- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz berigazek #7547 üzenetére
Szia berigazek!
Hogy vagy?
Bízom benne, hogy az új készülékek megérkezése kellő izgalommal és örömmel tölt el!?!
Tudsz írni pár dolgot a Note8 és a P9 plus kapcsán? Milyenek? Milyenek a Honor 8-hoz képest?Üdv.:
BalázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
Nos, egy két hetes Samsung S7edge (dual) kitérő után visszajöttem a Mate 8-ra.
Kicsinek bizonyult az edge, hiányzott a Huawei erőteljes és "szép" hangú hangszórója, a BT kimenet kivezérlése (kocsiban a Samsung sokkal halkabban szólt), a szuper készenléti idő. A Samsung felületét sem kedvelem már (pedig nagyon sok élvonalbeli Samsung készülékem volt már). A kamerával meg majd megalkuszom.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
count_zero
tag
válasz -FreaK- #7649 üzenetére
Működött, köszönöm szépen. Az update után feléledt a LINK+ funkció is. Egyelőre fogalmam sincs persze, csinál-e valójában valamit, de jól hangzik.
Úgy tűnik, a build.prop néhány beállítása viszont azt eredményezi, hogy a Phone Managerben megjelennek új opciók, viszont cserébe egyes widgetek összeomlanak restart után, le kell szedni őket kézzel és visszarakni. Nem nagy gond, de ezzel majd játszok még, később összeírom, mit tapasztaltam.
Két kérdés a tisztelt fórumtagokhoz:
- Akik két kártyával használja KangVIP-pel a készüléket, az lát-e protocol indicatort (4G, H+, 3G, E stb) mindkét térerőjelző ikon fölött, vagy csak a fő slotnak kijelölt kártyánál van ilyen?
- Van-e valami közvetlen elérése annak a menünek, ahol azt lehet beállítani, hogy melyik alkamazás olvassa a notificationoket? Stock Androidon ez a Security alatt van, de itt egyszerűen hiányzik minden menüből. Trükkösen elő lehet hozni, ha telepítesz olyan alkalmazást, aminek kell ez a beállítás, akkor megjeleníti, de egyébként nem tudtam rájönni, hogy lehet előhozni. Tudja esetleg valaki?
There are many secrets in District 9
-
iceQ!
addikt
Most olvasom, hogy P9-re jön az EMIUI 4.1.1. Remélem nem csak ők kapnak mindenféle frissítést!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
mrThomi
addikt
szasztok. kinai a telom es par hete beadta eloszor a 197-es vegü romot amit nem frissitettem es vele parhuzamosan par hettel kesobb a 320-ast azt hiszem a 4.1 alaput, majd azt valamiert elfelejtette es csak a 197-est mutatta. Rafrissitettem tegnap, de mar a 320-asat nem talalja meg pedig par hete az is elerhetö volt. Ez miert lehet ?
[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
válasz Luser2000 #7663 üzenetére
Szia!
A Mate 8-al kezdtem Áprilisban,ami nagyon megfogott és azóta Huawei fan maradtam.Azóta használtam a P9 Plus-t hónapokig,azaz máig,mert eladtam.Mindegyik telefonnak van előnye és hàtránya is.Egy ,,elöny" pl.nálam egy izmos aksi,mint a Mate 8-é amilyen volt.A P 9 Plus nem ennyire jól sikeredett.Étvágya nagyobb pedig kisebb sokkal a képernyöje.A Honor 8 akksija pedig......most vagyok azon a szinten,hogy még tesztelgetem....kár,hogy nincs a Mate 8 itt,hogy párhuzamban tegyem ezt vele is.Nagy képernyőt kell megvílágítson és erőt adjon a prociknak a Honor Note 8 akksija is.Talán neki az aksija egyenlő,de mondom csak talán .Mindhárom testvér Menü felépítése azonos.Extrákban nagy kilengések nincsenek.Mind 3 tudja azt amit egy középkategoriás telefonnak tudnia kell a mai nap.Pl.a SIM AKTíV készenlétet,4 G cserét szoftveresen,voltak olyan telefonok,amelyekben fizikálisan át kellett cserélni.
Mindhárom készülék ami nekem volt 4gb.RAM.128 gb.ROM-al voltak ellátva,ami kínai belpiacra szánták valamikor,de egy Nemzetközi firmware segített több millió ember problémáján.Europában is egyaránt nagyon jól használható,OTA frissítések is jönnek folyamatosan.A Honor Note 8-at reggel 06:36-kor vettem le a töltőről és azóta állandóan be van kapcsolva a Wi-Fi és netezek,chatelek Whatsappon és Messengeren.Most e cikket írtam.Kint a városban a 3-4 G volt bekapcsolva..jelenleg 84%-on van az akksi.Most ti döntsétek el,hogy ez jó akksi időt jelent vagy sem.5 óra alatt 17 % fogyasztódott el és telefonálás csak 5 perc volt....kérdéseitekre szívesen válaszolok.,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
válasz count_zero #7673 üzenetére
Még nem figyeltem meg,mert orvostól orvosig futkározok minden nap és a Smart tokban van a teló....de majd megfigyelem....visszatérve a smart tokhoz....okos kis találmány....kis lyukacskákon keresztül színes mozgó képet kapni...időjárásról,hívóról,stb....a tok bal felső felében van egy parányi chip...,,read relé" módra müxik ...
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Luser2000
addikt
Segítsetek ki:
nem találom sehol, hogy hol kell kikapcsolni azt a fícsört, hogy táskában / zsebben egyre erősebb hangerővel szóljon a csengőhang?
EMUI 4.1Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
profi02
csendes tag
Üdv:Szerintettek mi a probléma: Manufature Information NXT_L29_VN2
Boothloander NXT-C900B320_BOOT
Kernel Version NXT-C900B320_BOOTKöszi
-
Tomtotom
senior tag
Sziasztok! Vettem egy Nillkin Forested tokot a telóra, nagyon jól néz ki, és bele is pattant, de ebből hogy fogom kiszedni? Úgy rácuppant, mintha a gyárban tették volna fel . Nem karcolja össze a keretet? Sony Z2-n ezt használtam, de azon nem volt ilyen passzentos. Arról le tudtam szedni.
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Tomtotom
senior tag
válasz ricsi8800gt #7684 üzenetére
Nem karcolta meg a keretet, ahogy leszedted? Mert nekem a Sony-n nem, de itt van egy fényesre polírozott sáv, amitől tartok. Már megúntam a szilikon tokot, ezért is rendeltem be egyet eBay-ről.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz Tomtotom #7685 üzenetére
Nem karcolta meg a keretet,nehezen de le jött.Én innen rendeltem,Másnap itt is volt
[link] De az biztos ha le is esne a telefon akkor a tok nem pattan le róla,vagy esik ki belőle a telefon.Stabilan benne van az biztosOpel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Tomtotom
senior tag
válasz ricsi8800gt #7686 üzenetére
Köszönöm szépen. Akkor megnyugtattál. Én eBay-ről rendeltem 1700Ft-ért, de eredeti, mert azt már leellenőriztem. Minden Nillkin terméket tőle veszek, mert eredeti, és gyorsan megjön. 2-3hét.[link].
-
Tomtotom
senior tag
válasz ricsi8800gt #7688 üzenetére
[link]
Itt lehet ellenőrizni
M3aN: köszi szépen neked is a választ.[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
Azt mondjátok meg nekem, hogy miért szakítja meg a csöngést 15 mp után a telefon? Simán szétnyomja, ha addig nem veszem fel. Haver Honor 8-a addig csönget, amíg szét nem nyomom. Ez meg limitálja itt (haver kérdezte is, hogy lehet ezt bekapcsolni ). Ez telefon feature, vagy szolgáltató?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Hovi
aktív tag
Sziasztok,
Holnap készülök ilyen készüléket venni. Volna pár kérdésem:
Mindkét SIM-em mikro. Ha egy gsm boltban elvágatom nano-ra, beveszi a teló???
Illetve van egy magán SIM s egy céges. A cégesen csak a telefonálás, a magánon pedig a net, illetve néha bejövő hívások folynának. Úgy tudom aktív dual a telcsi, vagyis amíg az egyik kártya netezik, a másik simán fogadja a bejövő hívást???Köszönöm!
-
Bela52
tag
Tiszteletem mindenkinek.Egy kis segítséget kérnék.Nem tudok regisztrálni a Huawei azonosítóra.Mindig elutasít,túlterhelés,próbálja meg később.DE bármikor próbálom ,nem sikerül.Mi a eljárás?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest