-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
válasz berigazek #6597 üzenetére
Tetszik a térerő kijelzés
Ez melyik téma?
Viszont nekem nem nagyon lehet témát váltani.
Letöltöm, alkalmazom, és nem változik semmi
NXT-L29C432B320Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
csocsoszán
őstag
válasz Zototh64 #6601 üzenetére
Ha lezajlódnak a dolgok! Szerintem bátran rakd fel a Kang B356-ot. Csináltam egy "tiszta" telepítést és nagyon jól működik!
Van benne minden amire szükséged van! Annyi, hogy TWRP--ből kell telepíteni.(EU-st telepítettél akkor viszont biztosan nem tudom kell e valami mást is csinálni!)[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
Zototh64
őstag
válasz csocsoszán #6606 üzenetére
Ok, megnézem majd első körben, mert ha jól emlékszem, az is 4.1 Emui.
Azt gondoltam, hogy Cunaja-ra állok majd vissza, de meglátjuk akkor majd a Kang-ot,első körben. Főleg a hívásrögzítő hiányzik nagyon, pénteken is nagy hasznát vettem volna.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Luser2000
addikt
A töltés egy idő után leáll. Futott bele valaki ilyen problémába? Gyári rendszer?
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
csocsoszán
őstag
válasz Zototh64 #6607 üzenetére
A Kang B352-től szerintem már van olyan jó!
B356-ot bátran! Nem fogsz csalódni!
Mondjuk Cunaja nagyon eltűnt tőlünk, ha ezt a B356-ot kicsit megtunningolná annak nagyon tudnék örülni!
Én azzal hosszú távra kiegyeznék.(kicsit elfáradtam a romolgatásokba.)Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
Zototh64
őstag
válasz csocsoszán #6610 üzenetére
Megnézem alkalom adtán.
Jövő héten remélem sikerül megoldani a dolgokat aztán próbálgathatom.
Cunaja el van halmozva melóval, meg oda is volt egy kicsit, de bizakodjunk, hátha lesz ideje egyszercsak ránk is.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
berigazek
őstag
-
Zototh64
őstag
válasz berigazek #6611 üzenetére
Köszi , de sajna nem reagál rá.
Letöltöm bemásolom, alkalmazom, újraindítom, témát letöltöm, alkalmazom, semmi, újraindítom, semmi.
Pedig kiírja, hogy téma alkalmazva.
Nem baj, nem olyan nagy gond, csak Csocsoszánnal, ragaszkodunk a Cross témához.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
válasz csocsoszán #6619 üzenetére
Nem véletlen az ősi Magyar ima:
"A barátoktól ments meg Uram minket! Az ellenséggel elbánunk mi magunk is"
Ezt nem hagyhattam ki!Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
count_zero
tag
válasz berigazek #6616 üzenetére
Nekem sincs ilyen opcióm
Náald stock 320-on is megjelent ez? Fura... Kényszerűségből most az Internet Speed Metert használom, de az eléggé randa, ha elmozdulnak az ikonok.
Apropó: tud bárki olyan ROM-ról, ahol a status bar ikonok nem statikusak? Van 1-2 alkalmazás, ami az ikon változtatásával jelenít meg információkat (pl. hőmérséklet), de ezek nem működnek, csak az alapikon jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
There are many secrets in District 9
-
zeon.hu
nagyúr
-
PAPSZIMax
tag
Sziasztok.
Ha ezt innen rendelném: [link]
Akkor itt is lehetnek ilyen bonyolult problémák mint amiket írtok és nemértek, hogy bootloader meg B320 akármennyi letöltése stb, vagy egy halandó ember fogja megveszi és használhatja? vagy kellenek azok a háttértudások amiket itt írogattok?
Én csak szeretném megvenni és használni ahogy az eddigi telefont, mindenféle mókolás nélkül
-
Zototh64
őstag
válasz PAPSZIMax #6623 üzenetére
Szia!
Akkor egyszerűen csak vedd meg, és használd egészséggel!
Nem kell mókolni ezt a telefont, csak vannak zümisek mint én is, hogy a legjobb sem elég jó mert viszket az ember tenyere.
Nem fogsz a gyári állapotú telefonban sem csalódni.
Nagyon jóSamsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
kiszu
senior tag
Sziasztok. Ma lettem tulajdonosa egy Mate 8 nak. Nem tudok beállítani semmilyen témát. Letölti, rábökök, hogy alkalmazza, latszólag picit mókol valamit, de túl gyorsan vegez és semmit sem változik semmi. Mit lehet tenni? 6.0 sw emui 4.1
-
kiszu
senior tag
Jól értelmezem, hogy rootolni kell telefont? Nem szeretném. És amúgy miért nem megy? Őszintén szólva nem értem hozzá, csak szeretném használni gyári szoftverrel es a letöltött témákat alkalmazni
[ Szerkesztve ]
-
kiszu
senior tag
-
csocsoszán
őstag
Jött 4.1-es emui ota-n?
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
kiszu
senior tag
válasz count_zero #6638 üzenetére
Nekem is ilyen számú van fent. Olyat se lehet, hogy letoltom az xda rol es ujra felrakom ugyanezt, hátha akkor nekem is jó lesz?
-
count_zero
tag
Én megpróbálnám, fogalmam sincs persze, hogy engedi-e.
Csak kíváncsiságból: neked van-e hálózati sebesség mutatása opciód a status bar-on (ld. kicsit fentebb a beállítóképernyőt)? Csak azért kérdezem, mert egyre inkább az az érzésem, hogy több, apró részletekben különböző 320-as ROM létezik.[ Szerkesztve ]
There are many secrets in District 9
-
kiszu
senior tag
válasz count_zero #6641 üzenetére
Nincs ilyen opció. Mondjuk nekem nem is lényeges
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest