-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Hírek!
Kiprobáltam újab két romot a telefonhoz, de egyik sem nyerte meg tetszészemet, se gyorsaságban, sem működésileg.
Marad az Aurora fejlesztése! B851C-V2A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #14302 üzenetére
Amit egyszer mellékeltem képet, ilyen mikor a mester dolgozik! Na látható rajta, nem egyszerű feladat a rom stabillá tétele és mókolása. Kérem türelmeteket! Zeon társammal megbeszéltük, hogy összerakom a romot amit most tudok, és a frissítéseket majd kiadom hozzá, amit csak cserélni kell majd, vagy telepíteni.
Az alkalmazásokat ami a telefonon van, azokat egyesével kell buherálnom, hogy gyorsabb legyen. Ez nem egy perces munka és a karácsonyi pihi, elég sok időmet elvette.
Ígérem, max két héten belül kész lesz.
Próbálok, P8-at csinálni a P7-ből.Jó, akkor B851C-2 lesz!
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
coyote55
őstag
válasz ricsi8800gt #14306 üzenetére
Maradjunk annyiban: várjuk...
Hogy türelmesen, vagy sem - mi mást tehetnénk?Memento Mori!
-
Devil Gelo
tag
Gyári recovery visszaállítása.
B805-B815-B817-B830résznél milyen img fájl kell? kicsit kétségbe vagyok esve valószínűleg nem jót flasheltem ilyenkor mi van? b839 en vagyok, és a b852 es recoveryt falsheltem :S
-
treck1985
tag
Képernyőzár feloldó animációt lehet külön letölteni valahonnan?
-
Cunaja
addikt
válasz Devil Gelo #14308 üzenetére
Semmi gond, mivel a B852 recovery külön nincs. Az alapja a B839 recovery, illetve a B830. Mivel a B852 a B830-ról való frissítésnél berakja a B839 elemeit ezért, csak B839 recovery az alapja a B852-nek.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
csaabz
őstag
Hello!
A menü kinézetét, azaz a megjelenést lehet állítani valahol? Vagy vannak beépített témák?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
zeon.hu
nagyúr
válasz csaabz #14311 üzenetére
Igen, "Témák" alkalmazás.
Van benne pár és le is lehet tölteni újakat.
Egyébként minden téma szerkeszthető, itt van leírás hozzá.#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz csaabz #14311 üzenetére
A témákkal azt csináltok amit szeretnétek, de vannak dolgok amit nem lehet változtatni!
társam profi a témában, én csak akkor merülnék bele, ha olyat kértek amit nem tudtok megoldani Zeon barátommal.
Vannak a témának olyan elemei, ami sehol nem szerepel, ilyenkor a kedvenc témádat amit szeretsz megpiszkálom egy kicsit és már lehet is változtatni amit nem tudtál.
Érdemes letölteni olyan témát, ami minden alkotó elemet tartalmazz. A lényege, Lollira, Lolli témát töltsetek, mert a fájl szerkezete más mint elődjének.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz edima10 #14314 üzenetére
A Témák-Saját-Testreszabás részben beállítod, amit szeretnél, utána alul van az "Alkalmaz".
Szerk.
Ettől ez nem lesz új téma, de ezt fogja használni.
Ahhoz, hogy újként legyen mentve, a leírásban lévő módon kell szerkeszteni és menteni, majd a telefonra másolni.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz philoxenia #14316 üzenetére
Puding próbája az evés! Valaki telepítse és próbálja ki.
Lassan farsangi sapka kell!
-
zeon.hu
nagyúr
Nem próbáltam, majd ránézek, ha lesz egy kis időm (nem ma).
#?*@&!
-
edima10
tag
Jó találat, ki fogom próbálni, talán még ma. Majd beszámolok róla
-
Cunaja
addikt
Angol, nagyon lassú és terheli rendesen a processzort( melegszik), de elég sok mindent lehet csinálni, és [ez az oldal] még hasznosabbá teszi.
Ezt csináltam most, kb 10 perc
a kép minősége nem a legjobb, mert méret miatt csökkentettem a felbontást. a kék felírat is látszódik amúgy rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Cunaja
addikt
válasz philoxenia #14322 üzenetére
Mindent lehet, csak akarni kell. Zeon segít!
-
Cunaja
addikt
válasz zeon.hu #14324 üzenetére
Ha gép közelben leszek, megnézem neked. Ez kb. holnap késő délután. Egy P7 tulaj ül velem szemben a metrón, de nincs védve a telefon, szóval nem fórum tag.
-
pusihusi
addikt
a C:\adb mappába másolni,-Ez a mappa hol van? Gyári 5.1 rootolása-valahogy nem tiszta. Köszi!
Üdv. Feri!!
-
edima10
tag
válasz Cunaja #14321 üzenetére
Nekem az nagyon nem tetszik benne, hogy úgy tűnik, net nélkül nem megy.
Kicsi a havi mobil net keretem (200MB) és tegnap utazás közben akartam ezzel szórakozni. Még itthon telepítettem, de a metrón az első indulásnál lekapott 23 megát, aztán apránként még 2-3 mb-ot 10 perc alatt és ki is kapcsoltam.
Miért nem lehet ezt offline használni?[ Szerkesztve ]
-
edima10
tag
Amikor TWRP-ben backupot csinálok a gyári, teljesen szűz B830-ról, 5 tételt lehet bejelölni.
X Boot (16MB)
X System (1440MB)
Cache (4MB)
X Data (411MB)
Custom Storage (454MB)Mit tartalmaz a Custom Storage?
Valamint, van egy adatsebesség mutató a B851C-ben. Olyat hogy tudnék a B852-re is tenni?
Ideiglenesen vissza teszem a gyári romot, mert Chromecastot próbálgatok és mindig belefutok a több képernyő alkalmazás hibába. Hiába telepítem újra, amikor indítanám a képernyő megosztást, egyből hibát ír ki.
Egyébként nagyon tetszik a B851C, tényleg sokkal gyorsabb és gördülékenyebb, mint a gyári.Mondjuk azt nem értem, ha így meg lehet csinálni "házilag" , akkor a Huawei miért nem tudja ezt?
[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
válasz pusihusi #14337 üzenetére
OK. Most bemásolod a TWRP-2.8.7.0.img-t a Tools mappába.
Az ott lévő "openrecovery-twrp.img"-t átnevezed akármire (akármi.img) és a TWRP-2.8.7.0.-img-t átnevezed "openrecovery-twrp.img"-re (gyengébbek kedvéért: idézőjel nélkül!) és futtatod a recovery.bat fájlt.
A listából a TWRP recoveryt kell választani.
Ha végzett, a telefon újraindul. (Ha nem, újraindítod). Kikapcsolod a telefont, majd a 2 gombos módszerrel újraindítod (hangerő + és power gomb együtt nyomva tartva), amíg a TWRP recovery be nem jelentkezik.
A csúszkát elhúzod, semmi mást nem csinálsz, hiszen ez az első indítása a recoverynek.
Reboot.
Reboot után az összefoglalóból letöltöd és az SD kártya gyökerébe másolod a "BETA-SuperSU-v2.52.zip" fájlt kicsomagolás nélkül!
Újraindítod a telefont a 2 gombos módszerrel, és a recovery "Install" menüpontjába lépsz. Megkeresed az előbb felmásolt fájlt (a pathra figyelj!) és telepítsd fel. Ha végeztél, reboot system.
A telefon rootolva van, és egy nagyon jól használható recoveryd is van.Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
Az nem olyan, amire Ő gondol. Tudom, az a B852-ben is van.
Az összefoglaló tartalma más a Lollinál.
TWRP recovery csere adb-vel, majd supersu install. Ez a helyes root. Nincs tools mappa meg ilyenek, Az a KitKatnál volt. Lollin nem működik 100%-ban.
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
Sziasztok így csináltam, végig megy de baszik lenni TWRP
OK. Most bemásolod a TWRP-2.8.7.0.img-t a Tools mappába.
Az ott lévő "openrecovery-twrp.img"-t átnevezed akármire (akármi.img) és a TWRP-2.8.7.0.-img-t átnevezed "openrecovery-twrp.img"-re (gyengébbek kedvéért: idézőjel nélkül!) és futtatod a recovery.bat fájlt.
A listából a TWRP recoveryt kell választani.
Ha végzett, a telefon újraindul. (Ha nem, újraindítod). Kikapcsolod a telefont, majd a 2 gombos módszerrel újraindítod (hangerő + és power gomb együtt nyomva tartva), amíg a TWRP recovery be nem jelentkezik.
A csúszkát elhúzod, semmi mást nem csinálsz, hiszen ez az első indítása a recoverynek.
Reboot.
Reboot után az összefoglalóból letöltöd és az SD kártya gyökerébe másolod a "BETA-SuperSU-v2.52.zip" fájlt kicsomagolás nélkül!
Újraindítod a telefont a 2 gombos módszerrel, és a recovery "Install" menüpontjába lépsz. Megkeresed az előbb felmásolt fájlt (a pathra figyelj!) és telepítsd fel. Ha végeztél, reboot system.
A telefon rootolva van, és egy nagyon jól használható recoveryd is van. ???? Írja már le valaki hogyan kell!???Üdv. Feri!!
-
Devil Gelo
tag
válasz Cunaja #14310 üzenetére
húúú köszi azóta újra éle a telefon, nagyon megijedtem
Alumínium Bumper
Fiúk lányok, akik kértetek tokot! Nem igazán jöttek be a dolgok, ezért csak 3 fekete és egy darab kék tokom van de mindegyikhez jár fólia, 3k/darab (sajnos áfát is kellett fizetnem...) Csináljak neki egy apróhirdetést, vagy lecsaptok rá? Kérlek privátban írjatok, itt nem igazán követhető!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest