verzió már most van rá, kínai készülékekre különösebb gond nélkül fel lehet rakni, európaiakra némi szenvedés árán. Működget, de még nem az igazi. Mindenesetre azért biztató, és jó eséllyel feltételezhető, hogy lesz végeleges is.
There are many secrets in District 9
-
count_zero
tag
válasz Siffredi #7365 üzenetére
Ha biztosan tudod, hogy egy szolgáltató ügyfele maradsz az elkövetkező 1-2 évben, akkor nem mondanám rablásnak, jellemzően gyakorlatilag részletekben fizeted ki a készülék árát, vagy még valami kedvezményt is kapsz rá.
Ami valóban rablás és átverés, az az, amikor a szolgáltató által árult készülék nem ugyanaz, mint amit függetlenként vehetnél meg, bár azonos néven, azonos típusjelzéssel kínálják. Ez inkább Amerikában divat, de másutt is előfordul. A bootloader le van zárva, feloldhatatlanul, csomó fölösleges bloatware van rajta, későn, vagy egyáltalán nem kapja meg azokat a frissítéseket, amelyeket a függetlenek igen, stb. Na, ezt tűzzel-vassal üldözni kellene.
[ Szerkesztve ]
There are many secrets in District 9
-
Luser2000
addikt
válasz ricsi8800gt #7364 üzenetére
Ennek fussunk neki újra: "P9 ára a Mate 8 alatt Tré mobilnál"
Mit akarsz ezzel mondani?
Esetleg ha mondod milyen konstrukcióban, akkor tudnám értelmezni, de nélküle még csak a levegőben lóg (nekem).Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
iceQ!
addikt
Intelligens kijelző nincs benne a 4.1ben? (Ha nézem nem kapcsolja ki)
-
Luser2000
addikt
válasz ricsi8800gt #7369 üzenetére
Na, kikotortam, hogy bizonyos előfizetéseknél igen, de listaáron és dominóban változatlan. Így már értelek.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
ricsi8800gt
addikt
válasz Luser2000 #7371 üzenetére
Előfizussan értettem.mert amikor vaciláltam hogy melyiket vegyem akkor nagyon drágább volt a P9 a Mate 8-hoz képest.Most meg hirtelen így le esett az ára.Na de mind1 egy is mert a Mate 8 nagyon a szívembe lopta magát és úton van rá a NILLKIN Super Frosted hátlap
[ Szerkesztve ]
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
iceQ!
addikt
Nem tudom melyikbe volt benne vagy hogy egyáltalán benne volt. Én most az aktuális verziót kérdeztem.
-
M3aN
senior tag
Gondolkodom hogy manuálisan felrakom a B320-at, nem várok OTA frissítésre. Szokás szerint érdemes f-reset a telepítés után?
Egy biztos forrást ajánlotok a frissítés letöltéséhez, vagy jó lesz pl. ez is?Szerk.: A Huawei berkein belül félig-meddig hivatalos forrás a frissítések ellenőrzésére létezik? Esetleg hasonló buzgó user-es mint Samsung-éknál a sammobile.com?
[ Szerkesztve ]
-
godyx01
csendes tag
üdv mindenkinek Szimpla kérdés NFC nem értem miért nem mükszik
adott egy sony fejhallgató ami tudja az e fajta csatlakozást na már most addig eljutok hogy párosítás de utána semmi nem történik.. A Mate 8 ban csak adatok átküldésére meg fizetésre műkszik az NFC vagy én vagyok nagyon vak és rosszul csinálok valamit?
-
profi02
csendes tag
Üdv: A Part-Nero GSM-nél lett vásárolva a készülék. A készüléken NXT-L29C185B103-as verzió volt fent,minden teketória nélkül felment a NXT-L29C185B320-as verzió mely EMUI 4.1-es.Kérdés,hogy frissül-e az Android 7-re
-
őstag
ha valaki GPS használati tapasztalatok iránt érdeklődne, akkor mondanám, hogy most használtam huzamosabb ideig navigációt (3000 km). méghozzá sygic futott elég szépen
(gyári rendszer: NXT-L29C432B180, 2 sim egyiken folyamatos mobilnet másik roaming, automata fényerőn)
gps egyébként futott rendesen, nem vesztett jelet, folyamatos voltSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Gladiator124
csendes tag
válasz godyx01 #7376 üzenetére
Hali!
Én egy Sony BT hangszóróval és egy kamerával használom. NFC és BT be kell legyen kapcsolva a telón, párosítás, azután már csak egy közelítés (max5 cm) és bekapcsol a hangszóró vagy a kamera. Kikapcsolni nekem nem tudja egyiket sem.
[ Szerkesztve ]
Minimális célunk a maximum....
-
ivatti10
aktív tag
Milyen emailklienst használtok, melyre a kétlépcsős azonosítással is jönnek az emailek? Ja? És jelez is. 😋
ZTE nubia Z60 Ultra
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!A B320-as romban van a Huaweinek gyári böngészője?
-
godyx01
csendes tag
válasz Gladiator124 #7382 üzenetére
Szia ! köszönöm megnéztem és így ok a dolog
-
ivatti10
aktív tag
Nekem a gmailes emailcímemre a levelek érkezését nem mindig jelzi a gmail alkalmazás. Ezért használtam vele párhuzamosan a Huawei beépített emailkliensét, így garantáltan megkaptam a leveleimet, pontosabban kaptam jelzést az érkezésről. Viszont mióta átálltam a gmailben a kétlépcsős azonosításra, a Huawei alkalmazására egyáltalán nem jönnek a levelek, a gmail meg hol jelzi, hol nem az érkezést. Ezért szeretnék másik emailklienst (Outlook, K-mail, hasonlóakat), melyek megbírkóznak a kétlépcsős azonosítással, megérkeznek rá, és jelzi is a levelek érkezését. Talán használ valaki hasonlót, megelégedéssel.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
csocsoszán
őstag
válasz ivatti10 #7387 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy az elsődlegesre érkező email-ek 99%-ba beszólnak. A közösségi és a promók nem igazán jeleznek. Legalább is nálalam, kétlépcsős és KangVip 361. (Amit részemről ajánlok, gaps és a supersu feltétele után egy kis munkával jól helyre "kalapálható"!)
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz csocsoszán #7388 üzenetére
Lemaradt! A Gps status mostanában nekem töbször fagyogat! Átraktam az inteligensről teljesítmény módba! Megszűnt a hiba! Érdekes, ezekszerint rendesen használja az akkumulátort!
A gps-re visszatérve lakásban! A samsung jóval hamarabb talál pozíciót, sőt a mate8 nem is lát ki! Hiába erőlködöm nagyon gyenge a gps vevője a mate8-nak!
Samsung!
Mate8
Ugyanabban a pozícióban a mate8-nak fogalma sincs hol vagyok! (rossz vételi körülmények között, és a mate keresését indítottam jóval hamarabb!)
Nem csúcs modellhez méltó![ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csocsoszán #7389 üzenetére
Ez lehet, hogy igy van, nem vonom ketsegbe, DE!
Nalam a mindennapi (!) hasznalatban HIBATLAN, igaz en nem gps status programmal nezem, es nem a lakasban, hanem akkor, amikor szuksegem van ra, vagyis az autoban.
Akarhanyszor inditom, azonnal indul, talal jelet, azt nem dobja el, jol navigal. Pontossagara sincs panaszom, (bar nem tudom mennyi) mert amikor hasznalom folyamataban, akkor nem latom, tapasztalom, hogy ne lenne jo.
Engem meggyoz nap, mint nap, es mar harom nagyon hosszu uton is bizonyitott." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-FreaK-
veterán
Ilyen egy béna bugot vagy átgondolatlansagot: ranyomtam egy linkre ami rögtön elindít egy letöltést (szoftver Honor 6-ra), elkezdi tölteni, ugye megjelenik az állapotsávban, és sehogy nem tudod megszakitani. Ha elhúzod oldalra vissza jön, kikapcsolod a wifit vissza jön, nincs semmi lehetőség a megszakításra. Úgyhogy most szépen lejött a fájl amíg ezt írtam..
-
csocsoszán
őstag
válasz HUTCHDB #7390 üzenetére
Azért kezdtem el gps status-al nézegetni mert magas házak között, rossz vételi viszonyok között nem egyszer mondja az igo, hogy gps vétel megszakadt a mate8-nál! Míg a samsung ugyanazzal a igo-val vígan navigál! Elindítom egyszerre a samsungot és a matét párhuzamosan, azt erre az eredményre jutok!
(Hidd el nem élvezem, hogy ennyire gyenge a mate vevője! Az agps vételéről szintén leírtam már a véleményem. Meggyőzhetetlen vagyok mivel párhuzamosan egyszerre két telefonnal navigálok!)
Ha nem lenne a samu lehet hogy nem panaszkodnék! Pont úgy mint te! De hát az egy 4 éves model! A huaweinek sikerült visszafejlődni, és nem előrébb jutni!
Freak:
Hosszan nyomjál rá a letöltésre, az a bejövő képen töröld![ Szerkesztve ]
-
komarci
tag
válasz csocsoszán #7389 üzenetére
-
csocsoszán
őstag
válasz komarci #7396 üzenetére
Megpróbálom! De nézd meg a kockák mind sötétek nálad is! Na azok lennének a "segítségek" az agps műholdak! Amiből a mate egyet sem lát! A samu meg most látna még nálad 4 vagy több db agps műholdat is.
Na mindegy ez sajna gyenge mint a harmat! Nálad is "gyönyörűen" látszik!Zeon.hu
Ezt írtam hosszan rá kell nyomni aztán az előjött képen lehet törölni![ Szerkesztve ]
-
komarci
tag
válasz csocsoszán #7398 üzenetére
Lakásban is teljesen jó nálam,több hosszú úton tesztelve nálam nagyon stabil a gps vétel. Lehet a Te telóddal,vagy rendszereddel van baj. Gyári B320 van fent . Reméljük, hogy ha megkapjuk az android N-t november körül,ebben és sok másban (értesítések,stb) is lesz javulás. Viber,gmail.messenger nálam 100% ban értesít.[ Szerkesztve ]
-
csocsoszán
őstag
válasz komarci #7399 üzenetére
Akkor még egyszer elmondom! Letöltötted az agps adatokat, ami a maténak 0-át azaz nullát ért!!! Mert nem látja!
Hiába töltöd le mutatja a pozícióját sötét kockaként!
De csak akkor ér valamit ha látja, azaz zöld kocka lesz!!!
Hiába mutatod hogy a vétel kiválló, most jelenleg nálad! Magas házak közül ilyen "gyenge" vevővel nem lát ki rendesen! Az lenne segítség ennek a "gyenge" vevőnek ha látná rendesen az agps-t! De nem lát egyet sem! Vagy néha eggyet kettőt, a sok helyett!
A telom gps vétele pont ugyanolyan gyenge mint a tiédnek!Mindjárt kimegyek az mutatok a gps tesztet a samsunggal!
Azt kérem mutasson valaki legalább 6db agps holdat amit lát a mate! Pedig sok van! Nekem kettőnél többet még nem sikerült![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest